Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
Dziewice będziemy szanować ... inne no cóż

Gość gość
gość dziś Nie będziecie, bo jak będzie chciała trzymać latami, to olejecie, bo nie chce dać, a jak już ostemplujecie, to będzie według was dziwką.

Gość aggggggggg
A ci placza 19 strone :D bidulki chcieliby decydowac o wszystkim a jednak nie moga. Burdele Wam zostaja tam nie bedziecie miec watpliwosci, ze bzykacie sie z dzi**ka :D

Gość gość
Dziwki to dajki w burdelach są prostytutki. I robią wam konkurencję. Więcej dla nich szacunku bo przynajmniej się nie kryją

Gość aggggggggg
To wez prostytutke za zone bedziesz szanowal jak zadna inna :D:D

Gość gość
gość dziś No właśnie, a jak dziewica wam da, to będzie według was dziwką, proste.

Gość gość
17.32- zapewne d***** nazwalbys nie tylko amatorke przygod seksualnych ale rowniez kobietę która była w 2-3 dłuższych związkach i uprawiała seks z miłości, bo ,,dała". Jaasne, przecież to bez różnicy, ważne ze juz nie jest dziewica blee :D. Dla niektórych zalosnych frustratow tutaj wszytko jest czarne albo biale- tzn. Jak nie dziewica to od razu szmata i nie warto z taka się żenić. Żałosne, szczególnie kiedy mówią to nieprawiczki którzy sami po używali zycia, Tłumacząc to ,,męska natura", biologia. Otóż biologia kobiet jest taka sama i kobiety maja takie same potrzeby!!! Co nie znaczy, ze każda realizuje swoje potrzeby z przygodnymi nieznanymi facetami, część kobiet ma opory i będzie uprawiać seks tylko z kimś z kim czują wiez, ale oczywiście wszystkich do jednego worka wrzucacie hipokryci!

Gość gość
Nawet po jednym fiucie bym laski nie tknął :) po co brać po kimś tego kwiatu jest pół światu :) a jak panna nie umie trzymać nóg razem to już jej problem. Dostanie nowoczesnego faceta który p****** zrobi dziecko i ja oleje. I nie tłumaczcie się sexem z miłości. Jeśli kochasz to poczekasz.

Gość gość
Twój mąż tez się może zakochać w innej i tez pójdzie uprawiać sex z miłości :p

Gość gość
gość dziś Będąc z Tobą też może trzymać nogi razem, bo jak kocha, to nie tknie!

Gość Monika dominika
19:00 Ten nowoczesny facet może też być jej mężem mój drogi :) Wy się bardzo często zakochujecie i odkochujecie. Znam wiele przypadków, gdy facet zrobił dziecko własnej żonie i potem ją olał, bo przerosły go obowiązki albo znudził się ciężarną żoną. Też małżeństwa z miłości, seks po ślubie i co?

Gość gość
Pewnie ze wolałbym dziwkę przynajmniej nie udaje świętej i nie pieprzy głupstw o sexie z miłości. P. S. Chciałaś to uprawiałaś sex koniec kropka. Nie tłumacz sie miłością i innymi. Miej odwagę to przyznać

Gość gość
gość dziś To sobie przygarnij taką

Gość Monika dominika
19:22 Rób sobie co chcesz, uprawiaj seks z kim chcesz, z miłości czy bez miłości, z prostytutką czy żoną albo z koniem. Tylko nie mów ludziom jak mają żyć do cholery! Co Ciebie obchodzi czyjaś pochwa? Wrzucacie rady, co zrobić żeby być szczęśliwą w małżeństwie, ale umknęło Wam, że obecnie facet (mąż) nie jest kobietom potrzebny. :) Dawniej kobiety wychodziły za mąż dla pieniędzy i musiały być posłuszne facetowi, bo inaczej odcinał źródło gotówki. One godziły się na zdrady, na przemoc bo nie miały innego wyjścia. Wy chcielibyście mieć nadal taką władzę nad kobietami, że walniecie w stół, a ona z płaczem i podbitym okiem przyniesie obiadek, ale to se ne vrati :D

Gość gość
Dziewictwo niema nic wspólnego z błoną ! Nie-dziewica to kobieta która sama zgodziła się na seks. Dziewictwo nie jest związane z błoną dziewiczą-rozdziewiczenie to akt dobrowolnej woli współżycia z danym facetem jako pierwszym i potraktowanie go przez to wyjątkowo (tak jak się nie potakuje innego już nigdy). Dlatego dziewicami są : -kobiety zgwałcone -kobiety którym osunięto błonę dziewiczą ze względów medycznych -kobiety które urodziły się bez błony dziewiczej -które rozdziewiczyły się przypadkowo np.podczas higieny intymnej,umieszczania środków higieny osobistej podczas menstruacji,ćwiczeń,tańca itd...

Gość gość
Monika dominika dziś ----- Przecież kobiet zawsze lecą na kasę i chcą lepszego od siebie.

Gość gość
gość dziś Ma i to dużo, bo jak nie będzie krwawić, to zwyzywacie ją od dziwek! Taka prawda

Gość aggggggggg
Czekam dalej, wyrzucacie swoje zale... Dziewczyny jak to czytaja i sa dziewicami jeszcze niech wiedza jakich typow omijac szerokim ulukiem. Wspolczuje waszym przyszlym zonom z calego serca :D ze meczyc sie z wami beda na codzien

Gość Monika dominika
19:30 To czy kobiety lecą na kasę czy nie nie ma tutaj znaczenia. Obecnie nawet jeśli facet jest milionerem to nadal nie ma przewagi nad kobietą, bo ona zawsze może odejść i jeszcze przy rozwodzie oczyści mu konto. Dawniej gdyby kobieta zostawiła męża to wylądowałaby pod mostem, bo rodzina też by się jej wyrzekła. To za tym jak widać tęsknią faceci, żeby posiadać na własność i rządzić kobietą. Strata tej przewagi bardzo ich boli i generuje takie oto tematy.

Gość gość
Jestem facetem i do głowy by mi nie przyszło rozliczać kobiety z ich przeszłości. Sam uprawiałem seks z kilkoma dziewczynami, zanim związałem się na poważnie, hipokryzją byłoby więc oczekiwać od mojej kobiety, by była dziewicą. Myślę, że tej dziewicy pragną jakieś zakompleksione chłopaczki, które nie mają pojęcia o związkach, miłości itd. Są śmieszni i żałośni, bo pewnie marzą o świetnym seksie i to nie z jedną kobietą, ale tego nie mają i pewnie nie będą mieć, bo są jakimić cipkami, więc pozostaje im "rozliczać" innych. Żal.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
''Ma i to dużo, bo jak nie będzie krwawić, to zwyzywacie ją od dziwek! Taka prawda'' Nie? nikt tu nie mówił o błonie?

Gość gość
gość dziś Wszyscy tu mówią o błonie, bo niby jak sprawdzisz, czy po prostu zakładała tampon, czy spała z kimś? No nie sprawdzisz, do tego dochodzi aspekt swoistego ostemplowania własności przez durnego samca.

Gość gość
To pogratulować żony. Pewnie dalej się puszcza na prawo i lewo

Gość gość
TYLKO KOBIETY!!! to kobiety piszą o błonie.A to że kobieta by oszukała w tych sprawach faceta to jeszcze gorzej o niej świadczy.

Gość gość
gość dziś No właśnie nie, bo to wy chcecie dziewicy, a nie my. Czyli chcecie pochwy z błoną sodomici

Gość gość
A czy kolega czytał temat ? To chodzi o coś innego. Jeśli obie strony uprawiały sex to Oki. Tutaj mowa o kłamstwach.

Gość gość
"Mam pytanie: jak Wy, inni faceci znosicie to, że żona przed wami się z kimś bzykała? Kobiety, czy Wasi mężowie w 100% to akceptują, czy mają jakiś uraz z tego powodu? Bo mnie to do nerwicy prawie doprowadza." To jest pierwszy post w tym temacie i jakoś nie widzę niczego o kłamstwach.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować