Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniKaa25m

Do bogatych ludzi dobrej woli

Polecane posty

Gość Pamela Rosa Flores
Jeśli potrzebujesz pomocy finansowej, skontaktuj się z nami. Możemy udzielić ci zdywersyfikowanej formy pożyczek na niskim poziomie. Mamy ważne zasoby finansowe, aby zaspokoić wszystkie twoje problemy finansowe. Aby dowiedzieć się więcej o zasadach finansowania, skontaktuj się ze mną poprzez e-mail. E-mail: pamelarosaflores11@gmail.com

Gość gość
Dzień dobry jestem 50 letnią kobietą szukam pomocy finansowej gdyż grozi mi eksmisja na ulice.% lat temu zatruła się śmiertelnie czadem moja 13 letnia córeczka świat nam się zawalił podupadłam na zdrowiu miałam wycinanego guza mózgu i od tej porty co chwile mi się coś przytrafia.Nawet teraz mam chorą nogę leki życie wszystko kosztuje.Postanowiłam tu napisać gdyż nie wiem co mam robić!Chciałam wsiąść kredyt którym na spokojnie pospłacała bym komornika i resztę długów ale nigdzie mi nie chcą dać kredytu. Proszę o pomoc może znajdzie się tu ktoś z dobrym sercem i pomoże mi wyjść z długów.Dziękuje Małgorzata

Gość Aplikacja do zarabiania

Witam polecam świetna aplikacjie do zarabiania na tel wystarczy tylko odblokować tel kilka razy na godzinę i kasa sama płynie a i proszę będę wdzięczny jak przy rejestracji wpiszecie sobie mojch kod referencyjny.  Matys32 w tedy dołączycie do mojej struktury i razem będziecie ze mną zarabiac oraz dostawać odemnie co tydzień prowizje z zarobionych mojich pieniedzy.   Ta aplikacja nazywa się  Banners app i znajduje się w sklepie Play naprawdę polecam i nie zapomnijcie wpisać mojego kodu Matys32

Witam😘 polecam świetna aplikacjie do zarabiania na tel wystarczy tylko odblokować tel kilka razy na godzinę i kasa sama płynie a i proszę będę wdzięczny jak przy rejestracji wpiszecie sobie mojch kod referencyjny.  Matys32 w tedy dołączycie do mojej struktury i razem będziecie ze mną zarabiac oraz dostawać odemnie co tydzień prowizje z zarobionych mojich pieniedzy.   Ta aplikacja nazywa się  Banners app i znajduje się w sklepie Play naprawdę polecam i nie zapomnijcie wpisać mojego kodu Matys32

Witam polecam świetna aplikacjie do zarabiania na tel wystarczy tylko odblokować tel kilka razy na godzinę i kasa sama płynie a i proszę będę wdzięczny jak przy rejestracji wpiszecie sobie mojch kod referencyjny.  Matys32 w tedy dołączycie do mojej struktury i razem będziecie ze mną zarabiac oraz dostawać odemnie co tydzień prowizje z zarobionych mojich pieniedzy.   Ta aplikacja nazywa się  Banners app i znajduje się w sklepie Play naprawdę polecam i nie zapomnijcie wpisać mojego kodu Matys32

Gość Bardzo prosze o pomoc...

Wierze, ze istnieja jeszcze dobrzy ludzie, ktorzy nie wykorzystuja, nie krzywdza lecz naprawde chca pomoc.. Jestem 26letnia mama, ktora samotnie wychowuje 8letnia coreczke..Moja rodzina to ludzie, ktorzy czerpia radosc z mojego nieszczescia..nigdy nie prosilam o pomoc przez Internet lecz probuje juz naprawde wszystkiego.. probuje bo kocham nad zycie swoja córeczkę.Bylam w zwiazku w ktorym moj partner nie patrzac na dalszy los moj i mojej corki wykorzystał mnie finansowo ( zabral wszystkie moje oszczednosci) w zwiazku z czym nie bylo mnie stac na dalsze wynajmowanie mieszkania z corka..Zostalam zmuszona wrocic do domu rodzinnego kilka km od Szamotul.. Do domu rodzinnego, w ktorym przez prawie 20lat zylam w leku i strachu..do domu w ktorym patrzylam jak moi bracia bija i krzywdza moja mame..demoluja dom i groza.. Mieszkam tu od miesiaca i moja oraz corki psychika jest naprawde na skraju wyczerpania..boimy sie mieszkac w wlasnym domu..to co tutaj sie dzieje jest naprawde nie do opisania.. ostatnio w bialy dzien zostala wyrwana balustrada drewniana od schodow..codziennie sa awantury ktorych nie da sie juz wytrzymac.. Osrodki pomocy wiedza o wszystkim policja rowniez i kazdy umywa rece tlumaczac ze to sa sprawy rodzinne i nie sa w stanie pomoc..Moim marzeniem jest zabrac stad moja corke..zapewnic jej dom,miejsce, pomieszczenie w ktorym bedzie czula sie bezpiecznie 😭  Chcialabym normalnie zyc...normalnie funkcjonowac z corka..Potrzebujemy tylko mieszkania pomieszczenia w ktorym nie bedziemy musialy sie bac..uciekac..Jesli ktos posiada puste mieszkanie..domek ma dzialce lub cokolwiek innego bardzo prosze o pomoc..Moje srodki miesieczne na przezycie to srodki z 500+.. Ojciec  corki przestal w maju placic alimenty..sprawe zglosilam do komornika lecz na chwile obecna nie dostalam zadnej wiadomosci w tej sprawie..bardzo chcialabym podjac prace lecz jestem zdana sama na siebie..nie mam nikogo kto moglby w czasie godzin pracy zostac z moja corka..jestem na skraju wyczerpania..od czasu powrotu do domu rodzinnego codziennie walcze z lękami wew..boje sie..nie potrafie funkcjonowac i zyc normalnie..Bardzo prosze o pomoc..wierze,ze istnieja jeszcze ludzie, ktorzy maja dobre serce..Bardzo prosze o pomoc materialna badz finansowa..Wierze ze istnieja jeszcze, ludzie o dobrym sercu..

Gość marysia50

Dzien dobry.Mam50 lat jestem ,chora na schizofrenie,nerwice,depresje.Pracuje w zakladzie chronionym ,za najnizsza krajowa.Wieksza moja czesc idzie na leki.mam meza alkoholika,ktory zneca sie nademna psychicznie.Mieszkanie w ktorym mieszkamy jest meza.wyrzuca mnie z domu kilka razy spalam u kolezanki.jestem zalamana nie mam nikogo kto by mi pomogl.Chciala bymwynajac malutki pokoik izyc spokojnie.bardzo prosze o pomoc finansowa,nawet malutka zlotowka uciesze sie.z calego serca dziekuje za kazdy grosz.       Maria moj numer konta16124048071111001049804653

Gość Gosc
Dnia Friday, August 02, 2019 o 15:50, Gość Bardzo prosze o pomoc... napisał:

Wierze, ze istnieja jeszcze dobrzy ludzie, ktorzy nie wykorzystuja, nie krzywdza lecz naprawde chca pomoc.. Jestem 26letnia mama, ktora samotnie wychowuje 8letnia coreczke..Moja rodzina to ludzie, ktorzy czerpia radosc z mojego nieszczescia..nigdy nie prosilam o pomoc przez Internet lecz probuje juz naprawde wszystkiego.. probuje bo kocham nad zycie swoja córeczkę.Bylam w zwiazku w ktorym moj partner nie patrzac na dalszy los moj i mojej corki wykorzystał mnie finansowo ( zabral wszystkie moje oszczednosci) w zwiazku z czym nie bylo mnie stac na dalsze wynajmowanie mieszkania z corka..Zostalam zmuszona wrocic do domu rodzinnego kilka km od Szamotul.. Do domu rodzinnego, w ktorym przez prawie 20lat zylam w leku i strachu..do domu w ktorym patrzylam jak moi bracia bija i krzywdza moja mame..demoluja dom i groza.. Mieszkam tu od miesiaca i moja oraz corki psychika jest naprawde na skraju wyczerpania..boimy sie mieszkac w wlasnym domu..to co tutaj sie dzieje jest naprawde nie do opisania.. ostatnio w bialy dzien zostala wyrwana balustrada drewniana od schodow..codziennie sa awantury ktorych nie da sie juz wytrzymac.. Osrodki pomocy wiedza o wszystkim policja rowniez i kazdy umywa rece tlumaczac ze to sa sprawy rodzinne i nie sa w stanie pomoc..Moim marzeniem jest zabrac stad moja corke..zapewnic jej dom,miejsce, pomieszczenie w ktorym bedzie czula sie bezpiecznie 😭  Chcialabym normalnie zyc...normalnie funkcjonowac z corka..Potrzebujemy tylko mieszkania pomieszczenia w ktorym nie bedziemy musialy sie bac..uciekac..Jesli ktos posiada puste mieszkanie..domek ma dzialce lub cokolwiek innego bardzo prosze o pomoc..Moje srodki miesieczne na przezycie to srodki z 500+.. Ojciec  corki przestal w maju placic alimenty..sprawe zglosilam do komornika lecz na chwile obecna nie dostalam zadnej wiadomosci w tej sprawie..bardzo chcialabym podjac prace lecz jestem zdana sama na siebie..nie mam nikogo kto moglby w czasie godzin pracy zostac z moja corka..jestem na skraju wyczerpania..od czasu powrotu do domu rodzinnego codziennie walcze z lękami wew..boje sie..nie potrafie funkcjonowac i zyc normalnie..Bardzo prosze o pomoc..wierze,ze istnieja jeszcze ludzie, ktorzy maja dobre serce..Bardzo prosze o pomoc materialna badz finansowa..Wierze ze istnieja jeszcze, ludzie o dobrym sercu..

Ja nie mam juz domu rodzinnego. Nikt mnie nie kocha, nigdy nie bylam w zwiazku i dzieci juz nie bede miala. 

Mieszkam w ciezkich warunkach z grzybem na scianie i podlodze.

Musisz ponieść karę za życie ponad stan.

Tak jasne nie potrafisz wczuć się w sytuację. Pomyśl jakbyś ty miał taki problem. Jesteś egoistą na tyle. Karma do ciebie wróci chamie