Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniKaa25m

Do bogatych ludzi dobrej woli

Polecane posty

Gość Lala121
Panna Ciekawska - Nie krytykuję i nie wyzywam. Chcę pomóc, ale też chcę żeby to nie było za darmo i chcę wzbudzić w dziewczynie jakąś inicjatywę. I to nie ja używałam wulgarnego słownictwa.

bo warto wierzyć w ludzi nie każdy jest taki jak ty pisze do osoby co nawet nazwać się nie chce tylko opisuje sie jako gość. Istnieją dobrzy ludzie i mają wyczucie do tegokto tu ściemnia a kto nie wy tylko szcztuczna nagonke robicie

Lala 121 napewno znajde dodatkową prace bede sie starać z całych sił to jest jak paliwo pozbycie sie problemu który nas dręczy mam inicjatywe do działania potrafię robić wiele rzeczy administracyje sprawy, programy komputerowe przychodni, profilaktyki rozliczenia bo tym się zajmuję jestem wygadana i żywiołowa jeśli ktoś wyciąnie rękę to na głowie stane by zdobyć większe żródło dochodu i odwdzięczyć sie tej osobie

Gość gość
MoniKaa25,IDIOTKO. Co ma wiara w ludzi do twojej wyimaginowanej lub prawdziwej prosby o pomoc finansową? Kretynko,jezeli tutaj ktos serio chciałby ci pomóc w jakikoliwek sposob,to ejst takim samym idiota jak ty. To nei dobroc tylko naiwnosc. Trzeba byc niezłym zidiociałym kretynem aby pomagac komus nieznanemu spłacic długi.

Gość gość
czego Ty oczekujesz? że obca osoba wyśle jakiejś naciągaczce kasę?:/

to nie musi tak wygladac mozna sie poznac i jak to sie mowi w biedzie zostać przyjaciółMI na całe życie czasami życie bywa przewrotne i z pozornie przegranej sytuacji może wyjść coś dobrego

Gość gość
MoniKaa25,chcesz miec nieprzyjemnosci?Jezeli tak,to zareaz zgłosze twoj topick na piolicje.Jest odpowideni paragraf aby cie ukarac za nacigactwo,oszustwo.

co teraz jakies straszenie się zaczyna ?? tu każdy ma wolna wole nikt nikogo do niczego nie zmusza to dyskusja a niektorzy już tu przeginają innych policja strasz jak zboczone rzeczy w innych topikach pisza co na mnie się uzwieles

Gość gość
MoniKaa25,zauwaz,ze jestes oszustką.A to jest karalne.

Gość gość
MoniKaa25,piszac pierwszy post zaczepiłas,wiec spadaj oszustko,bo skonczysz z jeszcze wiekszymi kłopotami.Tylko,ze kłopot z policja bedzie realny.

Gość gość
Słuchajcie to bynajmniej trzeba do admin forum zgłosić, bo naprawdę wyłudzi jeszcze od kogoś pieniądze. Niech oni przekażą to na policję. Tak to jest przestępstwo

Bez przesady juz do konca che mi pan życie zniszczyc wtedy bedzie pan szczęśliwy ?? nikt nie każe na to wchodzi a wchodzić i straszycto co to już wogolę ma byc to forum do dyskusji i dyskusje są tu prowadzone

Gość gość
MoniKaa25,idiotko,to ,ze wpseudonimie jest gosc,nie oznacza,ze jestem on. Ona jestem i uwazaj,bo z nudów mozesz miec kłopoty.

Gość gość
zglosilam, powiedzieli ze zajma sie tym, takze boj sie boga bo sprawa do milych nalezec nie bedzie

Gość Pani ciekawska
jezeli nie jestes winna i nie jestes oszustka nie masz co sie bac policji.

Gość gość
no pewnie ze nie. jezeli mowisz prawdę to nic ci nie zrobią.

Jakby każdy każdego zgląszał to jakby to wyglądało byłam tu wyzywana od k***w idiotek i tym podobnych to jest legalne i sprawiedliwe tak ubliżanie innym ja nie wchodze na posty które mnie nie interesują tylko po to by się na kimś powyżywać

Gość gość
MoniKaa25.a co,myslałas,ze głupich sieją? Myslisz,se zakładajac taki temat zleca sie pocieszyciele i pomocnicy? Ci,co tutaj niby chca ci pomoc to tez sie zgrywaja,bo nikt normalny nie pomaga osobie nieznajomej. Poza tym,nie mozesz czuc sie bezkarna zupełnie,bo nie jestes w stanie udowodnic,ze twoja prosba o pomoc finansowa to nie oszustwo,a jedynie zwykła prowokacja.

Gość gość
MoniKaa25,ublizanie oszustowi nie jest zabronione prawem. Twoja prowokacja tez moze miec powazne konsekwencje.

Gość gość
Mysle ze jeszcze dzis zapukaja do twoich drzwi. kilka msc temu tez zglosili dziewczyne ktora probowala wyludzic pieniadze-dostała zawiasy podobno

Gość gość
Ale o co ci monika chodzi.czego sie boisz? nie zrobia ci nic , jeżeli udowodnisz ze piszesz prawdę. :)

Gość gość
A ja Ci Moniczko pomogę. Tylko mam na zbyciu 1000zł, wiem że to nieduzo, ale zawsze coś. Napiszę na Twojego maila.

Gość gość
Tak ale postępowanie będzie dotyczyło wyłudzenia a nie ubliżania. w jakim ty swiecie żyjesz kobieto.

Gość gość
a ja ją rozumiem, że ma ciężko, że zaciągnęła kredyty by komuś pomóc itp. Nie bój sie niczego,udowodnić,zweryfikowac Twoj post jest bardzo łatwo, mysle ze duzo czasu Ci to nie zajmie.Szkoda ze dodatkowy stres,no ale trzeba tępic oszustów, bo pelno takich w internecie.

Gość gość
Cześć perelka24 :D juz nie robisz pokazów?

Gość gość
Dajcie spokój dwa dni siedzi i nagabuje ludzi. To gorsze niż cygan pod marketem. Naprawdę może kogoś naciągnąć

Gość gość
dlatego ją zgłosiłam. powiedzieli że zajmą się tym jeszcze dziś!

Gość gość
Niech ci Bóg w dzieciach wynagrodzi