Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniKaa25m

Do bogatych ludzi dobrej woli

Polecane posty

Gość Lala121
Nie chodzi o to co ja chciałabym tylko co Ty możesz zaoferować lub jak oddasz dług. Ja nic konkretnego nie potrzebuję. Ty potrzebujesz pomocy, więc Ty możesz wyjść z jakąś inicjatywą

Gość Pani ciekawska
autorko myslalas nad wyjazdem za granice? jak mozna wiedziec ile masz tego dlugu ?

Gość gość
MoniKaa25m,cha,cha pod latarnię idź,to zarobisz i spłacisz długi durna niemoto.

Gość MoniKaa25m
Bo ktoś szuka ratunku to odrazu oszust koszmar jakis naprawde gdyby znalazła się osoba co pomoże to bym przedstawiła wszytkie rachunki przeciesz wszystko ma sie na papierze nie chciałabym pomocy w ciemno wcale niektorzy ludzie mają tyle pieniędzy, ze się kompią w nich i dla nich taka pomoc to nic. A pisałaś, ze mnie rozumiesz a co ciebie spotkało??

Gość Pani ciekawska
Lala121- przestan srac koksem... zanim chcesz cos od niej w zamian powiedz jak chcesz jej pomoc?

Gość gość
ludzie to swinie ?! czemu maja placic za twoja glupote? nie masz 5 lat,jestes dorosla kobieta i to jest fakt. po raz kolejny pokazujesz ze jestes po prostu głupia.

Gość Pani ciekawska
Autorko - myslalas nad wyjazdem z kraju ? jak duzo masz tego dlugu?

Gość gość
Monika czy ty masz problem z czytaniem? Lala pyta co oferujesz w zamian za pieniadze, a nawet odpowiedziec nie potrafisz. Twoj poziom chyba faktycznie zatrzymal sie na etapie przedszkola.Smutne że są takie tępe jednostki.Zanizasz poziom narodu

Gość MoniKaa25m
do Lala 121 jeśli dostałabym to 30 000 na spłate zadłużeń przewyższających moją pensję to obiecuje znaleść, albo lepiej płatną pracę, albo drugą na popołudniowe godziny i miesięcznie oddawać tyle ile byłabym w stanie a tak to nie wiem czym się pani zajmuje i jak jeszcze moglabym pomoc

Gość Pani ciekawska
Kazdy tutaj taki zawistny... popelnila blad, kazdy w zyciu popelnia bledy ! kazdemu sie podwinie noga. Gdzie jest wasa kultura ? dlaczego tak ja krytykujecie ... jezeli nie potraficie pomoc finansowo to chociaz duchowo

Gość gość
MoniKaa25m,a ty rodziny nie masz aby ci pomogli? Weź popros matke,ojvca,ciotki,wujków. Tylko powiedza ci to samo co tutaj.Pod latarnie idź i zarób i spłacaj swoje długi głupolu.

Gość MoniKaa25m
Do pani ciekawska myślałam nad wyjazdem, ale najpier musiałabym uregulować te 30 000 i wtedy mogłabym na czysto poszukać pewnego wyjazdu bo długi mam większe, ale prosze o pomoc tylko w tym co przekracza moje zarobki, i wtedy mogłabym na jakiś pewny wyjazd wyjechać i uregulować reszte zadłuzeń

Gość gość
MoniKaa25m,idiotko,trzeba było nie brać kredytów.

Gość gość
Może to nie głupota tylko spryt. Zawsze się jakiś naiwniaczek znajdzie. A autorka jakby była taka uczciwa to nie oburzałaby się, że ktoś jej nie dowierza, bo to naturalne i nie wyzywałaby od podłych świń. No ale uderz w stół - a nożyce się odezwą.

Gość Lala121
Panna ciekawska - albo pokaż trochę kultury albo d... na kłódkę zamknij

Gość gość
Dokładnie, próbuje zagrać na emocjach.Tak czy inaczej-idiotka.

Gość MoniKaa25m
Musiałabym dokładnie streścić jak to wyglądało teraz chce się tylko jakoś uratować

Gość gość
dobra, skoncz i s********j w podskokach.

Gość gość
MoniKaa25m IDIOTKA DO POTĘGI ENTEJ

Gość Lala121
Obiecuję znaleźć pracę - to jest trudne, to może nie wypalić. Wiadomo jak jest z pracą u nas. Zajmuję się czymś średnio dochodowym, czymś co lubię - ale odziedziczyłam pokaźną sumkę

Gość gość
Oczywiście rodzice ci umarli, rodzeństwa nie masz, a reszta rodziny się odwróciła. Tylko ty jesteś dobra, pomagasz innym i taka podłość cię spotyka z każdej strony. No niestety, ja mam kasę, ale głupia nie jestem.

Gość Lala121
A z tego co masz to malutko mogłabyś oddawać

Gość MoniKaa25m
Postarałabym się na 200 procent tyym razem narazie jest tego tak dużo, że nawet nie wiem za co sie zabrac za dużo potrzebuje, żeby jakoś ruszyć

Gość gość
MoniKaa25m,rusz d**ę od kompa i nie siej zamentu.

Gość MoniKaa25m
No pewnie po 300- 400 zł, ale dla kogoś kto ma pieniądze to może wystarczy

Gość Pani ciekawska
Lala121 mam bardzo duzo kultury w sobie - poprostu denerwuje mnie jak ludzie sa zawistni , nie potrafia zrozumiec drugiego czlowieka. Zamknac sie mozesz Ty. Taka wielka pomocnica. Kazdy tylko krytykuje i wyzywa a jak was sie was wyzywa to wielce oburzeni

Gość Lala121
Moja rada - musisz mieć coś, co możesz na pewno zaoferować, a nie :postarałabym się". Stawiaj na coś konkretnego. Muszę uciekać, może pojawię się potem, a Ty może będziesz miała jakiś pomysł. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego

Gość gość
Pani ciekawska,a niby co i kogo tutaj mozna zrozumiec? Jestes głupia na maxa.Autorka albo kpi piszac taki post o prośbę,albo po prostu ejst idiotką,ze mysli ,ze ktos jej pomoze,bo ona wpakowała sie w bagno finansowe.

Gość MoniKaa25m
To mój mail na nim też możemy się skontaktować monikamalibu7@wp.pl jestem uczciwa i naprawde potrzebuje tej pomocy

Gość gość
MoniKaa25m,cha,cha,uczciwa idiotka :-)