Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
9;12Czekac do slubu sie oplaca, jak sie kogos juz ma, poznalo a jak sie cale zycie nie poznaje, kompletnie nikogo.To na kogo mam czekac z tym dziewictwem ,na ksiecia z bajki ktorego nigdy nie dostane ,bo wszedzie tylko pelno cwaniakow i oszustow jest!

Gość gość
Tobie (wpis z 12 z minutami) to juz tylko dobry psychiatra może pomóc.Powaznie zryta psyche,bo ona miała kogos przed tobą...to jest powód,by nie miec po co wracać do domu ? eh,ludziku... X A co w tym dziwnego. Nie chce takiej żony. Tobie jak zupa nie smakuje to zmieniasz chłopaka na innego. Nie jest tak ? Czy mimo to wracasz zawsze do faceta którego nie chcesz z uśmiechem. To chyba u ciebie coś z głowa nie tak ...

Gość gość
9;12Etam pier/dolisz jak potuczony .zawsze bylam niechciana nawet jak czysta bylam, tez sie zaden nie zainteresowal a w c*pke mi nikt nie zaglada i na czole nie mam napisane, jak zylam w przeszlosci. Wam chodzi tylko o seks ,a nie o zadne uczucie to wy wykorzystujecie kobiety i olewacie i mam nauczke ze wam sie nie ufa.Wystarczylo raz ze zle zalogowalam uczucia i potem cierpialam. X Bo trzeba było żyć w czystości do ślubu. Teraz już za późno. 170 stron o tym jest.

Gość gość
góóówno

Gość gość
gość dziś Właśnie! Które się szanują, czyli do czasu puszczenia się z mężem

Gość gość
15'44,i tak w kołko powtarasz o ilości stron a sami podbijacie temat. Nie szanujesz żony,nie masz po co wracać do domu,ale seks z nią jest OK. To u licha ty jestes męska prostytutka - uprawiasz seks z kimś do kitu by sobie żądze zaspokoić,z byle kim,byle piep*rzyć się.To ci dopiero obłuda-za to krytukjecie kobiety a robicie dokladnie to samo!!!

Gość gość
15'44,tia,facet bedzie jej dawać karę i brak szacunku bo jakoby się nie szanowała? Jejku,ty masz powaznie jakies deficyty. Trzeba bylo się nie żenic i po klopocie. Jakbym tylko wyczuła notoryczny brak szacunku a za tym inne braki,to nie zdążyłby butów założyć i w drzwi sie zmiescić.

Gość gość
15;44 A z kim mialam czekac do tego slubu co ,jak trafilam na smiecia, co mnie nie uszanowal i reszta to tez byli tacy sami ,jak ten z ktorym stracilam dziewictwo. Nic dodac, nic ujac ,wy tylko wymagac potraficie, a o szacunku to nic nie wiecie.Jakby mi wrozka powiedziala ,z tym nie idz do lozka bo cos tam ,cos tam ,to bym przewidziala sytuacje. Niestety nie chodze do wrozbity.

Gość gość
15;42 A skad wiesz ze sie nie szanowala. Moze inni ja wykorzystywali mezczyzni w seksie ,bo byla naiwna a szukala milosci.Zmien myslenie ,a nie zakodowales w glowie przechodzona zona .kocha sie kogos za caloksztalt a nie za ilosc parterow seksualnych i doswiadczenia w seksie.Jesli zona ci nie mowi przykrych slow, gotuje, pierze, dba o ciebie, jest z toba w czasie choroby ,to co sie czepiasz i szukasz dziury w calym.Masz zryta psychike.Takim tokiem myslenia, mogliscie sie wczesniej spotkac na drodze milosci, zeby ktos inny przed toba jej nie bzykal. spozniles sie w czasie ,widocznie tak mialo byc i juz.

Gość gość
9.23 wulgarna to twoje 2 imie????

Gość gość
14.34 a co tak narzekasz ktos cie zmusza do sexu? ( jesli tak to sa na to paragrafy) a jesli idziesz dobrowolnie z wlasnej nieprzymuszonej woli z facetem do lozka to dokogo te pretensje???Moze zacznij od siebie co,a nie szukaj winy u kogos innego ,bo jak dobrze sie orientuje to zeby uprawiac sex musi byc z 2 stron zgoda, chyba ze sie nie znam to mnie uswiadom ?????

Gość gość
14.39 bo jak czytam ze kazdy facet tylko wymaga sexu od kobiety to mnie rowniez to tyczy rozumiesz!I mam prawo pisac za siebie,to ze ty I twoje kolezanki z kafeteri trafialyscie na gosci co interesowaly ich tylko wasze tylki, nie jest moja ani zadnego normalnego faceta wina. Ja zyje I traktuje swoja zone z szacunkiem tak jak I setki tysiecy facetow I drazni mnie jesli ktos w ten sposob wypowiada sie miedzy innymi o mnie,ja rowniez moglbym powiedziec ze kazda kobieta jest latwa ale w ten sposob sie nie wyrazam bo mam swiadomosc ze tak nie jest !!!!

Gość gość
14.48 pretensje do siebie ze uleglas I do tego co cie olal a nie do wszystkich w kolo!!!ktos inny za was decyzje podejmowal. Czy co!!!

Gość gość
Ojjojjj człowiek chce pomóc. Mówi co czuje do własnej żony a tu tylko słowa krytyki. No nic. Ja przekazałem co myśle i czego bym oczekiwal od kobiety abym był szczęśliwy. Wszyscy faceci których znam myślą tak samo. Zrobicie jak uważacie. Możecie jeździć po facetach ale to i tak nie zmieni tego jak jesteście, będziecie postrzegane. Dopóki nie zmienicie same siebie to faceci też się nie zmienią.

Gość gość
To wy faceci wykorzystujecie do seksu. X A kobiety to tępe idiotki ? Po co dają się wykorzystywać. Zreszta same sexu chcecie nikt was nie zaciąga siła do łóżka. Pozatym nie chciałbym kobiety która każdy wykorzystuje bo to znaczy ze rozumu nie ma.

Gość gość
19;04Nie dokonca sie zgadzam z tym co piszesz, jeden partner mnie do seksu zmuszal i skrzywdzil ,a reszta to bylo tak ze wyznawali uczucie slowami kocham cie i ja myslalam ze to bylo obupolne, a oni klamali, bo chodzilo im tylko o zdobycie mojej d**y i czsami o moja kase .wiec slowkami urabiali a ja jestem zalatwowierna teraz to zmienilam ,ale lepiej pozno niz wcale.Kazdemu facetowi zalezy mocno na seksie ,nawet psycholowi.Wiec jestescie cwani ,bo macie sposoby zeby kobieta zgodzila sie dobrowolnie ,na pojscie do lozka!

Gość gość
Ooo,nowy podział : normalny facet i ..chyba nienormalny na przeciwwagę,to ten co go tylko tyłki kobiet interesowały.

Gość gość
19;17To po cholere piszesz na mnie ze jestem zla kobieta, ty musisz byc zlym mezem ,skoro w tym temacie siedzisz dniami i nocami.A seksu i tak chcecie i to czasem bardzo szybko. zaczynam wszystkich facetow nienawidzic ze slodza pieknie, zeby d**e zdobyc.

Gość gość
19;04Tak zgoda musi byc na seks z dwoch stron racja ,ale wy tak robicie ze wam mocno na kobiecie zalezy ,maskujecie sie zeby zdobyc d**y a wcale wam na kobiecie niezalezy tylko na jej d***e. to po cholere mowicie kobiecie kocham cie ,takich slow sie nie rzuca na wiatr. jestescie okropni ,cwani ,zeby wmawiac komus ze kochacie zeby kobieta dobrowolnie sie oddala ,a w d***e ja macie.Trzeba byc kompletnie bez sumienia zeby kogos w seksie wykorzystac ,jak ktos jest łatwowierny to pada ofiara.Dla mnie facetow mogloby na swiecie nie byc!

Gość gość
owca owca owca

Gość gość
. góóówno

Gość gość
góóóówno

Gość gość
góóóóóóóówno

Gość gość
góóóówno

Gość gość
niedźwiedzica hihi

Gość gość
gość dziś Ale po co robić cokolwiek, skoro dla facetów każda jest dziwką? Udajecie szacunek do dziewicy, żony do czasu, aż sie z wami puści i przestaje być żoną.

Gość gość
21,25 skoro nie mozecie odroznic ktory facet chce sexu I lapiecie sie na czule slowka o czym to swiadczy??? jak pozniej inny facet ma was postrzegac,skoro lapiecie sie kilka razy naten sam numer coniektore.

Gość gość
21.31 gdybym sexu chcial szybko, I bym go dostal zalozmy to napewno takiej pani na zone bym nie chcial

Gość gość
21.29 ,, normalny facet "to w przenosni ale dla ciebie I tak za trudne do zrozumienia. Xd lol zal pl. Heeee

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować