Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
21.31 to po cholere piszesz robienie dzieciarow czy cos w podobnym stylu niechce mi sie szukac tegopostu .Jak kobieta tak moze pisac na dzieci ,,dzieciary" uwazasz ze takie okresalenie pasuje do osoby w ktorej jest dobro?

Gość gość
Ty z ostatnich nocnych postow jesteś właśnie "normalny inaczej" hehe. Dzieciaku," bym chcial" i inne to czas przyszly ,możesz sobie gdybać i pisac,pisac. Tu jest temat o zonatych mężczyznach,nie rozumiesz tytułu watku?

Gość gość
gość dziś Ty z ostatnich nocnych postow jesteś właśnie "normalny inaczej" hehe. Dzieciaku," bym chcial" i inne to czas przyszly ,możesz sobie gdybać i pisac,pisac. Tu jest temat o zonatych mężczyznach,nie rozumiesz tytułu watku? x Mało,który chce takie, które od razu wskakują do łóżka i to sobie uświadom chyba że ty od razu wskakujesz do łózka i dla ciebie to normalka hee lol

Gość gość
gość dziś Ty z ostatnich nocnych postow jesteś właśnie "normalny inaczej" hehe. Dzieciaku," bym chcial" i inne to czas przyszly ,możesz sobie gdybać i pisac,pisac. Tu jest temat o zonatych mężczyznach,nie rozumiesz tytułu watku? x Właśnie o żonatych a piszą same wolne i z przebiegiem , które chcą facetom na siłę wepchnąć w usta swoje słowa ,które ni jak mają się do natury faceta, a ty jesteś jedną z nich.

Gość gość
Dzieciaku,najpierw musisz miec to wlasne lóżko i znalezć dziewczynę,która by cię chciała! Dwa : nie umiesz odnieść sie do treści postu tylko powtarzasz sie jak zdarta płyta?Najpierw ze zrozumieniem czytaj a potem odpowiadaj,nie odwrotnie. Trzy : w jakim gronie sie obracasz,że tak panny chca od razu się seksić? jakieś patologie.

Gość gość
12'08,szklaną kulę masz,że wiesz iz same panny pisza? Zdziwiłbys sie jakbys IQ podstawowe uruchomił,że nie masz racji,ale szkoda na takich jak ty czasu,by ci to rozjasnić.

Gość gość
00;06 Skoro chcesz seksu szybko ,to znaczy ze na kobiecie ci na powaznie niezalezy, tak jak we wiekszosci facetom, zalezy na szybkim seksie i olaniu kobiety.

Gość gość
00;25Mam prawo pisac tak jak chce ,tak bo narobicie dzieci a jak zwiazek sie posypie ,to placic alimentow nie chcecie. to bylo trzeba w cipke sie nie spuszczac, no ale oczywiscie napiszecie kobieta mogla sie nie rozkladac!

Gość gość
Ten dzieciak ma wiecej lat jak ty I dokladnie wie jak wyglada zycie dziewczynko ,I ma ta przewage nad toba ze jest facetem ,wiec wie jak mysla faceci,skoro 174 strony bebni sie pewne powtarzajace sie texty ,a ty I podobne tobie, nie potrafia zrozumiec sensu wypowiedzi ,to spojrz tylko, I odpowiedz sobie sama kto powinien rozjasnic swoja inteligencje (o ile ona wogole istnieje hehe )

Gość gość
12,11 zauwaz,to wy wybieracie facetow to prawda, ale tylko do lozka, a my wybieramy kobiety do zycia hehe I tu jest podstawowa roznica, z ktora nie mozecie sie pogodzic!! Ale zapewne I tego nie zrozumiesz hehe

Gość gość
12,14 nie musze miec szklanej kuli posty ,ktore czytam same o tym mowia

Gość gość
X A A A A S

Gość gość
Nan A A A A S S S

Gość gość
Nan A A A A S S S

Gość gość
P P P P P P P P

Gość gość
P P P P P Ppe Ep P P P

Gość gość
21.52 I tu wychodzi, madrosc kobiety ,madra nie da bo wie o co chodzi a naiwna da I bedzie sie ludzic na cos wiecej xd

Gość gość
12.08 wyciagasz2 slowa z calego postu hee bo pewnie reszty nie rozumiesz ,zreszta zal I szkoda czasu na komentarz do czegos takiego hee he

Gość gość
owca albo gołąb

Gość gość
W W W W W Eee E E E E S Ls

Gość gość
P P P P P P P Pp Pp P

Gość gość
19;32To znaczy ze ta kobieta byla naiwna, latwowierna .zreszta czy wy dostaniecie szybko d**y, czy pozno to i tak nie potraficie tego uszanowac, to nie ma zadnego znaczenia kiedy jest seks ,kiedy do seksu dojdzie czy pozno ,czy szybko macie gleboko kobiety w d***e. To ze ktos mnie olal jest wina po obu stronach, a nie tylko tej kobiety.Ja juz nie ufam ,nie wierze nikomu i jak tu sie potem zakochac ,skoro tyle razy zostalam skrzywdzona ,oszukana, wykorzystana zraniona. Za bledy sie placi i placze wole samobojstwo popelnic ,niz komus znowu zle zaufac!

Gość gość
19;20Bo wszyscy jestescie dobrzy poki, dopoty nie dostaniecie d**y ,seksu a w ogole zaslugujecie na seks i dziewice albo na zone i jakakolwiek kobiete?.Wydaje mi sie, ze zaslugujecie tylko na tanie, prostytutki bo prostytutce nic nie wygarniacie, tylko za seks jej placicie i jest remiz.

Gość gość
22;21 Dokradnie faceci sa dobrzy ,mili poki nie ma w ogóle żadnego seksu ale ja nie-znam zwiazkow ,małżeństw bez seksu ,moze tam jakieś sa ale to tylko wyjątki, tych małżeństw. Zresztą gdyby faceci nie korzystali i nie wykorzystywali tych kobiet w seksie ,to by musieli chodzić do psychologów, ze nie-maja gdzie się opróżnić z jaj ,a maja tyle prostytutek za kasę i ich nie chcą? dlaczego? przecież prostytutka tez ma dziurę i prostytutce nie ubliżają ,od dajek.Faceci dlaczego prostytutek nie weźmiecie sobie, za zony .ona tez miala przed wami facetów innych i do niej żalu, byście nie-mieli!

Gość gość
13;43 Nie, wy wybieracie kobiety do seksu i tylko do seksu. Bo wam nie zalezy na powaznym zwiazku, a kobiety wybieraja facetow do zycia, zalozenia rodziny a we wiekszosci kazdy zwas mysli tylko o dupceniu ,przed slubem i po slubie .Dlatego tak ciezko znalez material na meza,a kochanka to moge miec, dzis, jutro, pojutrze,ktory bedzie mi wciskal kity, o kochaniu i inne bajeczki.Wiekszosc facetow nie mysli o powaznym zwiazku ,tylko chca miec kochanke.

Gość gość
15;51 No jakos moja kolezanka dala d**y, po pol roku chodzenia a po roku byl slub. I co ,widocznie miala szczescie, a mi sie nie udalo ,tak jak jej.

Gość gość
13'37,jakis ty żalosny w tym i wczesniejszych postach.Tyle.Aż tyle.

Gość gość
gość dziś 00;25Mam prawo pisac tak jak chce ,tak bo narobicie dzieci a jak zwiazek sie posypie ,to placic alimentow nie chcecie. to bylo trzeba w c*pke sie nie spuszczac, no ale oczywiscie napiszecie kobieta mogla sie nie rozkladac! x Ja biorę za swoje czyny odpowiedzialność i nie pisz wy bo obrażasz w koło wszystkich.