Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość aggggggggg
Kobiety przeczytajcie caly watek ku przestrodze by sie z takimi nie wiazac. Gosc placze, ze dziewczyna nie byla dziewica chociaz sama mu to powiedziala a ten odpowiedzial,ze mu to nie przeszkadza???!! Gdzie tu logika, gdzie Ci mężczyźni prawdziwi tacy :D kobieta w zwiazku jestem ja i nie chce drugiej tylko faceta stabilnego emocjonalnie i konkretnego a nie melepetę, ktory jedno robi,drugie mysli. Placzcie dalej tylko podajcie argumenty... bo dotad nikt na moje pytania nie odpowiedzial. Honor mi zwracaja,bo bylam dziewica haha :D zenada,dno i wodorosty. Moze wy sie pochwalcie jaki macie przebieg to dziewczyny tutaj ocenia czy jest sens z wami dyskutowac czy juz jestescie gorszego sortu :)

Gość gość
Jaki szach mat zalewaczu formy?

Gość Dziewczyna ze szpitala
Ja miałam pierwszy pocałunek w wieku 18 lat wtedy też pierwszego chłopaka, z nim miałam pierwszy raz, jesteśmy razem już 5 lat od początku naszej znajomości uznałam go za tego jedynego i teraz też tak myślę, ale jeśli nam się jednak nie uda to już od razu jestem nic nie warta? Bo pokochałam człowieka i uznałam go za tego jedynego? Czy ja po rozstaniu nie zasługuje już na to by być szczęśliwa? Życie się różnią układa i trzeba spróbować zrozumieć a nie oceniać. Mój chłopak miał przede mną inne, na początku było mi smutno ale nie dlatego, że miał a dlatego że bałam się że będzie mnie z nimi porównywał, ale zaakceptowałam to i już nie obchodzi mnie jego przeszłość.

Gość gość
Odpowiedzi są w postach wyżej. Jesteś ideałem.

Gość gość
gość dziś Ożeniłem się z kobietą nawróconą na kk o bujnej przeszłości seksualnej:) Kiedyś czytałam Twój topik na ogólnym. Boli Cię to, że przed ślubem z innymi robila różne wyuzdane rzeczy a gdy Ty ją poznałeś, już nawróconà to masz szlaban na seks albo seks tylko klasyczny i to raz na miesiąc. Nie o błonę Ci chodzi ale gdyby ją miała to zagryzł byś zęby i uszanował jej niechęć do seksu a tak ... Chcesz a nie dostajesz a inni dostali.

Gość gość
gość dziś Odpowiedzi są w postach wyżej. Jesteś ideałem. X A jak jej chłopakowi coś odbije i zakocha się w innej, i ją zostawi to też nadal będzie ideałem?

Gość gość
Tak

Gość gość
09:58 Wtedy ona powinna założyć habit na łeb i nie liczyć na żaden szacunek mężczyzn. Jest już nieczysta i nie zasługuje na małżeństwo ani miłość.

Gość gość
Wszystko jest ok jeśli kobieta, która sie nie szanowała nie oczekuje szacunku od M.

Gość gość
Mężczyźni chcą tylko seksu, czy z dziewicą, czy nie dziewicą, ale chodzi o seks, bo inaczej nie podniecali by się tak tymi dziewicami. Gdyby szanowali, to nie uznawaliby jakiejkolwiek granicy utracenia dziewictwa, tylko wybór kobiety na dogodny moment, który równie dobrze mógłby nastąpić nawet 10 lat po rozpoczęciu znajomości.

Gość gość
Najgorzej jak puszczalska chce być dama hehe

Gość gość
10.02 kto jest szanowany juz ustalno

Gość gość
gość dziś Dlaczego nieczystą i niegodną nazywasz tylko tą, która miała kilku? Bądź konsekwentny i jak szanujesz dziewice, to szanuj je całościowo, a nie tylko do czasu! Facet to nie usprawiedliwienie, zbrukał tą dziewicę, czy byłby pierwszym, czy dziesiątym.

Gość gość
gość dziś No nie ustalono, bo wy tych kobiet nie szanujecie. Dziewica powinna mieć wybór, kiedy chce zostać pozbawiona WŁASNYCH zasad przez mężczyznę. Jeśli będzie chciała po 10 latach od poznania, czy ślubu, to nie macie prawa naciskać, ale wy oczywiście będziecie, bo nie szanujecie tej dziewicy, bo chcecie od niej seksu.

Gość gość
gość dziś Tak X To po co ta kłótnia, że tylko dziewice? Nie będzie Ci przeszkadzało to, że z byłym robili to na stole w kuchni, że lykala jego spermę, że on spuszczał się na jej piersi? Ps Dziewczyno ze szpitala przepraszam za tą dosadnosc słów, nie wiem co robisz ze swoim chłopakiem i naprawdę mnie to nie interesuję, posłużyłaś tu za przykład.

Gość gość
Nie będzie przeszkadzało. Robiła to z tym, ktrego kochała i to ją odróżnia od innych na tym forum. Powtarzam: odpowiedzi w postach powyżej (w wypowiedziach panów)

Gość gość
Jasno widać ze faceci chcą dziewic. Temat wyczerpany.

Gość Monika dominika
Faceci wszystkie kobiety traktują jak worki na spermę. Od dziewicy też przecież wymagają seksu, a nawet przymuszają, szantażują zdradą/odejściem. Jedyny powód dla którego udają, że szanują dziewice to uczucie, że mają kogoś na własność, że odpieczętowali babę i wydaję im się, że po stracie dziewictwa ona będzie go po stopach całować. Bo był jej pierwszym, bo niby tego pierwszego ona zapamięta na całe życie, że tylko jego będzie kochać. To bardzo złudne wyobrażenia, ale jedyne jakie prymitywni ludzie rozumieją. Wydaje im się niemożliwe, że ich dziewica może kiedyś zdradzić, bo to przecież ich dziura. Są to ludzie bardzo zakompleksieni, nie radzący sobie w kontaktach z kobietami, którzy muszą mieć coś swojego, aby poczuć się bezpiecznie. Takich facetów można poznać po tekstach "wszystkie kobiety to d****i" itd. Nawet po rozdziewiczeniu dziewczyny nie będzie jej szanował, bo podświadomie myśli :"dała mi, uprawia seks, czyli jest dziwką". Potem zaczynają się sceny zazdrości o to, że małżonka rozmawiała np ze sklepikarzem, wyszła przed blok, kontrola na każdym kroku. Dlaczego tak się dzieje? No bo żona już nie ma błony, czyli on nie zdobędzie dowodu na ewentualną zdradę. Poglądy i poziom jaki Panowie tu prezentują jest taki sam jaki prezentuje arab na pustyni pojąc wielbłąda.

Gość gość
gość dziś Nie wydaje mi się. Oni stawiają sprawę jasno: według nich każda, która była z kimkolwiek przed nimi jest dziwką niegodną szacunku i miłości. Oni chcą dziewicę ma nią być i już, bo chcą się dowartościować będąc pierwszym, więc zależy im na dominacji nad tą biedną kobietą i seksie. Dla nich nawet wdowa w nowym związku to d****** bo nie jest dziewicą.

Gość gość
gość dziś Nie będzie przeszkadzało. Robiła to z tym, ktrego kochała i to ją odróżnia od innych na tym forum. Powtarzam: odpowiedzi w postach powyżej (w wypowiedziach panów) X A skąd wiesz, że piszące tu na forum nie robiły tego z miłości? Skąd ta wiedza o tym, że robiły to tylko z przypadkowymi mężczyznami bez miłości?

Gość gość
Monika dominika dziś Dokładnie, to się chyba fachowo nazywa syndrom Madonny i ladacznicy.

Gość gość
Same napisaly

Gość gość
Piszą tu przynajmiej trzy kobiety, które są w związku małżeńskim i wyszły za mąż z miłości a Ty nadal twierdzisz, że wszyskie tu odpowiadające to dzi/wki.

Gość gość
Dzieki dziewczyny za te wpisy bo teraz kocham moją żonę jeszcze bardziej kiedy okazało sie jak bardzo ma odległe poglądy od waszych. Współczuję partnerom.

Gość gość
Monika dominika- mężatką była dziewicą przed ślubem. aggggggggg- mężatka też dziewica przed ślubem. Ja mężatką, niedziewica przed ślubem ale robiłam to z miłości.

Gość gość
Temat nie dotyczy trzech deprech tylko tego jak faceci znoszą brak dziewicta u żony. Odpowiedzi poznaliśmy: nie znoszą.

Gość gość
gość dziś Dzieki dziewczyny za te wpisy bo teraz kocham moją żonę jeszcze bardziej kiedy okazało sie jak bardzo ma odległe poglądy od waszych. Współczuję partnerom. X A to już nie przeszkadza Ci, że nie była dziewicą? Moj mąż jest szczęśliwy ze mną, to ja współczuję Twojej zonie.

Gość gość
A ja jestem długoletnią dziewicą, a wiecie dlaczego ? Bo panowie w dzisiejszych czasach są hipokrytami o podwójnej moralności. Pewnie nie wszyscy, ale wystarczająco sporo, żeby nabrać obrzydzenia do mężczyzn. Co Wy panowie sobie wyobrażacie - przebieracie w kobietach, wszystko wam nie pasuje, po chwili znajomości zaciągacie kobiety do łóżka, a później się z nich śmiejecie i szukacie dziewic. Tylko, że dziewice wolą być same, niż z takimi jak WY - jak się panowie wyszaleliście to sobie poszukajcie kobiet, które też mają okres szaleństw za sobą. Wyobraźcie sobie, że macie córkę - chcielibyście dla niej takiego męża - hipokrytę z ogromnym doświadczeniem + ewentualnym pakietem wirusów i bakterii od każdej byłej po trochu ?

Gość Monika dominika
No i jeszcze pojawia się drugi problem facetów. Biorą za żonę dziewicę (dziewczyna 20parę lat), szczęśliwi, że ona nie chce seksu, jest taka wielce porządna. Potem po ślubie okazuje się, że seks z nią mają raz w miesiącu, przy zgaszonym świetle, a ona ze znudzoną miną pyta "kiedy skończysz?" Nawet w krajach, gdzie dziewictwo jest bardzo restrykcyjnie wymagane (indie, kraje islamskie, afryka) mało która dziewczyna w wieku 20 kilku lat nie ma doświadczeń seksualnych. Więc u nas, gdzie nie ma społecznych wymogów co do dziewictwa podejrzane jest, gdy dziewczyna nie ma żadnych doświadczeń i nalega na seks po ślubie. Takie kobiety są zwykle aseksualne, mają jakieś zaburzenia psychiczne odnośnie seksu (np były molestowane w dzieciństwie). I co wtedy zrobicie panowie, gdy Wasza święta dziewica nawet dla Was chce pozostać czysta?

Gość PogardliwaDziewica
A ja dziękuję panom tutaj, standardowo okazało się, że kobieta, to dla was tylko pochwa z gratisem, lub bez.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować