Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniKaa25m

Do bogatych ludzi dobrej woli

Polecane posty

Gość MoniKaa25m
Skończ juz mnie oceniać kimkolwiek jestes naprawdę może kiedys i tobie noga sie powinie ciekawe czy wtedy bedziesz taki mądry

Gość gość77
Nawet jakby mi się powinęła noga, to nie pisałabym takich żałosnych postów na kafeterii czy gdziekolwiek indziej. Takie posty piszą oszuści liczący na naiwność innych.

Gość gość
trzeba byc na prawde głupią żeby dać się tak wkręcić , nie miałaś głowy na karku to płać za błędy . nikt ci tu nie pomoże naiwniaku , chcesz to siedź cały dzien , na twoim miejscu zrezygnowałabym z internetu i w wolnym czasie brala dodatkowe zlecenia a nie żebrała na kafe. elo.

Gość MoniKaa25m
podłośc ludzka nie zna granic nie każdy jest oszustem nie każdy

Gość gość
głupota ludzka tez nie zna granic za roszczeniowa postawe to wiesz w co mozesz dostac

Gość MoniKaa25m
Akurat roszczeniowa postawę to masz ty i jeśli sie coś nie podoba w moim poście i w mojej osobie to prosze opuścic ten temat i znaleść inny i tak ludzi krytykować

Gość Lala121
OK, a na co można liczyć za pomoc? Jak to widzisz?

Gość gość
Ty nie szukasz ludzi dobrej woli tylko naiwniaków. Ja jestem człowiekiem dobrej woli i wspieram schronisko dla zwierząt, to jest o wiele bardziej szczytny cel.

Gość MoniKaa25m
Nie znasz mnie gdybys chciał się zaglębić w temat może inaczej bys na to spojrzał bo nie zawsze życie sie tak kolorowo układa jakbysmy tego chcieli...

Gość MoniKaa25m
Do Lala121 nie mam pojęcia w tym momencie może dana osoba będzie miała kiedyś też jakiś problem i ja będę mogła pomóc nie jestem głupia umiem dobrze pisać wypracowania , mam dwie zdrowe ręce jak bedzie potrzeba jakaś pomoc to też przyjade i pomoge

Gość gość
hehehe sieroto przedstawic definicje roszczeniowej postawy?? nie dziwie sie ze dalas sie zrobic w jajo jak taka tepa jestes.

Gość gość
jeszcze ciągniesz to prowo?

Gość gość
ciekawe za co przyjedziesz:Palbo jak napiszesz te wypracowania skoro tutaj nawet nie potrafisz zbudowac zdania po polsku:P

Gość gość
Aaaa... czyli liczysz na to ze my ci damy pieniadze od tak.Z nieba nie spada, tez musialam w siebie inwestować żeby zarabiać tyle ile zarabiam obecnie. No cóż.Każdy dysponuje życiem jak chce...

Gość MoniKaa25m
Jestem w pracy akurat i pisze na szybkiego staram się trochę wyrozumiałości

Gość gość
Chodźcie, idziemy lepiej sobie zwalić na xhamster a nie tu te biadolenia sciemniary słuchać

Gość Lala121
Nie ma nic za darmo. Jak chcesz coś osiągnąć to musisz wiedzieć co możesz zaoferować w zamian - logiczne. Wiem co to znaczy, byłam kiedyś w podobnej sytuacji, ale mi się udało. Co do oferowanej przez Ciebie pomocy, jestem w wieku w którym pisanie wypracowań nie jest potrzebne. Myślisz że jakiś dzieciak by Ci pomógł że oferujesz wypracowania?

Gość MoniKaa25m
Idźcie poszukać prawdziwych oszustów bo na uczciwym człowieku się wyżywacie

Gość MoniKaa25m
to było pierwsze co mi na myśl przyszło a byłaś w podobnej sytuacji?? może napiszesz jakies chętnie o tym popisze bo nawet nie mam z kim o tym pogadać. a tak z twojej rady co jeszcze moglabym oferować w zamian jak ty dalaś sobie darę??

Gość Lala121
Cóż, przez chwilę myślałam o pomocy, ale nie to nie. Chciałam wiedzieć tylko co w zamian. Ja nie piszę że jesteś oszustką, ale skoro tak szybko "wymiękasz" to może coś jest na rzeczy

Gość MoniKaa25m
Ale odpisałam przeciesz chętn ie poznam twoja historię i jeśli chodzi o pomoc to mznam sie na programach komputerowych działających w przychdniach z takich konkretnych rzeczy

Gość gość
Jesteś naciągaczką

Gość Lala121
Co mam napisać dziewczyno? Wypracowanie? (piszesz: może napiszesz jakies) Nie pisz tak chaotycznie bo nie rozumiem o co chodzi

Gość monyggj
byłam w podobnej sytuacji,zaczełam prace w klubie nocnym i zarabiam na swoim ciele.klienci mi pomagają,dobrego weekendu mam 2 tys nawet 3 ,polecam przyjemne z pożytecznym

Gość MoniKaa25m
To kafeteria coś z opóźnieniem zamieszcza posty

Gość gość
skoncz juz bo nudzisz

Gość MoniKaa25m
Przepraszam za trochę niewyraźne pisanie. A co ty Lala 121 chciałabyś w zamian za pomoc

Gość gość
błędy za błędami, kogo ty chcesz oszukać dziewczyno... z patologii chcesz się wyrwać i tyle.. znajdź sobie sponsora

Gość Pani ciekawska
Bardzo mi przykro ze tak sie stalo :( pomoglabym gdybym tylko miala. ludzie tutaj na kafe to k***y kazdy ciebie zjedzie ale nikt nie pomoze ani nie powie cieplego slowa... mysalas nad wyjazdem za granice ?

Gość MoniKaa25m
Dokładnie każdy wyzywa, oczernia i jeszcze bardziej dołuje i potem dziwić się, że ludzie popełniają samobójstwa jak świnie potrafia tylko wyzywać ubliżać na każdym kroku i z błotem mieszać to jest straszne zero współczucia bycia ludzkim :(:(