Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zle pokierowalem swoim zyciem

Polecane posty

Gość Elenkaa
Każdy z nas ma , ale dlaczego przez te ludzkie słabości cierpią nasi partnerzy, przecież wystarczy szczera rozmowa i chęć zmiany.

Gość gość
upierasz sie a to nie jest tak:) to jest jak sraczka sciskasz tylek, wegiel ale i tak zaraz biegniesz do ubikacji masowanie br***a nie wystarcza

Gość Elenkaa
No to niewiem, ale i tak wydaje mi się że szczera rozmowa może dużo pomóc, nie mówię ze rozwiąże problem, ale robienie przed partnerem tajemnicy z zaistniałego problemu i udawanie że wszystko jest w jak najlepszym porządku niczego nie załatwi, tylko popsuje i tak na jeden problem nakłada się drugi:-(

Gość gość
wybacz ze pytam jaki twoj maz mial ogolny stosunek do zycia? opytmistyczny? pesmistyczny ? widzial ( po za toba w ktoryms momencie) sens?

Gość Elenkaa
Miał bardzo optymistyczny stosunek do życia, on nigdy nie widział problemu, ale miał naturę bardzo podatną na kolegów, tych niekoniecznie porzadnych, i tak koło się zamknęło. Dzisiaj jest wrakiem człowieka mimo dość młodego wieku:-9

Gość WINKO
A ja myśle że nie ma żadnego usprawiedliwienia dla kolesi którzy rzucają swoją laskę tylko dlatego że mają jakieś swoje problemy:-(

Gość gość
reasumujac wszystko jest proste i nic nie jest proste:)

Gość WINKO
Znaczy chyba bardziej nie jest:-(

Gość Wisienka prosto z drzewka
Życie jest ciężkie i stąd takie skłonności do nałogów, ale mimo wszystko uważam że to człowiek jest panem swojego losu.

Gość gość
jest panem ale czesto panem o slabej psyche a to przeskoczyc ciezko , chyba musi czlowiek dojrzec, musi w nim cos pec

Gość Elenkaa
Ale niektórzy nigdy nie dojrzewają, zatrzymują sięw pewnym punkcie i koniec:-(

Gość gość
nie wiem, kazdy kogo znam sie zmienia widzialem naprawde niezle przemiany choc i takie na gorsze o dziwo:) dlatego broda nie czyni medrca:)

Gość Elenkaa
Jestem pod ogromnym wrażeniem twoich słów:-):-)

Gość Podlaski
Hazard też ma różne oblicza, można grać w barach w zwykłe maszyny, a można też regularnie chadzać po kasynach:-)

Gość gość
wszsytko dla ludzie ..lecz nie dla wszyskich

Gość Elenkaa
No właśnie niektórzy są wyjątkowo podatni na nałogi, wszystko można ale z głową, a jeżeli ktoś z czymś przesadza to już zakrawa na uzależnienie:-(

Gość gość
Wiesz co jest najgorsze w tym Elenko. to ze to naprawde zabilo chcec zycia we mnie. i mysle ze skazalo na dozywotnia samotnosc

Gość Elenkaa
Nie no, mam wrażenie ży ty sam się skazujesz na samotność, świadomie odrzucasz kobiety z którymi mógłbyś być być może bardzo szczęśliwy. Takie mam wrażenie.

Gość Wasabi
Ja np powiedziałem swojej dziewczynie że nie możemy się już dłużej spotykać bo mam problemy z hazardem które mnie przerosły, musiałem tak postąpić bo nie potrafiłem normalnie funkcjonować:-(

Gość gość
moze i tak jest, ze odrzucam ...ale poki co bardziej czuje sie odrzucany :)

Gość Elenkaa
A wracając do tej osoby z którą się spotykałeś to czy ona w ogóle ma jakiekolwiek pojęcie o twoich problemach????

Gość gość
mowilem ale nie wiem czy zrozumiala

Gość Elenkaa
Rozumiem, może i zrozumiała, ale wiesz jak to jest, czasami człowiek nie dopuszcza do siebie pewnych rzeczy, szczególnie wtedy jeżeli dziewczynie zacznie zależeć.

Gość Elenkaa
No i wychodzę z założenia że to właśnie twoje problemy były główną przyczyną takiego stanu rzeczy, czyli nie dania szansy miłości????

Gość Z innego wymiaru
Zakochanej dziewczynie nie wytłumaczysz:-) sama dojdzie do pewnych wniosków, ale to po czasie.

Gość gość
ale to raczej bylo uczucie jednostronne..ona szukala gdzie indziej :) pozniej sie dowiedzialem jak intesywnie:). no nic.... ciekawe ilu takich jak ja na tym swiecie glupkow:)

Gość Herbatynka
A ja uważąm że Elenka ma racje.

Gość Elenkaa
Ale dlaczego mówisz że głupków, ja uważam że ze nie głupków tylko osób szukających swojej drugiejj połowy:-)

Gość Elenkaa
Wierz mi że jeżeli kobiecie chociż trochę zależy to nie zdradzi.

Gość gość
dlugo zyje na swiecie a kobiet zrozumiec i tak nie umiem:) to raczej malo mozliwe:) widze, ze ktos tez zalozyl watek o hazardzie...jakas kobitka... hmmm to chyba przez zbyt dluga zime w polsce