Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krąp

nigdy nie miala orgazmu

Polecane posty

Gość Krąp
Czy ktoś z forumowiczów spotkał się z takim przypadkiem ? Jaras, a czy twoja dziewczyna próbowała się masturbować ?

Gość gość
znalazlam cie autorze na wizazu:)

Gość gość
k***a daj se spokoj juz, sa takie co nie maja orgazmu i ryle

Gość Krąp
No ale strasznie mnie to irytuje i chciałbym żeby poczuła to co ja czyli orgazm :)

Gość gość
ja też nie mogłam dojść przy facecie, ale się wkurzyłam i sama postanowiłam działać. Widziałam że jest mu głupio to musiałam coś z tym zrobić. Na początku tez tak jak twoja twierdziłam że mi to nie sprawia przyjemności masturbacja. A prawda jest taka że nie umiałam wtedy się sama doprowadzić.

Gość gość
Niech ona nie opowiada głupot po 3 latach, chyba chora jest psychicznie że nawet nie chce się przekonać co traci ? Jak ona może Ci gadać że masz skończyć a ty to tolerujesz? Znajdz sobie lepszą bo w końcu i tak Ci to zacznie ciążyć

Gość jaras
ja z moja jakos nie gadam o jej orgazmie....ale faktycznie ona tez jest jaks chyba oziebla jak twoja:) sporo juz naczytalem sie w internecie o tych orgazmach i jak robic minete zeby od niej miala orgazm i na moja zadna technika robienia minety nie dziala...a przetestowalem juz wszystkie opcje,do tego lize ja dlugo,czasami pewnie i z pol godz.inne dziewczyny pisza ze maja od minety orgazm w 5 min a u mojej to wyglada tak; na poczatku jej sie podoba,potem coraz bardziej wierzga d*pka az wkoncu przestaje ruszac i mowi ze juz jej wystarczy:/ no idzie sie z*****c... mi jakos jak robi loda to im dluze go sie to tym bardziej mi sie podoba az wkoncu tryskam a ona ze jej wystarczy...

Gość gość
z pierwszym pertnerem bylam 5 lat zero orgazmu z drugim 2,5 roku zero orgazmu poznalam trzeciego mial malutkiego penisa a jakie zaczelam miec z nim orgazmy to szok....teraz mam mega orgazmy z moim mezem tez sie czasem zastanawiam czemu z dwoma pierwszymi nie mialam wcale

Gość jaras
a moze ci dwaj wczesniejsi szybko sie spuszczali a ten 3 z mala palka byl dlugo dystansowcem.jak wygladali ci partnerzy pod wzgledem dlugosci stosunku?

Gość gość
c**j cie to obchodzi cwelu j****y

Gość gość
ja se swoim też nie gadałam ale przecież widział że dojsc nie mogłam i to była moja wina moja blokada bo on się starał u Cb jest tak samo.