Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meluzynazielononiebieska

facet za mało zarabia i nie widzi problemu.

Polecane posty

Gość gość
on jest cholernym leniem i nie w glowie mu zarabianie pieniedzy,on wie ,ze jego "stara" zalatwi za niego wszystko i obiadek bedzie jak zwykle o 11.50 .musi byc przepyszny :) Takiego lenia to jeszcze nie widzieliscie......wlasnie sie zmeczyl (wstal o 9.30) i juz zrobil sobie drzemke na fotelu....no zmeczyl sie .......ON MA WSZYSTKO W D***E ! Nawet nie chce mi sie go opiepszac.

ja tez gotuję i sprzatam .i co z tego?jak facet to robi to juz mistrzostwo?

Gość ile tu nieudacznikow
chyba dzieci i dom sa ich wspolne wiec czemu mialby sie nimi nie zajmowac? a smrod, bo pali

Gość Norwegia Norwegia
to ciekawe jak bedziesz do tej pracy chodzic jak bedziesz sama. co zrobisz z dziecmi? masz jakis pomysl? a jak ty jestes np na wieczor w pracy to jak on ma znalezc dodatkowa prace?przeciez ktos z dziecmi musi siedziec. wez pomysl troche.wez odpowiedz prosz cie na te 2 nurtujace mnie pytania.

Gość gość
no widzisz skoro masz sile pirdzielic tu o glupotach to mogłabyś w tym czasie jakąś fuszke cmuchnąć i juz pare monet by wpadło

jesli chodzi o problemy łóżkowe-to jak wiecie ,ale raczej nie wiecie panowie,ale sex u kobiety zaczyna się w głowie.i problemy zycia codziennego naprawde odbieraja ochote na bzykanie.

Gość gość
Moj Feldek to bierze tego z kiepskiego o glowe..zaraz sie wkurzy i nie gada ze mna caly dzien,dobrze ,ze odkrylam to forum,bo inaczej szlag by mnie trafil !!

Gość gość
no fakt jak ktos nie ma mózgu to nie ma gdzie sie zacząć ha ha ha

mogłabym ,ale dzisiaj mam kolejny nocny dyżur i troche powinnam się zdrzemnąc bo nie chce usmiercić jakiegos pacjenta.obiad juz się ugotował w tzw.miedzyczasie.i zaraz biegne odebrac dziecko z przedszkola.

Gość gość
ide stad bo nie da sie bzdur tej baby czytac jest tak pusta i ograniczona

do norwegia-jesli będę sama to najmłodsze dziecko będzie pod opieką starszych gdy ja będę w pracy(noce).ewentualnie jakas opiekunka.spadnie mi rata-niech on się martwi.mieszkać bedę miała gdzie.

Gość gość
a sex juz go nie interesuje...mowi,ze swoje wyrobil i finito.ja popiepszam,gdzie sie da byle zyc godnie i zeby niczego nie brakowalo.Nie raz mam ochote p*****lnac to wszystko i pojsc ,gdzie mnie oczy poniosa,ale moj Feldus zdechl by z glodu,brudu i braku czystosci w domu(jest czysciutki facet,,,,on żąda :P i tak ma byc w koncu wychowywal mnie ponad 30lat :)

Norwegia Norwegia pusta jak beben jestes. jak znam zycie to nie dlugo role sie odwroca, i tak jak ktos napisal wyzej, ty stracisz prace a on inna znajdzie. a czemu on nie szanuj twojej pracy?przeciez on tez pracuje, to co ma do 2 prac chodzic poo 16h na dobe czy jak? bo nie bardzo rozumiem.czekaj tylko az bedziesz sama i jak ci dzieciak zachoruje i wezmiesz zwolnienie, raz, drugi...zobaczysz ile warta jestes i twoja pracaa. xxxxx a nie moga oboje po prostu postarac sie lepiej zarabiac? ja jej sie nie dziwie, ze to jej przeszkadza. co inngo gdyby zarabial co zarabia, ale czemu przepuszcza kase na fajki? to pewnie z kilkaset zl miesiecznie idzie, no halo? stac go/ich na to? ona nie oczekuje ze ma isc na dwa etaty ,ale poszukac czegos innego chyba moze?

Gość Norwegia Norwegia
odpowisz mi?co zrobisz z dzicmi jak bdzisz mic dyzur?nie wazne czy w dzien (przedszkola nie sa otwarte 12 godzin), wieczorem , wekend czy w nocy?przeciz przedszkola jak i szkoly sa zamkniete w tym czasie. co zrobisz z dziecmi?masz pomysl?

norwegia-wpis z 13.04.tak jak pisałam spadnie mi rata,niech on sie martwi.2500 w kieszeni plus ewentualne alimenty.mam jeszcze swoich rodziców którzy chętnie pomoga w opiece tak jak do tej pory to robia.

Gość Norwegia Norwegia
do lawli-trzysta zloty idzie, to tak duzo?ona za to kupuje tampony i pudry,tusze, itd. on nie musi to ma na fajki, zreszta nawet nie od niej a swojego ojca.poza tym ona nawt do pracy bz nigo ni pojdzi, bo jak? a opiekunka to pewnie mniej kosztuje niz trzysta zlotych miesiecznie :D.plus zawsze to lepiej jak opiekunka siedzi z dziecmi niz wlasny ojciec, nieprawda? :D

Sama jestem kobietą, ale uważam, że niektórym babom to już całkiem szajba odbija. Facet na bezrobociu, bije, pali, pije, nie zajmuje się domem to tragedia. Facet pracuje, zarabia, kocha dzieci, zajmuje msię domem- tragedia, bo za mało zarabia. Jeżeli bierze sie kredyty, to trzeba wziąć pod uwagę również prognozy i rozważyć za i przeciw. A nie- jak się dobrze zarabia- to brac kredytu ile dadzą. Widocznie źle przekalkulowaliście, ale nie możesz teraz obarczać za to męża. Wiedziałaś chyba jakie ma wykształenie: to może od razu trzeba było wyjść za lekarza, sędziego, architekta itp. Problem w tym, ze nikt nikogo po pietach nie bedzie calowal za to, ze nie bije i nie pije, skoro taka jest Twoja mentalnosc, to ja to szanuje, ale nie kazdy ma taka sama. Oboje wzieli ten kredyt i oboje musza sie martwic, jak go splacac, nie tylko ona. Kobieta jest sfustrowana bo na niej spoczywa ciezar martwienia sie o to wszystko, ciezko to ogarnac? Pisala przeciez, ze kredyt wzieli, gdy mieli lepsza koniunkture, ale doszly jakies problemy z dzieciakiem i musial zrezygnowac maz z dobrz platnej pracy, ale co skodzi zeby znow takiej poszukal? Jak rozumiem, autorka jest pielegniarka, bo kokosow nie ma, to co ma sie zarzynac w szpitalu? Ona jest moim zdanim sfrustrowana porzadnie i nie ma ochoty juz sie roztkliwiac nad mzem, jaki to dobry jest bo ugotowac potrafi i posprzatac, no sorry od nas kobiet si tego wymaga od tak, a facet to co ma byc z tego powodu wyslawiany?

Norwegia Norwegia do lawli-trzysta zloty idzie, to tak duzo?ona za to kupuje tampony i pudry,tusze, itd. on nie musi to ma na fajki, zreszta nawet nie od niej a swojego ojca.poza tym ona nawt do pracy bz nigo ni pojdzi, bo jak? a opiekunka to pewnie mniej kosztuje niz trzysta zlotych miesiecznie smiech.gif .plus zawsze to lepiej jak opiekunka siedzi z dziecmi niz wlasny ojciec, nieprawda? Naprawde nie widzisz roznicy miedzy fajkami a tamponami? Nie, no ta dyskusja juz totalnie schodzi na psy, chodzi o czepianie sie kazdgo juz teraz szczegolu po to by udowodnic ze autorka taka zla i niedobra jest. Ja nie wiem co ona sobie kupuje czy tampony czy podpaski :P i nie interesuje mnie to w przeciwienstwie do Ciebie. A ojca nie traktujmy w charakterze opiekunki bo to ojciec i jego zasranym obowiazkiem jest opiekowanie sie dziecmi tak samo jak matki i nikomu z tego powodu bonusy nie przysluguja. i Na Boga co to za roznica skad bierze kase na te fajki? a te 300 zl to by mu sie nie przydaly na te buty co ich nie ma czy cokolwiek innego?

Gość Norwegia Norwegia
no to jak ci nie potrzebn to mieszkani jak twierdzisz to sprzedaj, splac bank i po problemie!!!!!mieszkajcie u rodzicow twoich. albo wyprowadzcie sie do rodzicow a miszkanie wynajmij, wiec po co o tym kredycie gadasz?sama mowisz z nie ma problemu i u rodzicow bedziesz z dziecmi mieszkala, to rowniez mozesz i mieszkac z mezem.

do lawlii-trafiłaś w sedno.nie bedę robiła z siebie pustej idiotki i mówiła do faceta-,,misiu ,pysiu,ach jaka jestem happy,że ty chcesz ze mna byc i jeszcze ugotujeasz i posprzatasz,o boz e za coż mnie to szczęście spotkało?'' na mnie spoczywa ciężar spłaty kredytu,a on nie widzi problemu,rzuci po pensji kase na stół ,a ja mam wszystko ogarnąć.chciałam ja dac mu swoja pensję i niech on się biedzi z tym wszystkim.ale zdecydowanie odmówił. co do dorobienia-mogłabym,ale boję się,że po dyżurze nocnym ,bedę miała kolejny dzienny w innym szpitalu i pomyle leki lub dawki.po nieprzespanej nocy umysł juz tak nie funkcjonuje.a chce dobrze wykonywac swoja prace.

Gość Norwegia Norwegia
do lawli-postrzegam inaczj zycie od ciebie, zwlaszcza malznstwo. i tak, nie widze roznicy miedzy fajkami czy pudrami, tuszami,itd.

Gość mio-mio
Norwegia Norwegi opisz prosze swoje małżenstwo, jako wzór dla nas do naśladowania, bo jestem bardzo ciekawa jak to u ciebie wygląda od strony finansowej

Gość gość
ja mam podobnie żona w pracy a ja sobie siedzie ale już się zmeczylem i ide się zdrzemnąc troszke przygotować się do obiadku jaki żona jak przyjdzie z roboty to zrobi

Gość gość
ja osobiscie nie kumam małżenstw które robia jakies podziały a na na pewno nie finansowe

Norwegia Norwegia do lawli-postrzegam inaczj zycie od ciebie, zwlaszcza malznstwo. i tak, nie widze roznicy miedzy fajkami czy pudrami, tuszami,itd. To chyba nie splacasz kredytu na mieszkanie wieloletniego, bo tacy najczesciej wlasnie moga sobie spijac z dziubkow; taki kredyt potrafi zmienic to postrzeganie zycia i malzenstwa, moim zdaniem. kobieta potrzebuje wsparcia od swojego meza, moze cisnie mu troche ale ja sie jej nie dziwie, facet nie wiedziec czemu poszedl na latwizne. Chyba meluzyna pokazala, ze za bardzo zaradna jest. A przy jej pracy to chyba raczej srednio mozliwe, zeby jeszcze siedziala dluzej w robocie i dla jej i dla pacjentow dobra. Mam narzeczonego, mamy tz swoje problemy, ale dla niego zarabianie 2 tys, a nawet 2,5 to jest minimum minimum. A i tak uwaza, ze to za malo i mam nadzieje bedzie z czasem szukal czegos lepszego. Ja zarabiam na razie wlasni tyle co maz autorki, ale mam i korzysam z mozliwosci dorabiania itp. nie wyobrazam sobie inaczej... Maz autorki moglby chociaz sprobowac poszukac innego zajecia i rzucic nalog, dla mnie porownywanie tamponow czyli artykulu do higieny jak chocby papier toaletowy z fajkami to jest gruba przesada i naginanie sytuacji do swojej teorii juz wymyslonej.

Gość ac ac ac ac
jakbys dobrze swoja polowke wychowal to bys mog zyc jak " u cyganow" ,bo u nich tak podobno jest..tylko zona pracuje,a maz ma wszystko w d***E

Gość gość
masz narzeczonego to sie nie odzywaj bo nie masz dziecko pojecia o małżeństwie

Gość gość
jejku co za małżeństwa my jestesmy po ślubie 9 lat bywało raz lepiej raz gorzej , ale nikt nikogo nie wyliczał nie mamy jakis oddzielnych kont nie sprawdzamy kto ile wydał , nie wypominamy ja pracuje a ty nie itp. a jak jest problem to siadamy i sie zastanawiamy jak go rozwiazać

nigdzie nie pisałam ,że będę mieszkala z rodzicami.moja siostra zostawiła swoje mieszkanie i przebywa za granica gdzie wyszla za mąż i tam zostanie.mieszkanie stoi puste.siostra nie chciała wynając.oplaca je.ja mam klucze i wszelkie błogosławieństwo do wprowadzenie się tam.gdyby tak się stało opłaty bedę ja ponosić.

Gość gość
to sie wyprowadz z mezem a swoje wynajmj i problem zalatwiony nie kumam