Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zle pokierowalem swoim zyciem

Polecane posty

Gość Elenkaa
Może faktycznie trafiałeś na takie kobiety:-(

Gość gość
no coz widac trafia swoj na swego a moze za bardzo bylem zapatrzony w cielesnosc a tlumaczylem sobie ze to wielkie uczucie:) cholera wie:)

Gość Elenkaa
Swój na swego powiadasz......to znaczy że ty też masz coś na sumieniu?

Gość gość
w tym sensie o ktorym piszesz nie... jak pisalem wczesniej ja raczej z tych co nie mowia po tygodniu znajomosci eh ah kocham cie ...a raczej z tych co dlugo uczucie powstaje i niestety dluzej wygasa... chodzilo mi o to ze jakos trafiam nie na te osoby...no coz nie jestem adonisem a to chyba bardzo wazne powiem dla przykladu mam bliskiego kolege - bardzo przystojny -ma problemy wieksze od mnie ze soba - glowie alkohol - i ogolnei tendecja do pierdzielenia glupot. a kobiety wrecz sikaja na jego widok i masowo chcialby mu wskakiwac do lozka ja ze brzydki musze nadrabiac czym innym :) ale chyba zeszlismy z tematu:)

Gość Elenkaa
No trochę zeszliśmy, ale ty się już tak nie dołuj:-) lepiej powiedz czy poczyniłeś już jakieś postępy w walce z uzależnieniem?

Gość gość
marnie mi to idzie, niestety

Gość Elenkaa
:-( albo słabo się starasz.

Gość gość
zakladajac watek nie sadzilem ze sie taly tu slow wyleje byla to potrzeba chwili ale powiem ci tak na 100 % szczerze nawet nie wiem czy chce cos zmieniac choc wiem ze chce samotnosc, brak wiary ze cos sie zmieni a wrecz przekonanie ze lepiej juz nie myslec o rodzinie...choc niby wiek niezawansowany opoznienie w rozwoju "zwiazkowym" o dobre 15 lat wycisnal duze pietno i imoze lepiej juz nic nie zmieniac

Gość Elenkaa
Oj tam oj tam, ale się rozleniwiłeś, już ci się nie chce walczyć z własnymi słabościami:-) samotność i w ogóle, to wszystko to twój wybór, nikt inny ci nie powie że masz zyć tak i tak, dlatego później ponosimy konsekwencje swoich czynów, zachowań i nie trafionych decyzji, ale powiedz tak szczerze czy ty naprawdę z tego wszystkiego już nawet z kobiet chcesz zrezygnować, czy to tylko takie chwilowe podłamanie i niechęć do wszystkiego wookół????

Gość gość
elenka szukaj przyczyn moze znajdziesz.... ostatnio kumpel mi powiedzial ze jestem za miekki bo wszyskim pomgagam i wszystko zniose zdziwil sie bo go opieprzylem za jedna rzecz i tak bylo z kobietami od nich raczej w zamian dostawalem cierpkie slowa i zle emcje np ta moja wielka milosc jak sie okazalo lgla do typow co ja tylko wykorzystywali, klamali i byla jednym dla nich taki bulszit typowy to co jest na innych watkach chyba jest prawda - trzeba byc zlamasem by imponowac babom ale ja jestem zdania, ze im mniejszy pies tym wiecej szczeka i smieje sie w duszy z tych lalusiow w typie maczo co miekna jak spokojny i ciotowaty koles (dla nich) jedym gestem po 15 minutach obleg sprowadza ich do parteru ale kobiety wlasnie wola takich psikutow co sa tylko na pokaz

Gość Elenkaa
No z tym to masz racje, nie wiedzieć czemu kobiety lubią takich typów, tzw. złych chłopców.

Gość gość
biologia:) tudziez brak mozgu:) nie odgadniesz

Gość Elenkaa
Tutaj działa chyba głównie chemia, ana to coś nie ma rady....:-(

Gość gość
nie nawidze slowa chemia- za duzo razy widzialem jak tą chemia jest alkohol - i juz sie odzywa dziwkarska natura

Gość Elenkaa
Eno przesadzasz, ja kiedy się ostatni raz zakochałam to byłam chyba aż za trzeźwa, a szkoda bo jakbym trochę wypiła to może by szybciej przeszło, a tak trwa aż do dziś:-(

Gość gość
czy ta skrzywiona mina odnosi sie do meza-al? bo ja jakos sie juz pogubilem no coz moze nie lubie slowa bo ta osoba z ktora wiazalem tyle nadziei stwierdzial ze byla chemia wiec.... i tak co chwile no coz nie wszyskim jest dane przezyc ten szal....

Gość Elenkaa
Nie nie ta skrzywiona minka nie odnosi się do byłego męża, ale do faceta na który mi bardzo zależało i chyba do dziś zależy, ale nie mamy na dzień dzisiejszy ze sobą żadnego kontaktu:-( chociaż bardzo nad tym faktem ubolewam ech:-(

Gość gość
czyli zyjesz wyobrazeniem kogos tak jak i ja wyobrazniem sytuacji jakby bylo gdyby ale po co ? i tak zawsze sie sprowadza do tego samego wczesnego zauroczniea a pozniej prozy

Gość Elenkaa
Masz świętą racje, ale gdzieś tam w głębi duszy boli mnie to że mogło być tak pięknie, a zbyt wcześnie się skończyło:-( oczywiście gdyby to zależało ode mnie to zapewne trwało by do dnia dzisiejszego, no ale cóż na niektóre rzeczy nie mamy wpływu:-( I teraz żyje zastanawiając się co tu zrobić żeby to wszystko z powrotem jakoś sklecić.

Gość gość
wiesz ...jestem malo atrakcyjnym fizycznie facetem... nie wiem czemu ale wszyskie kobiety szukaja we mnei przyjaciela wsparcia i powiem ci cos spotaklalem sie ostatnio z pierwsza miloscia ktroa jest 10 lat po slubie plakala mi ze jej sie nieuklada ze zaluje ze nie jest ze mna, ze moglo by byc inaczej a ja jej odpowiedzilam ze bycie ze mnia nie gwarantwaloby jej tego czego chce przyczyny sa rozne czasem mi sie wydaje ze niektorzy nie widza sensu w zyciu a uciekaja wbrew swojej naturze do zwiazkow. to nic nie daje i tylko pogarsza sytuacje

Gość Herbatynka
Oj czasami mam wrazenie że życie nas przerasta, a wdawanie się w zwiazki tylko to komplikuje i pogłębia.

Gość gość
wiesz niektorzy mysla- boja sie zycia i zle im to myslenie wychodzi inni nie mysla i nie boja sie zycia ale robia z tego glupio i im wychodzi zle :) innym wychodzi jakos lub nie wychodzi wcale:)

Gość Herbatynka
Bo życie ogólnie jest ciężkie i powiem szczerze że trudno jest je normalnie przeżyć, jak twierdzi mój znajomy,, życie jest ciężkie i trudno je przeżyć na trzeźwo:-(''

Gość Elenkaa
Kurcze święte słowa:-)

Gość gość
tak naprawde to ciezkie zycie mieli nasi dziadkowie, maja ludzie w slumsach, niewolnicy i miliony uciemiezanych... my jestesmy przyzwyczajeni do wygod i byle stres nas zjada...nie umiemy sie odnazlezc w niezbyt sprzyjajacej rzeczywistosci

Gość Fruzia79
Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście. Nie ma co się załamywać tylko działać. Jeśli popadłeś w spore długi przez hazard to da się to załatwić.Ważne że jesteś świadomy tego że mam ze sobą problem. Mój chłopak miał podobnie, znalazłam dla niego pomoc w centrum dłużników, tutaj masz namiary gdybyś chciał skorzystać http://centrumdluznika.pl/ Mojemu facetowi pomogli. Musiało do niego dotrzeć że ma problem i że niszczy przez to swoje życie, ale poradził sobie.