Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
Seks jest super i dla ludzi. Jak ktoś ma kompleksy, małego fiutka, to zawsze będzie zaglądał komuś do łóżka, albo robił problemy z d**y, bo jest frustratem.

Gość gość
Nieszczesliwe Panie zalozcie swoje tematy a nie zasmiecacie inne, nie na temat.

Gość gość
Monika dominika masz w wielu sprawach rację, ale zapominasz o jednym - niektórzy ludzie mają zasady, czasem ma to związek z religią. Nie trzeba być aseksualnym, żeby z seksem czekać do ślubu. Po prostu istnieje coś takiego jak panowanie nad swoimi popędami, to nie jest proste jak się nam ktoś mocno podoba, ale uwierz mi, że jest możliwe.

Gość gość
11:27 My jesteśmy nieszczęśliwe?? To wy już 17 stronę biadolicie, że Wasze żony ****ał ktoś przed Wami, my nie mamy takich problemów. ;)

Gość gość
Po prostu istnieje coś takiego jak panowanie nad swoimi popędami x Łatwo jest to napisać kobiecie, ale co młodym facetem, którego natura pokrzywdziła w ten sposób, że hormony buzują, testosteron, pożądanie na maksa. To tak jakby kobiecie powiedzieć, że do ślubu nie może kupić sobie żadnych sukienek, kosmetyków i nic słodkiego, bo musi panować nad swoimi popędami.

Gość gość
Kobiety nie pogodza sie z tym, ze wolimy dziewice. Zasada jest prosta: im mniej partnerów tym szczęśliwy związek. PARTNERÓW a nie ile razy i z kim.

Gość gość
11.30 czemu uwazasz, ze to było do Ciebie?

Gość Monika dominika
11:40 Nie jesteśmy zwierzętami żeby nie panować nad popędem. Mężczyzna niech trzyma fiutka w spodniach, nikt go przecież nie gwałci. Istnieje też coś takiego jak masturbacja. A jeśli facet nie potrafił wytrzymać w czystości (no jak króliczek) to niech nie wymaga tej czystości od kobiety. W młodych dziewczynach też szaleją hormony, ja jako nastolatka miałam ogromy popęd, ale nie uprawiałam z nikim seksu.

Gość gość
Mało, która kobieta zrozumiała temat, co dopiero mówić o tresciach wypowiedzi...

Gość gość
Zalozcie sobie temat o prawiczkach...

Gość gość
gość dziś Ależ zrozumiałyśmy kobieta to dziura, ale chcecie tej z błoną, bo to wam podbudowuje ego. Ciekawe, co byście zrobili, jakby dziewica stwierdziła, że nie jest dmuchaną lalką i żyła w czystości do śmierci. Zostawilibyście, a jakżeby inaczej?

Gość gość
I dalej nie zrozumiała...

Gość gość
Kobieta mi wmawia że jest "dziurą, workim na sperme" Ratunkuuuuuu!!!

Gość gość
gość dziś Zrozumiałam, bo wiadomo, że dziewica jest wam potrzebna do seksu i w d***e macie jej zasady, bo sami ją zbrukacie

Gość gość
gość dziś A nie jest? Jakby nie była, to nie dopuszczalibyście do swojej dziewicy penisów obcych, ani swoich

Gość gość
Nie pisz ze zrozumialas bo dziecko osmioletnie ulozy odpowiedź do pytania z tematu a ty nie potrafisz. Musisz wrócić do czytania pytania.

Gość gość
Faceci chcieliby, aby świat był według ich zasad: w domu żona, dziewica, czekająca z obiadkiem, a na mieście k*******n do bzykania. Niestety to tak nie działa kochani :) Może dawniej kobiety się na to godziły, bo faceci stosowali wobec nich przemoc fizyczną, psychiczną i ekonomiczną. Teraz kobiety są samowystarczalne i to one wybierają kandydatów do łóżka i małżeństwa. Wystarczy spojrzeć na statystyki, o wiele więcej jest rozwodów z winy męża niż żony. To mężczyźni częściej zdradzają, a chcieliby żeby żona siedziała cicho i prała skarpety. Tak się śmiejecie z muzułmanek, że dają się traktować jak śmiecie, a chcecie traktować tak Polki? No i pamiętajcie, że w Islamie za zdradę żony jest kara śmierci.

Gość gość
gość dziś Ośmioletnie dziecko jeszcze nie wie, że w dorosłości będzie dmuchaną lalką!

Gość gość
przegrales zycie frajerze a teraz placzesz, nie wiem jak mogla sie zainteresowac taka c***a

Gość gość
Wnioski z watku są takie, że my mężczyźni w większości nie radzimy sobie z przedmiotowym tematem, więc autorze nie czuj się samotny, wszystko z Tobą ok. Rozumiem rozczarowanie kobiet, które myślały, ze wolimy "doswiadczone" i w tym kierunku się "uatrakcyjniały".

Gość gość
gość dziś A ja nadal nie rozumiem, jak można się hajtać, nie rozmawiając przez cały rok o wszystkim i zamiast się rozejść, to się obrączkować? No jak? Po to macie buźki, żeby rozmawiać o takich rzeczach.

Gość gość
Uchodźców islamskich w większości witają goraco feministki i geje, o poglądach "rozwiazłych". Polskim mężczyznom daleko do takiego traktowania kobiet.

Gość gość
Dobra bądź już tym workiem jak tak chcesz. Nie oczekuj szacunku

Gość gość
1. Kobiety zrozumiały temat, tylko dyskusja zeszła na wątki poboczne, jak to zwykle bywa. 2. Jak wynika z wypowiedzi powyższych, mężczyźni mają podwójne standardy i tłumaczą to biologią. 3. Rozwiązłość seksualna kobiet w dzisiejszych czasach pokazuje, że kobiety mają podobne potrzeby seksualne jak mężczyźni, tylko do nie dawna kultura i religia wymuszała na nich zachowanie wstrzemięźliwości. 4. Role w pewnym momencie zaczynają się odwracać i ten wątek jest tego dowodem - bo nagle to nie kobieta musi zmagać się z tym, że musi być z mężczyzną, który z życia korzystał, ale mężczyzna doświadcza tych uczuć. 5. Wnioski: a)Traktuj innych tak, jak sam byś chciał być traktowany. b) Jeśli szalejesz z pannami i tłumaczysz to potrzebami biologicznymi, to przyjmij do wiadomości, że te panny też robią to z tych samych powodów, nawet ryzyko niechcianej ciąży nie jest tutaj przeszkodą. c) jesteśmy ludźmi, a nie zwierzętami - z tego zdania wyciągnij wnioski sam.

Gość gość
12.19 tej wiedzy nie potrzeba do ukladania odpowiedzi na pytania. To cwiczenie z 2 klasy szkoły podstawowej

Gość gość
gość dziś Ale ja nie oczekuję szacunku, bo każdy facet chce kobietę do seksu, a potem problem, bo nawet wasza dziewica nie jest dziewicą, bo sami ją zbrukaliście, zamiast uszanować. Gardzę zboczeńcami i hipokrytami, dlatego moją cnotę dostanie co najwyżej jakiś nekrofil, jak robaki będą mnie wpieprzać.

Gość gość
12.25 autora oklamano

Gość gość
gość dziś Autor od tego ma otwór gębowy, by rozmawiać, przed podjęciem decyzji o ślubie

Gość gość
Okłamano go gdy rozmawiał

Gość gość
gość dziś Mógł rozmawiać do skutku, albo postawić ultimatum: albo mówisz, jak jest, albo nici ze ślubu, nawet dziecko by na to wpadło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować