Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zle pokierowalem swoim zyciem

Polecane posty

Gość One One
Rozumiem że w twojej sytuacji chodzi o spore długi tak? bo sam hazard jest do zniesienia.

Gość Elenkaa
Coś nam autor zamilkł:-(:-(;-(

Gość gość
dlugi sa ale nie kosmiczne..kwota przegrana kosmiczna-ale to tez zalezy do kogo- skoro przegralem ja w takim wieku ze swoich pieniedzy to znaczy ze moglobyc gorzej.... znam ciezsze przypadki... tylko ze kazdy jednak powienien sie skupic na swoim i nie szukac durnych tlumaczen ze ktos pograzyl sie bardziej

Gość Elenkaa
No to nie pozostaje nic innego jak tylko zacząć je powoli spłacać, na pewno z tego powodu będziesz musiał sobie nie jednej przyjemności odmówić, ale trudno:-( Skoro piszesz że długi nie są kosmiczne to tym bardziej dasz radę:-) No chyba że jest jeszcze jakiś problem?

Gość gość
:) wiesz ze najgorszym psychicznie problemem jest przerazajaca mysl o mocno spoznionym poczatku wszystkiego- nowym poczatku

Gość Elenkaa
To moja rada jest taka, będzie ci łatwiej jeżeli zrobisz jeden krok do tyłu i zaczniesz chociaż próbować naprawiać przeszłość, a jak już spróbujesz to poli zabierzesz się za przyszłość, wiem co mówię.

Gość Elenkaa
Bo widzę ze że twoja psychika jest tak mocno nadwyrężona z e nie pozwala ci normalnie funkcjonować:-(

Gość gość
ostatnio odezwala sie do mnie najwieksza milosc zycia mojego po tym jak bardzo dlugo sie nie odzywalismy...znaczy na szczescie wolala innych ...wiec motywacja jest:) - tak do poprednich wpisow o milostkach :)

Gość Elenkaa
Oooo to widzę że nie jest tak źle, a po jakim czasie się odezwała, jeśli wolno spytać?

Gość Elenkaa
A tak w ogóle to ile masz lat?

Gość One One
Z jednej strony faktycznie jest jakaś tam motywacja, ale z drugiej strony dlaczego piszesz,, na szczęście wolała innych'' ????

Gość Joleczkaaaa
No ja też tego nie rozumiem, autor pisze o problemach ze sobą, a tu się okazuje że jest zakochany, stara miłość wróciła, ale historia. To w końcu tak czy tak???

Gość Najeczka bajeczka
Hazard to ostatnio bardzo powszechne zjawisko, nawet wśród bardzo młodych ludzi:(

Gość Lucille
Drogi autorze co miałeś na myśli że starych drzew się nie przesadza? aż taki stary jesteś????

Gość Zuzanna Amelia æ
10.07.13 zawsze szczery "my faceci raczej wolimy dzialac niz gadac co bedziemy robic " X Uuuu........az strach sie bac..............

Gość gość
nazwijmy to ze jestem w sile wieku cirka 30 milosc miloscia lecz los nie dal byc nam razem choc mysle ze bardzo blisko jej zalezalo bardziej na przyjazni mnie na czyms wiecej - jak to czesto bywa:) ze miedzy k i m trudno o przyjazn. a o drzewach. sa ludzie ktorzy musza byc zawsze z kims - potrzebuja cielesnosci, bliskosci i sa ludzie bardziej zakorzeni w samotnosci . a polaczenie tych dwoch zjawisk chyba nie wrozy najelepiej. to jak starcie dwoch frontow atmosferycznych . nieukniona jest burza i zniszczenia. chyba tak jest

Gość gość
ale tak naprawde elenkaa mam nadzieje ze zdabe sie na chwile odwagi i to wszystko skoncze.raz a dobrze

Gość Elenkaa
No bardzo się ciesze że zmieniłeś podejście do sprawy, a powiedz mi jeszcze czy ty jesteś może ze śląska?????

Gość Elenkaa
Tylko nie pytaj dlaczego pytam:-):-)

Gość gość
nie jestem ze slaska:) ale szacuje sie ze w polsce w hazard uwiklanych jest ok 500 tys osob- zakladajac niech co 100 ma powazny problem to juz widzisz ze i tak osob takich jak ja jest mnostwo - wiec dopatrywanie sie osob znajomych jest malo sensowne :)

Gość Elenkaa
Tak masz rację, tylko wiesz po tych wszystkich twoich opisach miałam wrażenie że jesteś facetem z którym kiedyś spotykała się moja przyjaciółka, jej facet najpierw narobił nadziei, a potem zaczął się dziwnie zachowywać, w końcu całkowicie urywając kontakt. Później się dowiedziała że ma jakieś spore długi właśnie na tle hazardu. Nie mieściło nam się to wtedy w głowie żeby z tego powodu odsuwać się od dziewczyny, ale teraz widzę że to jednak bardzo prawdopodobne, tylko po co od razu zrywać z kimś kontakt skoro można normalnie porozmawiać o problemie, no ale tamten facet był chyba mega tchórzem:-(

Gość Elenkaa
No i autor znów nam zniknął:-(

Gość gomaniek
moze siedzi w pudle?

Gość Elenkaa
Eeee nie chyba odpoczywa po piątku:-)

Gość gość
odpoczywam :) i juz zmykam... ludzie dzialaja schematami ...dziwnie jest myslec inaczej...dlatego podobienstwo sytuacji moze byc czasem ad nader dziwne....bede jutro wieczorem :)

Gość Elenkaa
Ok to do jutra:-)

Gość 7 mila
Proszę was, przeczytałam ten watek od deski do deski i co wy tu piszecie że niby hazard miałby być powodem rozpadu związku dwojga ludzi? Nie wiem jak innym ale mi się to w głowie nie miesci, takie zachowanie u panów:(

Gość gość
nie wyzowle sie z tego ..nie w najblizszej przyszlosci