Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniKaa25m

Do bogatych ludzi dobrej woli

Polecane posty

Gość Redakcja PR- kafeterii
W związku z wieloma skargami złożonymi na autorkę topicu- prosimy o ostrożność i niereagowanie na wszelkie próby nagabywania w celu wymuszenia pieniędzy. Jednocześnie informujemy, że nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za wynikłe z tego szkody

Gość gość
ty chyba jestes smieszna kobieto - takie pieniadze to nie jest 5zł,a podchodzisz do tego tak bezmyslnie jak wtedy gdy brałas rzekome kredyty! w*********j stad, mam na koncie odlozone 120tys i spokojnie moglabym 50 dać, ale z jakiej racji. do roboty z agranice jedz i w pol roku wszystko splacisz.ale nie,lepiej zebrac na kafe.

Gość gość
A jaki Ty masz pomysł, żeby twoj darczyńca mógł się zabezpieczyć? Jaki masz plan? Bo chyba nie myślisz, że na "piękne oczy" ktoś ci zrobi przelew? Uppss... ty tak własnie myslisz...

Gość MoniKaa25m
Trzeba miec odwage, zeby sie ponizyc i prosic o pomoc zrobilabym tak jak piszesz gdybym mogla ruszyc na czysto pozbywszy sie tego co jest ponad moje sily bo i tak mi tego zostanie i wyedy mozna byloby spokojnie parcowac a tak skad mam wziasc kase na wyjazd itp to wszytkom kosztuje a niech sie okaze jeszcze, ze to jakis niewypal??

Gość gość
no to TWÓJ problem, nie nasz.

Gość MoniKaa25m
Nie ma sensu tu pisać zapraszam na maila monikamalibu7@wp.pl

Gość gość
Panna! Jedyny konkret jaki podajesz to to, że chcesz 30 tys. I nic po za tym. Na co Ty liczysz?

Gość MoniKaa25m
Nie wierzysz w to, ze idzie spisac jakaś umowe spłacić to co trzeba i ktoś doświadczony przez życie bo został oszukany przez druga osobe bedzię tak wdzięczny, że może w długi okres po pareset złotych, ale bedzię płacił tej osobie co mu pomogła?? to możliwe są jeszcze uczciwi ludzie istnieja taka prawda

Gość gość
jak przychodzi do konkretow to autorka znika:)

Gość gość
jutro wróci jak gdyby nigdy nic, ignorując nasze pytania. I zacznie mędzić: jestem dobra i uczciwa, daj pani 30 tysiaczków jak żeś bogata i masz dobre serce... a może kiedys oddam

CZY JEST JAKAŚ OSOBA KTÓRA MOGŁABY POMÓC BEZINTERESOWNIE FINANSOWO MAM NA IMIĘ KRZYSZTOF

Gość gość
Prosze o POMOC ludzi bagatych!Mam strasznie zle uzebienie (dziury,pr*******,ubytki) Nie stac mnie na dentyste prywatnego i leczenie zebow:( Tak bardzo bym byl szczesliwy ze zdrowym usmiechem i zdrowymi zebami!! Prosze o pomoc ludzi dobrej woli zeby mi jakos pomogli! bar.aisak@o2.pl

Gość Galllll
Chcesz pomóc? Masz okazję: "Gwiazdka dla Biednych" na numer konta: 16 1050 1504 1000 0090 7557 2082 Pamiętaj: kiedyś i ty możesz potrzebować pomocy...

Gość gość
szukam uczciwej pracy z uczciwie płaconymi podatkami z uczciwą zapłatą . jestem w pełni samodzielnym i angażującym się w obowiązki pracownikiem, potrafię przystosować się do każdej pracy.

Gość gość
gość 2015.11.03 szukam uczciwej pracy z uczciwie płaconymi podatkami z uczciwą zapłatą . Co tu pisać - uczciwość...hm Co to jest ?

Gość gość
Ani mi się śni!!! Moja babcia zawsze powtarzała "na dziadu nigdy torby nie poprawiaj" i miała rację! Sprawdzone osobiście. Daj takiemu palec to pożre nie tylko rękę ale całe ciało. Spadaj!

Gość gość
Witam.Kiedyś tak jak Wy pisałam o pomoc na forach niestety z marnym skutkiem do momentu kiedy odezwała się do mnie mój obecny promotor.Zaproponował mi możliwość bardzo dochodowej współpracy(nie seks za pieniądze) w ciągu 6 miesięcy spłaciłam wszystkie długi i teraz zarabiam jedynie na spokojne życie. Nie jest to MLM ŻADNE PIRAMIDY FINANSOWE . Jeżeli jesteście zainteresowani oferta proszę o sms PRACA na nr 532845090.Obiecuje ze skontaktuje się z wszystkimi zainteresowanymi osobami.Pozdrawiam

Gość gość
Witam Mogę zaoferować wsparcie w postaci podjęcia dochodowego zajęcia.Można zarobić od 2000 i więcej w ciągu miesiaca.Nie jest to żaden MLM ani piramida finansowa tylko uczciwa ciężka praca .Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt 532845090

Gość gość
Witam serdecznie wszystkich niewiem od czego zacząć ale potrzebuje pomocy finansowej lub nawet rzeczy dla dziecka . Jestem mamą 2,5 miesięcznego dziecka i moje dziecko nie jest chore dzięki Bogu nie chce nikogo oszukiwać czy wymyślać jakieś historie . Dwa lata temu przeprowadziłam się do Rumuni pracowałam wyszłam za mąż wszystko było w porządku było ciężko bo mieszkaliśmy w domu mamy męża ale jakoś dawalismy rade . Gdy zaszłam w ciążę postanowiliśmy znaleźć jakieś mieszkanie i je wynająć udało się niestety po krótkim czasie mąż stracił pracę zadluzylismy się i teraz nie starcza nawet na podstawowe rzeczy dla dziecka my nie jesteśmy tacy ważni. Mąż znalazł znowu prace ale nie dajemy rade aby wyjść z długów i często brakuje na jedzenie i specjalne mleko dla synka które musi pić . Byłabym wdzięczna za jakikolwiek pomoc finansową każdy grosz się liczy tak jak za jakąś paczusze z dzeciennymi ubraniami . Nie chce się wzbogacić tylko wyjść na prostą wierze ze znajdzie gdzieś jakąś dobrą dusza i pomoże nam w tym bardzo ciężkim czasie . Proszę o kontakt na anuszkahh@wp.pl

Gość gość
Szukam Pomocy Moj kolega jest chory chcem charytatywny koncert zorganizoawc dla niego doracie pomuscie Ewelina

Gość gość
o kurcze jak czytam te przepychanki slowne to az boje sie wspomniec ze ruwniez potrzebuje pomocy no ale cuz trudno chyba odpuszcze

Witam wszysztkich ludzi dobrej woli potrzebuje pomocy. Mamy chorą córeczkę na raka i walczym z chorobą juz od dawna ale potrzebujemy pomocy finansowej. Każda złotówka sie liczy. To numer konta 67109012030000000117914565 bank wbk. Dzienkujem za pomoc .

Gość Kasiakatarzyna50
Witam. 3 miesiace temu zostalam porzucona przez meza zostalam z 2 dzieci....nigdy.nikogo o nic nir prosilam to ja zawsze pomagalam, w zyciu nie przypuszcZałam ze nie bede miala na chleb, dzieci moich ko hanych miloscia nie nakarmir. Stracilam pracę bo sie zalamalam powinnam chodzic na terapie lecz nie mam za co corka.zreszta tez. Blagam o kazda pomoc nawet o 2 zl, nie wiem od czego zacząć, zycie mnie nie oszczędza....psychicznie nie daje rady.Panowie nie szukam cos za cos czyli sponsoringu...szukam ludzi dobrej woli...ktorzy moga mnie wspomoc finansowo 10 zl to dzisiaj dla mnie bardzo duzo mozemy porozmawiac lubie kontakt z ludzmi. Chce byc wiarygodna chetnie zostawie.nr tel.. nr.konta, 33 1020 5242 0000 2202 0289 4640

Gość gość
Jestem samotna mama wychowujaca ciezko chotego synka na padaczke , blagam o jakakolwiek pomoc

Gość next63gość
zbieram na samolot jak sa chetni to podam nr.konta i email.

Gość gość
prosze jesli mozna o podanie telefonu bedzie to wygodniej porozmawiac o pani problemach czekam pozdrawiam

Gość gość
Witam, mam 57 lat, ponad rok temu straciłam ukochanego partnera który zmarł, razem płaciliśmy kredyty, teraz zostałam z długami, mieszkanie też mam zadłużone i za jakiś czas będzie wylicytowane i sprzedane, boję się że nie będę miała gdzie mieszkać!!! Jestem schorowana, mam nadwagę, astmę, wrzody i depresję, nie mam już sił na te wszystkie problemy finansowe. Bardzo proszę o pomoc finansową ludzi którzy mają dobre serce i mogli by pomóc. Będę bardzo wdzięczna! ritika1960@o2.pl

Gość gość
Pootrzebuje pieniedzy blagam!!! Jestem w ciezkiej sytuacji blagam o kazdy grosz ewkaewka@o2.pl

Gość gość
Jestem w trudnej sytuacji materialnej,a na cito potrzebuje wymiany silikonow. Stare sa juz do wymiany,a nie mam za co sfinansowac nowych. Maz uwielbia duze piersi,a ja nie bede mogla go zadowolic. Maz jest na rencie i nie ma sily na dodatkowa prace,a ja malo zarabiam. Dziekuje.srajka @wp.pl