Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana-zalamana

pierwszy raz mnie tak obrazil

Polecane posty

Gość gość
nawet znając swój własny rozmiar nigdy nie ma się pewności jak się będzie wyglądało w danej rzeczy. Kto kupuje tak drogą rzecz bez możliwości wymiany? To jakaś ściema! Albo on cos kręci, albo ty. Gdzie on to kupił, że nie można zwrócić?

Gość zakochana-zalamana
Ja wiem ze to jest trudne do uwierzenia - ale naprawde to ani zaden wymysl gimnazjalisty ani zadna prowokacja- ja niewiem co mam zrobic , kocham go i wdzieczna jestem ze chcial mnie tak obdarowac ale zachowanie jego bylo karygodne - przeprosic czy nie

Gość gość
ale napisz gdzie on to kupił, ze nie można zwrócić lub wymienić?

Gość _pocahontas_
on chce byś schudła dlatego ją kupił i dlatego powiedział że nie można wymienić i dlatego się obraził myśl dziewczyno ! faceci taj robią, sama się przekonałam kiedyś :P

Gość gość
gdzie on to kupił napisz...pytamy wyrażnie

Gość zakochana-zalamana
Kupil w sklepie Moschino - ale sukienka gdzies skas szla bo rozmiaru nie mieli - pojedzie tam dzisiaj zapyta czy moze oddac albo wymienc. http://www.net-a-porter.com/product/335917 STRONE PODALAM ALE TUTAJ JEST JUZ TANSZA TROSZKE - NIE WIEM ILE FUNT KOSZTUJE W PL TERAZ

Gość gość
pogubiła się w prowokacji i poszła grać w gumę na podwórko

Gość gość
ja bym powiedziała żeby sobie w d*pe wsadził tę sukienkę!!!!!

Gość gość
txt_string = txt_string.replace(/\/g,"

Gość zakochana-zalamana
ZARAZ SIE PEWNIE CZEPICIE ze z angli i ze niby nie wiem ile funt stoi- tak nie mieszkam w Pl ale wam ten szczegol malo potrzebny

Gość gość
no jak ci kupił wg włoskiej numeracji to się nie dziwię, ona jest zaniżona

Gość zakochana-zalamana
Do cholery to rzadna prowokacja- gdzie sie niby pogubilam ??? mowie na serio - nie wazne gdzie mieszkam nie wazne jaka sukienka dla mnie wazne jest to co teraz bedzie miedzy nami bo wogole ze mna nie gada , oczekuje za ja go przeprosze pierwsza jak zawsze

Gość zakochana-zalamana
o widzisz nawet nie wiedzialam ze jest zanizona. dziekuje za ta wiadomosc napisze mu smsma

Gość _pocahontas_
a on tego Ci nie powie bo Cię kocha. Chce sposobem więc rusz tyłek !

Gość gość
znudził mnie ten temat

Gość zakochana-zalamana
Powie powie bo on taki jest ... napisalam wczesniej nie moge narazie trenowac czekam na operacje kolana

Gość zakochana-zalamana
ZADNA * sorrki za blad

Gość gość
wiesz co przestań juz... nie wiesz po ile funt stoi a napisałas ze 3000 za kiecke zapłacił,za taką szmate bym 3 koła nie dała nigdy w zyciu,po trzecie to wychodzi około 1700 zł a po czwarte w każdym sklepie jest mozliwość wymiany nawet przez neta kupujac mozesz wymienic wiec nie ściemniaj..

Gość gość
Schudniij o rozmiar ;)

Gość zakochana-zalamana
Moja droga sukienka orginalnie kosztuje 715 funtow. Czyli nawet jezeli funt teraz jest po 4,80 to sukienka jest warta 3432zl ... po przecenie kosztyje 357.50 wiec na zl to 1716. Funt moze stac wiecej lub mniej ale i tak bedzie okolo 3000. Nie wyszukuj u mnie jakis niedopisek. to nie prowokacja ani zadna zabawa.

Gość gość
i widzisz tu sie tez nie zgodze nie we wszystkich sklepach mozna wymieniac ciuchy. chyba ze taki typu next, h&m river island itp. schudne jak tylko bedzie po operacji kolana

Gość zakochana- zalamana
ta odp wyzej to moja

Gość zakochana- zalamana
ta szmata jest zrobiona z dobrego materialu, i na zywo wyglada o wiele ladniej niz na obrazku :) ale jak zwykle zchodzimy z tematu- nie pytam sie o opinie jak wyglada sukienka tylko czy znow wyciagnac pierwsza reke i przeproscic

Gość gość
skoro po przecenie kosztuje 1716 to nie pisz ze dał 3000 za nią!!bo dał 1700 mało tego skoro żyjesz w angli to nie przeliczaj na polskie bo to 3000 to kupa kasy przy zarobkach 1200,w angli inaczej zarabiacie wiec 500 czy 800 funtów nie jest tak olbrzymią kwotą..

Gość gość
co do przeprosin ja bym nie przeprosiła...

Gość zakochana- zalamana
teraz juz npewno nie bede:) dodal oliwy do ognia - dziekuje za porady i rozmowe zycze milego dnia

Gość ZUZA!...
Absolutne masz go ne przepraszam, bo niby za co? To on kupował i skoro chciał Ci zrobić taki prezent, to mógł się dokładniej zorientować w rozmiarze, a przede wszytskim w tym, czy można ewentualnie zwrócić albo wymienić. Nie wierzę, w to, że tego nie można zrobić - zwłaszcza za taką kasę. Nawet jakby z Kambodźy przyszła, to jest możliwość wymiany. Mnie tez kiedyś mój facet kupił sukienkę, tylko że by ła za duża, rozmiar ten sam co zawsze, ale inny materiał i wisiała za bardzo. Wymieniliśmy na mniejszy i było po temacie. W życiu z takiej pierdy mój facet nie zrobiłby mi awantury. To on jeszcze mnie przeprosił, że będę musiała poczekac 2 tygodnia na wymianę.

Gość gość
tak idiotko, przepros go za to ze kupil ci za mala kiecke i jeszcze ma o to pretensje do ciebie. jak zwykle baby nie umieja racjonalnie myslec tylko przepraszac misia