Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładna kobieta nie może być samotna, zawsze ma wielu adoratorów

Polecane posty

Gość gość
ja tam bym chciała takiego faceta jakim był albo raczej jaką rolę grał aktor Clark Geybl w filmie Przemineło z wiatrem ...słynny Rett Batler :) cudo charakter !!! żeby był paskudny to bym go brała od zaraz !!! klasa facet w filmie charakter tego pana to po prostu moje marzenie faceta !!!...sam aktor też choć film cholernie stary jesssu szkoda że to .....właśnie ...przeminęło z wiatrem dinozaury a szkoda

Gość gość444
a ja wam powiem tak owszem zaczepiają mnie różne typki facetów 1 największa część tu pustaki które chcą tylko zaliczyć a mnie takie coś nie interesuje dodam że część tych pustaków aktualnie jest w związkach lub posiada żony a reszta to bez partnerek tzw. zaliczacze pustacze !!!!!!!!!!!!! Właśnie dziś w pracy zaczepiał mnie żonaty ... masakra totalna żonaty dzieciaty a takie teksty ..... że ręce opadają !!!!!!!!!!!! Tak więc na wasze pytanie odpowiem ze tak ładne kobiety są zaczepiane ale przez kogo ......???:/ Kont na portalach randkowych nie miałam i mieć nie zamierzam bo np. mam na portalach społecznościowych i czasem ktoś obcy do mnie pisał i też proponował spotkanie tylko na kawę itp.. ale gdy dociekliwiej się wgłębiłam o co biega okazał o się że jest żonaty itp... więc widać kto zaczepia ktoś kto szuka przygód ....

Gość Beruthiel
Na szczęście nie jest w moim typie. Ja wolę dobrze zbudowanych blondynów :)

gość444 a jakie teksty walil? ;) ja tak mysle, ze wy kobiety (i mozecie sie niezgadzac) nie potraficie powiedziec co na was dziala i co was pociaga. umiecie zato co ciekawe wymienic, wskazac i omowic wszystkie bledy jakie popelnia facet podczas spotkania z wami ;) to zabawne jest w ogole ;)

Gość gość444
też osoby niektóre dziwią się mówiąc teksty typu " nie wierzę że pani jest sama " a jestem ..... Dodam że nie jestem jakaś zarozumiałą zadufana, nic z tych rzeczy , nieśmiała też nie jestem jestem bardzo otwarta na ludzi ale chyba spotykam samych nieodpowiednich mężczyzn ... i tyle w temacie ..... A jak widać większość osób na forum myśli że tylko brzydkie maszkarony są samotne nieprawdaaaaa znam wiele kobiet samotnych pięknych zdradzonych przez męża potem rozwód itp... lub kobiet samotnych dlatego że mają swe zdanie swe ambicje i plany ... albo takich które po prostu nie wyznają zasady że lepiej być z obojętnie kim aby tylko nie być starą panną

Gość gość
curna o charakterze pisze a z resztą z wyglądu też mnie on wow lubię takich facetów z klasą i odrobiną kooorestwa hehehe to musi być taka równoważnia ;) a tak trafiam na ciapy które we mnie widzą wybawienie bo zaradna zgrabna ładna curwa a co to ja święta tereska??? żonatych nie cierpię zajętych we wszelaki sposób również

Gość gość
ładna kobieta wystarczy, że chce być w związku i już się znajduje setka chętnych facetów.

Gość ładna kobieta wybiera faceta
młodym dziewczynom podobaja się ładni ,ale nie to złoto co sie świeci po ślubie okaże się ,ze to dziwkarz,pijus,Piotruś Pan i w d***e ma rodzinę a na zewnątrz ojej ojej jaki układny,grzeczny,a w głowie fiu fiu dziewczyny kierujcie się także rozumem i oczywiście sercem,bo cóż wart jest związek z kimś kogo nie kochacie albo jeszcze gorzej,nie jestes kochana

Gość gość444
do pana "zbereźnik" pytasz jakie teksty do mnie mówi mężczyzna żonaty w pracy ??? Wiesz już sam fakt że żonaty dzieciaty , przy czym widziałam jego żonę i trochę znam i taki facet nie wiadomo po co mówi do mnie to czego mówić nie powinien będąc żonaty Więc od razu widzę że to kolejny pustak zaliczacz ... ma u mnie wielki minus dla mnie jest zerem Niech się zajmie żoną i dziećmi ....

samotna wsrod ludzi ktorzy mysla - ona nigdy nie jest sama... ;) to tez sie czesto sprawdza wsrod pieknych kobiet... :o przykre... ;(

Gość gość
toteż piszę cały czas! z ładnej miski nie koniecznie się najesz dla mnie ważny charakter nie na widzę też kooorwiarzy !

Gość gość
"Nie na widzę"

Gość gość444
mówisz pan zbereźnik że my nie wiemy co nas pociąga a co nie Otóż nie pociągają mnie żonaci i tyle ... ale widocznie może jestem już za stara aby spotykać nieżonatych bye idę poczytać ...

w piatek wieczor sie nie czyta kochana!!! ;P to grzech ciezszy niz puszczanie bakow w towarzystwie... ;) nakladaj seksowna kiecke i lec na miasto, chocby tylko zeby sie przewietrzyc. to zawsze poprawia humor...

Gość gość 444
1.nie posiadam kiecek bo nienawidzę spódnic taki mam styl i mam prawo chodzić ubrana jak lubię 2. w piątek czy nie piątek wieczór czytam książki bo lubię 3 nienawidzę latać na miasto jak idiotka bez celu ale rozumiem Twoje stanowisko w sprawie lubisz chodzić na miasto i dobrze się z tym czujesz ok ..życzę dobrej zabawy , a ja nigdy nie lubiłam takiego stylu spędzania czasu ... dziękuję za Twoje rady które uważasz za dobre , ale są dobre dla ciebie a nie dla mnie

Gość gość
ja jestem ładna ale dzika, zamknięta w sobie, unikająca ludzi :( 🖐️

Gość osc
Potwierdzam wszystko co napisały inne atrakcyjne kobietki. Ci " adoratorzy" chcą sobie pobzykac a później narka. I co nam po takich? Zresztą podrywalo mnie juz tylu zajętych facetow, że jakoś nie umiem nikomu zaufac. Na fb zdjęcia z.dziewczyna, " magiczna gwiazdeczka, już 2 lata 4 miesiące i pięć dni cię kocham" a po kilku piwachpprzybliża się do ciebie z ta fałszywą morda. Żal mi ich kobiet :(

Gość gość
a mi ich nie żal takich sobie facetów wybrały to ich problem

Gość osc
Bo zostały oszukane? Oczywiście każdy przypadek jest inny, ale w większości kobiety są nawine i dają się nabrać na czule słówka. Nie można sie dziwić bo każdy szuka szczęścia i miłości, dlatego mi tych dziewczyn żal.

Gość gość
są naiwne to fakt ale to one podjęły decyzję by z takim facetem być.

Gość osc
No i właśnie dlatego ja jestem sama.

Gość gość
To racja. Tylko zakreca tylkiem i juz sie okolica wzburza :-)

Gość gość
po 1/2 litrze wszystkie ok !

Gość Heniuś
Ja nie trawię tych infantylnych i żałosnych komplementów ale muszę to robić bo inaczej odpadam już na starcie. Na własne życzenie baby jesteście tak traktowane, bo faceci się dostosowują - ich zachowanie jest podyktowane zmysłem praktycznym. Ja co chwila trafiam na takie naiwne idiotki, co kilka fajnych zdań, uśmiech i najdalej po tygodniu masz ją w swoim łóżku - a żonaty jeszcze bardziej taką idiotkę nakręca. Potem do kogo pretensje? Gdyby baby nie miały tak niskiej inteligencji społecznej faceci nie zachowywaliby się tak, ich taktyka byłaby inna. A najlepiej mi znajoma ostatnio powiedziała "bo wiedział jak mnie zdobyć" - haha, toż to żałosne. A spotkać ładną kobietę ale na poziomie to też problem - prawie wszystkie rozpieszczone na maksa przez tych babiarzy, oczekują wszystkiego nie dając nic w zamian. Nawet te pasztety mają wymagania, bo myślą, że jak ktoś chce je po kilku piwach przelecieć to są takie fajne :)

Gość gość
ładna kobieta nie może być samotna bo zawsze jest ktoś kto się o nią stara i jedyne co musi zrobić to wybrać dobrze faceta,