Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana-zalamana

pierwszy raz mnie tak obrazil

Polecane posty

Gość gość
Nnie bede jego przepraszac... napisalam czy sie pytal a on nie i nie wie czy maja wiekszy rozmiar - najwyzej schudniesz 7 kg mam 172 cm i waze 61 kg ile ja mam k***a wazyc ? 54 ? juz wazylam kiedy 50 same kosci - mam szerokie biodra z tego nie da sie zrzucic

Gość gość
nie trzeba odrau wyzywac

Gość gość
no to wytlumacz temu prostakowi ze bioder nie mozna zmniejszyc dieta, po 2 ze jest idiota zamawiajac w ciemno sukienke z skads tam nie wiedzac czy mozna ja wymienic... toz to ignorancja

Gość taki hoj
to na pierwsza impreze naciagaj ta suknie dokad i jak sie da i tak sie zaprezetuj waszym znajomym mowiac pan kupil sluga nosi.

Gość gość
co za ciul nie myty...jakby mój facet czepiał sie mojej wagi to poszedł by z torbami..

Gość zakochana- zalamana
tam wczesniej podalam link sukienki... on kupil ja bez przeceny jeszcze szla miesiac niby

Gość zakochana- zalamana
Tak tez jestem w szoku ze sie tak zachowuje- uwierzcie mi ze to do niego nie podobne. kiedys tez mi sprawil prezent byla troche za duza sukienka ale tak sie nie zachowywal

Gość taki hoj
Tam przy tym linku na dole pisze rucksendung i po przeczytaniu tego mozna normalnie wymienic na wieksza bez dodatkowych kosztow.

Gość zakochana- zalamana
dziekuje za wiadomosc :)m

Gość zakochana- zalamana
on ma poblem z oddaniem woli sprzedac

Gość taki hoj
Bo napewno kupil w przecenie i mu teraz wstyd sie przyznac.

Gość zakochana- zalamana
to jest mi obojetne czy kupil w przecenie czy nie w d***e mam jego pieniadze i czy ta sukienka kosztowala 3000 czy 20 zl - chodzi o jego zachowanie ignoracja i arogancja !! nosz ch u j mnie strzela

Gość taki hoj
Ja cie rozumiem dla ciebie jest obojetnie ,daj mu ta sukenke i powiedz niech szuka do niej pasujacej dziewczyny.

Gość taki hoj
Ja sie dziwie z tym rozmiarem bo one sie zaczynaja od 38 (IT 38) to jakim sposobem on kupil 36 ?

Gość zakochana- zalamana
tam w angli masz rozmiar 6 ,8 10 ja mam 10 na polskie to 38.

Gość zakochana- zalamana
on zamawial w sklepie widzialam te sukienki wczesniej zaczynaja sie od 36. na internecie widocznie juz nie ma tego rozmiaru.

Gość zakochana- zalamana
wlasnie juz poj zwiazek sie zakonczyl na dobre :/ co ja zrobie ?

Gość gość
zastanow sie czy ta kiecka w ogole byla dla ciebie, dziwna ta historia jest

kur.... jaks ie pogodzicie to ustalcie że ma ci nie kupować sukienek bo trudno dobrać rozmiar bo czasem są zawyżone a czasem zaniżone. To samo tyczy się butów itd! Ja swojemu wytłumaczyłam, że jak już chce mi kupić bieliznę to ma iść ze mną bo kobiecie jest samej trudno wybrać a co dopiero facetowi!!!!!! facetom się wszystko tłumaczy jak dzieciom. Wkurzył się bo myślał że prezent będzie idealny i go wnerw wziął ;)

Gość gość
dziewcze drogie ta sukienka jest wstretna jak dla starej baby biurwy !!! druga sprawa coś kręcisz bo gołym okeim widać ze to materiał elastyczny który jest ciągliwy ile ty masz w biodrach jak nie chce się ciągnąć ??? moze o to chodzi o szafe trzydrzwiową ?

ale z drugiej strony rzuciłabym takiego gościa bo skoro całe życie ma robić problemy i kłótnie, oraz wpędzać cię w poczucie winy z byle problemu tj. sukienki (?!) to bez sensu marnować na niego czas

Gość zakochana- zalamana
Material nie jest elastyczny - mam ta sukienke w domu i mierzylam. Na zdjeciu wyglada inaczej niz na zywo. No wlasnie jest biurowa , ja pracuje w biurze byla by idealna- ale w d***e mam ta sukienke a szczegolnie teraz. Czy byla dla mnie raczej tak jak mi ja dawal bardzo sie cieszyl ze mi ja daje... Nie wiem czy sie pogodzimy temat sie ciagnie dalej na temat teraz innych spraw. Nawet nie wiem skad je wytrzasna to chyba tak mialo byc. Mam dosc juz tego kretyn poprostu kretyn, o glupia sukienke taka awanture rozkrecic masakra a najlepsze jest to ze w maju mial byc slub :/ zaliczki juz wplacone. Ja nie wierze co sie dzisiaj wyprawia nie wierze w to !!!

Gość zakochana- zalamana
Dzieki dziewczyny za opinie i za pomoc. Teraz cos czuje musze to jakos wszystko poukladac bo zwariuje. Musze zwolnic sie z pracy na pol dnia i to wyjasnic z nim bo jeszcze dzisiaj mielismy na weekend jechac do moich rodzicow :/ Jeszcze raz dzieki

Gość gość
A ja uważam, że nie powinnaś przepraszać i mało tego, jakby mój facet tak do mnie powiedział i tak mnie nazwał to bym mu w pysk cisnęła ta kiecką i drzwi pokazałą !! SZanuj się dziewczyno, inaczej nikt nie będzie Ciebie szanował !!