Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniKaa25m

Do bogatych ludzi dobrej woli

Polecane posty

Gość gość
Moniczko, czyzbys się zniechęciła?

Gość gość
Monika dasz sobie radę. Moja znajoma była w identycznej sytuacji. 8 lat spłaca nie swój dług, zostało jeszcze 9 rat. Dziewczyna nie raz była na skraju załamania ale dała radę. Każdy grosz wyliczony, przez te lata żadnego ciucha nowego, tylko lumpeks okazyjnie i to jak nie miała co na grzbiet włożyć, kosmetyki z biedronki i jakoś zleciało. Druga opcja wyjazd za granicę, zap*****l, wyrzeczenia ale szybciej się uporasz. Akurat ta znajoma nie mogła wyjechać, bo opiekuje się chorą mamą ale innej groziła już eksmisja i wyjechażdżała do anglii, do holandii i do niemiec. W półtora roku spłaciła zadłużenie. głowa do góry, jesteś młoda silna. Uwierz w siebie. Żebranie 25 letniej, zdrowej silnej kobiety jest żałosne.

Gość gość
Mozesz przestac pisac ale i tak cie znajda. nadal twierdzisz ze jestes niewinna?

Gość wojtek12
Moniczko podaj numer konta, zrobie przelew.

Gość Ksieżnicka
Moniczko współczuję Ci bardzo, musiałaś trafić na oszusta matrymonialnego. Wbrew temu, co wam się wydaje, wiele jest takich historii, gdzie facet omami kobietę, prosi o pożyczkę, podżyrowanie kredytu różne są historie. Obejrzyjcie Tulipana, może wtedy coś zrozumiecie, zamiast pastwić się nad skrzywdzoną dziewczyną. Więcej empatii, przypomnijcie sobie swój zawód miłosny, jak bardzo wtedy cierpałyście, i wyobraźcie sobie, że do tego zostałyście z długami.

Gość gość
Każdy jest sam kowalem swojego losu. Niestety.

Gość gość
Usmialem się. Z tych, co to rzekomo autorke zgłosili. Moi drodzy państwo - a na jakiej podstawie prawnej policja miałaby ścigać autorkę? Proszę podac paragraf, bo jak do tej pory proszenie o pomoc w internecie nie jest karalne. Nie ma takiej podstawy prawnej i nie ma mowy,żeby policja, która często nie jest w stanie odnaleźć prawdziwych internetowych przestępców, pedofilów itp będzie się zajmowała kimś, kto prosi o pomoc w internecie. Nawet gdyby istniała podstawa prawna ( a powtarzam - takowej NIE MA ), to policja musiałaby zajmować się setkami tysięcy takich spraw. A na to nie ma ani czasu, ani środków. :) Pozdrawiam serdecznie. Starszy aspirant P.W.

Gość a ja ci pomogę!!!
Monika, poważnie, pomogę Ci- mogę dać ci te 30tyś żebyś sobie pospłacała wszystko co tam masz i oddawała już tylko mi. WARUNKI: mówisz, że grozi ci spłata mieszkania i że jesteś uczciwa- chcę, byś przepisała to mieszkanie na mnie. Dopóki nie spłacisz 30tyś (powiedzmy dam Ci na to rok czasu) mieszkanie prawnie będzie należało do mnie. Jak spłacisz- przepisuję z powrotem na Ciebie. Koszty pożyczki 30tyś to 0zł (bo tylko banki mogą zarabiać prawnie na kredytach) ale koszty podatków od darowizny mieszkania w obie strony pokrywasz Ty. Skoro chcesz, by ludzi uwierzyli w Twoja uczciwość, sama musisz wierzyć w uczciwość ludzi- a ja na tym z złotówki nie zarobię koniec końców. Czekam na odpowiedź!!!!

Gość a ja ci pomogę!!!
ehhh nie to nie, gnij w długach :P:P:P

Gość Calineczka45
Współczuje naprawde wierze w to, ze znajdzie sie ktoś kto wyciągnie ręke skoro możesz udowodnic swoje długi to ktos sie znajdzie trzymam za ciebie kciuki :):) pozdrawiam Monisiu :*:*

Gość hugo2222
Jacy ludzie sa wredni potrafia tylko dobic czlowieka ludzie nie myslicie ile bigosu mozecie narobic osobie ktora tak straszycie i upokarzacie?? radze trroche pomyslec !! dziewczyna na szczescie zostawila e-mail i moze ktos sie znmjdzie zyczliwy co jej pomoze ja niestety nie mam kasy

Gość assasssa
Dasz rade !! laska nie lam glowy monikamalibu7@wp.pl to twoj mail?? odezwe sie moze cos wymyslimy

Gość assasssa
Jesteś ?? opisz ile masz tego długu

Gość kondziuzooooz
Współczuć trzeba dziewczynie nie gnębić !!

Gość gość
ciekawe czy juz zapukali do niej czy to kwestia czasu.. wiadomo jak to z naszymi strozami prawa jest ale podobno czysta jak lza czego wiec sie obawia?? oszustka i naciagaczka to dobre slowo

Gość MoniKaa25m
Te wszystkie słowa rzucane pod moim adresem to kłamstwa potrzebuje pomocy a nie gniębienia a gdyby znalazła się osoba chcąca udzielic pomocy to można sie spotkać i udowodnić czarno na białym, że nie jest się oszustem tego się nie boje absolutnie !! zawiść rażąca na tym forum jest straszna byłam załamana p[o tym co tu ludzie pisali przez parę dobrych godzin

Gość MoniKaa25m
I jeśli faktycznie znajdzie się ktoś kto zechce mi pomoc podam kontakt na maila monikamalibu7@wp.pl i możemy się umówić spotkać nie jestem żadna oszustką

Gość gość
Przecież gosć o nicku "Ja ci pomogę" proponował pomoc? A Ty go olałaś... coś się tu nie klei...

Gość MoniKaa25m
zle mnie zrozumial moge stracic dach nad glowa bo nie mam kasy na placenie, ale nie mam sowjego mieszkania to co mam mu niby zapisac?? komorke??

Gość gość
jeszcze nie zapukali? cos sie ociagaja... ale juz niebawem :)

Gość MoniKaa25m
do ciebie tez zapukają za straszenie !! skończ pluć jadem bo karma do ciebie wróci i to ze wzmożoną siłą nie mam zamiaru wogóle z tobą dyskutować jasne !! idz iluć jadem na inne forum a nie się uczepiłaś jak rzep

Gość gość
dziwisz się, że ktoś chce jakiegokolwiek zabezpieczenia w zamian za pomoc obcej osobie? Nic Cię życie nie nauczyło?

Gość MoniKaa25m
Nie, nie dziwie się tylko po prostu nie posiadam mieszkania

Gość gość
a kto z toba chce dyskutowac? na pewno mierze wyzej niz rozmowa z analfabetmai.. grzecznie pytam i ostrzegam :) zegnam

Gość gość
o losie znowu rumun wrócił

Gość MoniKaa25m
O o o zebrały się przekupki na targu oceniające wszystko i wszystkich nie dam się waszym zaczepkom ... dowidzenia pluć jadem gdzie indziej

Gość gość
W sumie to dobrze,przynajmniej beda jej swieze wpisy i nie wykreci sie policji

Gość gość
twoja naiwnosc az boli :D:D

Gość gość
a jakaś inna nieruchomość? Albo coś innego, samochód, biżuteria... Co mozesz dać w zastaw?

Gość MoniKaa25m
Niestety nie posiadam nic cennego, ale zawsze idzie się jakoś dogadac wpaść na jakiś pomysł coś ustalić