Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sempiterna93

Czy prawiczek może być dobry w łóżku?

Polecane posty

Gość sempiterna93

Otóż uprawiałam ostatnio pierwszy raz seks z chłopakiem, jak mówił - podobno prawiczkiem. Jednakże wydaje mi się że chłopak za pierwszym razem powinien dojść dość szybko, i ogólnie powinien być kiepski. A nasz pierwszy raz trwał około pół godziny-czterdzieści minut. Przede mną miał jedną dziewczynę z która był dwa tygodnie, a wcześniej miewał takie dziewczyny wiecie, w gimnazjum, podstawówce na tydzień, dwa - góra miesiąc. Ze mną jest już sześć miesięcy więc wątpie że z tamtymi robiłby to po tak krótkim czasie. Nie wiem co o tym myśleć, mam mętlik w głowie, czy to możliwe że mógł tak długo uprawiać seks za pierwszym razem?

Gość gość
Nie jest regułą że chłopak za pierwszym razem dojdzie bardzo szybko . Chociaż w większości przypadków tak bywa . Czesto sprawdzonym sposobem jest też "zwalenie konia" przed właściwym stosunkiem . Wtedy można zdecydowanie dłużej jednak wytrysk nie jest tak obfity i doświadczona dziewczyna pozna że wcześniej zdradził ją z Rączkowską

Gość gość
ja myślę,że prawiczki wcale szybko nie kończą przy pierwszym razie,sam nie mogłem dojść długo

A co z tobą? Leżałaś sobie i patrzyłaś na zegarek ile zajmuje mu dojście? Już nieważne kim jest, czy prawiczkiem czy po pierwszych próbach inicjacji. Z tego co widzę równie dobrze mógłby zapinać w solidnie skręconego wała z kołdry i nie odczułby różnicy. :O