Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM DUMNA Z TEGO ŻE JESTEM DZIEWICĄ

Polecane posty

Gość gość
Czytam sporo ale mądrych rzeczy. Ty takich nie prezentujesz. Skomentowałam ze 2 zdania które były najgłupsze, resztę pominę łaskawie bo nie da się tego czytać a co dopiero komentować. Przykro mi. Opieram się na cudzych wyznaniach też. Nie każdy ma takie nieszczęście jak ty. Biedna ror, która uprawia seks z zaciśniętymi zębami dla samego uprawiania? Zatrzymania faceta? Przykre no. Ja chociaż z pieszczot mam orgazmy...bo jak inaczej te dramatyczne słowa zrozumieć? Wypowiadam ale mi nie pozwalasz bo się rzucasz. Po prostu mam wrażenie, ze drażni cie cudza przyjemność z seksu płynąca. Może ja jej z penetracji nie doświadczam a jedynie z pieszczot ale inne TAK i to jest fakt. Mnie seks bardzo interesuje. Czemu ma mnie ta sfera nie dotyczyć? Zacznę kiedy JA będę chciała. Rozkaz? Nie wypowiadam się za inne kobiety. Przytaczam ich słowa. Mogę CYTATAMI jak sobie życzysz.

"Przyczepiałaś się do tego, ze napisałam że : seks jest przyjemny skoro go ktoś uprawia a skoro tak to nie ma w tym nic złego jeśli jest w związku..i wmawiasz mi bzdury że kobiety nie mają przyjemności z seksu w sporej większości" ja ci nieczego wmawiam to twoje roddrganie w temacie + przewrazliwienie kaze ci tak nerwowo reagowac;-) a swoje zdanie potrzymuje bo w przeciwnienstwie do ciebie wiem o czym mowie;-) x " chyba ci się popieprzyło z 1 razem czy pierwszymi stosunkami a nie z seksem ogólnie ale to twój problem nie mój" x mow niunia za sivie i co tobie sie cyt. ewentulanie "pipr...zy", ok?;-)

"jESTEŚ ŚMIESZNA., MASZ JAKIŚ PROBLEM, kompleks czy coś w tym rodzaju" x powidziala co wiedziala ...dziewica o seksie;-) ;-) ;-) ]twoja subiektywna opinia na moj temat lata mi kolo zadka - tracisz wiec czas informujac mnie o tym, ale to twoj czas i mozesz robic co chcesz;-) x TO robią to znaczy ze to musi być przyjemnej dla wielu kobiet" x napisalam ze luzdie uprawiaja seks z roznych powodow i zdania nie zmienie;-) nie moja wina ze nie mozesz sobie wyorazaic ze ta sama osoba moze uprawiac w ciagu swojego zycia seks z roznych powodow np. raz dla przyjemosnoci i raz dla prokrecaji.

Gość gość
"że w 21w kazda kobieta musi lubieć sex?" troche p******y pogląd powiedzial bym ze ze sredniowiecza lubie sex," Mamy 21 wiek i nikt nic nie musi. Kobieta nie musi uprawiać seksu na siłę z wybranych przez innych facetem wbrew swej woli. Jednak mamy 21 wiek i jak chce to to robi i to nie jest tabu że ma z tego przyjemność. Bo kobiety tez to lubią. Ja nie atakuje dziewic bo to nie moja sprawa. Atakuje ror która wmawia ludziom że wiele kobiet nie ma przyjemności z seksu o jechaniu po dziewicy nie wspomnę bo ma przewagę w postaci seksu chyba niezbyt udanego?

"Nie spotkałam jeszcze laski, która waliłaby się po łbie kijem bejsbolowym choć ją to bolało ale facet chciał - to się do leczenia kwalifikuje." x bo ty mylisz pojecia ;-) nie umiesz myelec logicznie wiec gdy ja mowie ze kobiety nie zwasze robia to dla przyjemnosci, to ty to czytasz jako : a) ROR nie lubi seksu b) skoro nie dla przyjemnosci to zwasze robia to w bolu;-) ogolnie rozmowa z toba o seksie to jak ze slepym o kolorach, typowe dla dziewic;-) as easy as it is;-) x "Jakim prawem twierdzisz, ze kobiety nie mają przyjemności z seksu a uprawiają go bo??" x bo i sie to oplaca - takiem prawem ze kobiety sa rozne, as easy as it is;-) x Dobra raz bo dziecko a potem bo?? to, z tobą jest coś nie tak nie znaczy że z innymi też. x ja tutaj nie napoisalam slowa o sobie to ty mylisz fakty;-) x Powinnaś się leczyć cokolwiek tam jeszcze nabazgrałaś. x powiedziala - dziewica;-) ;-) ;-)

Gość dziewice idźcie do kościoła
bo jak zakladacie takie tematy to niektorym dooopa puchnie jak ROR

Gość gość
Atakuje ror która wmawia ludziom że wiele kobiet nie ma przyjemności z seksu o jechaniu po dziewicy nie wspomnę bo ma przewagę w postaci seksu chyba niezbyt udanego? xxxx Po prawiczkach jedzie się na tym forum dużo gorzej i też z takiego samego powodu - nie uprawianie seksu.

Gość gość
No tak bo jak nie rzucam żałosnymi minkami to drgam. Bronię się przed niezrównoważoną osobą z kiepskimi doświadczeniami. Znajdź sobie faceta może bd miała lepsze te doświadczenia. Jakieś przyjemniejsze. Masz problem no nie mozesz znieść że kobiecie seks może dawać przyjemność i orgazm. Może ja tego nie doświadczyłam ale inne tak. i to jest fakt. Ale wiadomo zmyślają, wmawiają sobie. Ależ oczywiście, ze ludzie uparwiają seks z różnych powodów. Na pewno sa takie ( jak ty może) który tylko dla dziecka, dla męża i one nigdy nie miały przyjemności ale przeważająca większość ha ha, dobre sobie.

Gość gość
Tak straszna mi obraza: dziewica. Wiadomo nie mogę nic napisać nawet nie związanego z seksem bo dziewica cóż za argument. Biedna zakompleksiona ror.

Gość gość
dziewice nie dziewice, puszczalskie - wszystkie złe wiec co jest do chója pana dobre?

"ja ci powiedzialm ze sie mylisz i zdanie to podtrzymuje" x z racja jest jak z pupa kazdy ma swoja;-) x Czytam cię i większej bzdury..." x no wyobrazam sobie czytasz z wyopiekami na twarzy - jak kazda dziewica os seksie, nie?;-) x Nie wiem skrzywdził cię jakiś mężczyzna? Seks jest cudowny. I nie uprawiam go żeby zatrzymać męża" x nie wiem skad masz info na moj temat bo ja o sobie nic nie pisalam;-) x " Wolałabym być sama niż się tak męczyć. Dziewczyno" x ja tez - co nie oznacza ze jesli cos nie przytrafia sie nam to ze nie istnieje, co nie?;-)

Gość gość
gość dziewice nie dziewice, puszczalskie - wszystkie złe wiec co jest do ch*ja pana dobre? bo świat jest zły hahahah

kreujesz się na jakąś doświadczoną osobę, gasząc dziewicę" x mow o tym na kogo ty sie kreujesz ok?;-) zmaist o mnie;-) x Co do pierwszego razu owszem bolało i nie było fajnie i przyjemnie i gdyby tak miało być cały czas unikałabym. z wyjątkiem na dziecko. Na szczęście potem jest bosko czasem mniej gdy partner nie ten, kiepski lub ja bierna." x i od tego zcazelam - tyle ze ta dziewica ma problemy z rozumieniem i zmienila moje slowa - na "kobiety zwasze krzycza z bolu podczas kazdego stosunku";-) ;-) ;-) i potem sie odnosila do tych "moich" slow

Gość gość
gość dziewice nie dziewice, puszczalskie - wszystkie złe wiec co jest do ch*ja pana dobre? bo świat jest zły hahahah ------------------------------------------------------------------------------------------ niech ROR sie wypowie ona lubi duzo pisac

Gość myszawsosie
"Puszczaniem nazywam bzykanie się z kim popadnie. No sorry taka jest prawda. Między seksem w związku a seksem przygodni na każdej imprezie z kim innym jest SPORA różnica." Zawarty związek wcale nie gwarantuje poszanowania drugiej osoby, mało to pseudo związków, w których dziewczyna traktowana jest jak służąca i dziwka ? :O I waszym rozumowaniu oddając się takiemu prostakowi bardziej się "szanuje" niżeli wyzwolona kobieta, która jest wielbiona i wypieszczona do obłędu przez swojego partnera seksualnego. Gdzie tu logika, macie wyprane mózgi, spaczony obraz seksu, wg was czerpanie przyjemności z seksu przystoi jedynie z ukochaną osobą, ludzie latami(niekiedy całe życie) nie mogą znaleźć drugiej połówki i przez cały mają żyć w celibacie ? :D Prezentujesz bardzo płytkie, stereotypowe, ograniczone myślenie, jeżeli uważasz niezobowiązujący seks za spanie z kim popadnie :D Uwierz można baardzo selektywnie dobierać sobie partnerów seksualnych :P Nie stawiając stopy w jakimkolwiek klubie.

Gość Dziewica usmażona
OMG autorko ty zgłupiałaś chyba? Pierwszy raz w większości przypadków jest nieprzyjemny a wręcz kobieta odczuwa ból. Sama jestem dziewicą ale wiem to bo próbowałam ten pierwszy raz odbyć z facetem, do którego nie miałam w pełni zaufania i nie chciałam jeszcze wtedy tego robić. Dlatego czekam na kogoś odpowiedniego bo będę się pewniej czuła i być może aż tak bardzo nie będę tego bólu odczuwać.

"gość Czytam sporo ale mądrych rzeczy. Ty takich nie prezentujesz" juz ci mowilam ze mnie nie interesuje twoja ocena;-) " Skomentowałam ze 2 zdania które były najgłupsze, resztę pominę łaskawie bo nie da się tego czytać a co dopiero komentować. Przykro mi" a mi nie ejst przykro - nie zywie zdanych uczuc wzgldem tego co piszesz i myslisz;-) "Opieram się na cudzych wyznaniach też. Nie każdy ma takie nieszczęście jak ty. Biedna ror, która uprawia seks z zaciśniętymi zębami dla samego uprawiania?" klamiesz i fantazjujesz;-) " Zatrzymania faceta? Przykre no. Ja chociaż z pieszczot mam orgazmy...bo jak inaczej te dramatyczne słowa zrozumieć?" nie wysilaj sie , nie ejstes w stanie zrozumiec i tak;-) "Wypowiadam ale mi nie pozwalasz bo się rzucasz" matka nie nauczyla cie dobrych manier, nie twoja wina;-) "Po prostu mam wrażenie, ze drażni cie cudza przyjemność z seksu płynąca." twoje wrazenia mnie wogole nie intersuja, mozesz miec i wrazenie ze pociagaja mnie seksualnie krasnale ogrodowe;-) " Może ja jej z penetracji nie doświadczam a jedynie z pieszczot ale inne TAK i to jest fakt. Mnie seks bardzo interesuje. Czemu ma mnie ta sfera nie dotyczyć? Zacznę kiedy JA będę chciała. Rozkaz?" nie dotyczy - bo tak wybralas, a czemu to mnie zupelnie juz nie zajmuje i nie interesuje;-0 "Nie wypowiadam się za inne kobiety. Przytaczam ich słowa. Mogę CYTATAMI jak sobie życzysz." nie mam zadnych zyczen wzgldem twojej osoby, bo nie zdaaje sie z osobami ktore sa pozbawione dobrych manier na wstepie - as easy as it is;-)

Gość gość
Gdzie tu logika, macie wyprane mózgi, spaczony obraz seksu, wg was czerpanie przyjemności z seksu przystoi jedynie z ukochaną osobą, ludzie latami(niekiedy całe życie) nie mogą znaleźć drugiej połówki i przez cały mają żyć w celibacie ? smiech.gif Prezentujesz bardzo płytkie, stereotypowe, ograniczone myślenie, jeżeli uważasz niezobowiązujący seks za spanie z kim popadnie ale tu mowa o dziewictwie z wyboru a nie czekaniu na tego jedynego chyba ze cos p******em

"Atakuje ror która wmawia ludziom że wiele kobiet nie ma przyjemności z seksu o jechaniu po dziewicy nie wspomnę bo ma przewagę w postaci seksu chyba niezbyt udanego?" ludzie ktorzy poijmuja swiat w kategorii ataku i obrony nieustannie mnie bawia ;-)

Gość gość
p******eś tu chodzi o to że kobiety które sa dziewcami sąniedoj****ie i żłe i średniowieczne, te puszczalskie czyt., wyzwolone, to k***y, a inne przypadki sązupełnie poyebbbane i choooooj w to wszzystko

Gość gość
"ja ci powiedzialm ze sie mylisz i zdanie to podtrzymuje" Mi powiedziałaś? kiedy? "no wyobrazam sobie czytasz z wyopiekami na twarzy - jak kazda dziewica os seksie, nie?oczko.gif" Raczej z zażenowaniem i politowaniem. ;/ "nie wiem skad masz info na moj temat bo ja o sobie nic nie pisalamoczko.gif" Nie musiałaś pisać, jako osoba kochająca seks do głowy by mi nie przyszło z takimi bzdurami wyjeżdżać. I to fakty z Marsa chyba wzięte. Gdybym miała inne zdanie na temat seksu tak właśnie bym pisała jak ty. " Wolałabym być sama niż się tak męczyć. Dziewczyno" x ja tez - co nie oznacza ze jesli cos nie przytrafia sie nam to ze nie istnieje, co nie?" Ja rozumiem, ze są różne kobiety i te nie lubiące seksu ale napisałaś, ze dla sporej liczby kobiet seks nie jest przyjemny. Dziewica założyła słusznie, ze jak dziewczyna uprawia seks ze swoim chłopakiem to jest to ok i zapewne ma z tego przyjemność. Ja też tak zakłam inaczej kobieta się wymiguje i są tez takie. Ja nie rozumiem o co ci chodzi? Przyczepiłaś się i rzucasz się jak szalona bo dziewica. No i? Zazdrościć? Oczywiście powiesz, ze nie więc o co ci chodzi? i po co te jakieś irracjonalne wnioski i twierdzenia o nieprzyjemnym seksie sporej liczby kobiet?

"Masz problem no nie mozesz znieść że kobiecie seks może dawać przyjemność i orgazm. Może ja tego nie doświadczyłam ale inne tak. i to jest fakt. Ale wiadomo zmyślają, wmawiają sobie" ty sobie cos wymyslilas i teraz swoje klamstwa czy fantazje przypisujesz mojej osobie;-) masz problem z logika - jak napisze ze alkoholizm bywa szkodliwy to ty odpiszesz mi ze ja jestem alkoholiczka co nie?;-) nie dziwie sie ze jestes dziewica;-) "Ależ oczywiście, ze ludzie uparwiają seks z różnych powodów. Na pewno sa takie ( jak ty może) który tylko dla dziecka, dla męża i one nigdy nie miały przyjemności ale przeważająca większość ha ha, dobre sobie." zgadzam sie - co nie zmienia faktu ze powody bywaja rozne, amen;-)

"Tak straszna mi obraza: dziewica." serio? traktujesz to jako obraze?;-) musisz byc niezle przewrazliwona - ja trktuje to jedynie jako bezemocjonalny fakt;-) "Wiadomo nie mogę nic napisać nawet nie związanego z seksem bo dziewica cóż za argument" no, tak wiadomo;-) ;-) ;-) "Biedna zakompleksiona ror." jak argumentow brak to zaczyna sie deprecjacja intelokutora/wycieczki personalne - coz za mialkosc;-) ;-)

"niech ROR sie wypowie ona lubi duzo pisac" proponuje zeby sie skoncentrowac na tym co sie lubi samemu zamiast fantazjowac o prefrencjach innych ;-) as easy as it is;-)

Gość gość
gość p******eś tu chodzi o to że kobiety które sa dziewcami sąniedoj****ie i żłe i średniowieczne, te puszczalskie czyt., wyzwolone, to k***y, a inne przypadki sązupełnie poyebbbane i choooooj w to wszzystko -................................... Einstein, k***a, Einstein

Gość gość
Gdzie tu logika, macie wyprane mózgi, spaczony obraz seksu, wg was czerpanie przyjemności z seksu przystoi jedynie z ukochaną osobą, ludzie latami(niekiedy całe życie) nie mogą znaleźć drugiej połówki i przez cały mają żyć w celibacie ? smiech.gif Prezentujesz bardzo płytkie, stereotypowe, ograniczone myślenie, jeżeli uważasz niezobowiązujący seks za spanie z kim popadnie. A czemu mają żyć w celibacie? Po co te skrajności albo ślub albo co noc ktoś inny?? Nie ma nic pomiędzy? Zwykłej znajomości opartej tez na seksie. Tak uważam spanie z kim popadnie czyli jednorazowo co tydzień, noc, miesiąc z kimś innym za puszczanie, za coś czego nie akceptuje - JA, Niczego ci i nikomu nie bronię. nie musisz mnie więc obrażać mnie i mojego światopoglądu a określenie nie ja wymyśliłam tylko słownik JP tak to nazywa.

Gość gość
Autorka to brzydula z kompleksami, bez talentów i osiągnięć osobistych. Ale chociaż błonę ma :D

"myszawsosie Zawarty związek wcale nie gwarantuje poszanowania drugiej osoby, mało to pseudo związków, w których dziewczyna traktowana jest jak służąca i dzi**a ? pechowiec.gif I waszym rozumowaniu oddając się takiemu prostakowi .." niestety smutna prawda w ktorej puste hasla pt" seks w zwiazku yes, poza be" nie zdaje egzaminu " Gdzie tu logika, macie wyprane mózgi, spaczony obraz seksu, wg was czerpanie przyjemności z seksu przystoi jedynie z ukochaną osobą, ludzie latami(niekiedy całe życie) nie mogą znaleźć drugiej połówki i przez cały mają żyć w celibacie ?" dobrze powiedziane;-) a niech szukaja tych polowek nawet do 35 urodzin organizm zrobi swoje i nie zdaziala juz tak jak u 20-parolatki;-) "Prezentujesz bardzo płytkie, stereotypowe, ograniczone myślenie, jeżeli uważasz niezobowiązujący seks za spanie z kim popadnie" dokladnie mysle tak samo;-) " Uwierz można baardzo selektywnie dobierać sobie partnerów seksualnych jezyk.gif Nie stawiając stopy w jakimkolwiek klubie" mnie zmieszy to gadanie o zwiazku nawet seks-uklad jest rodzajem zwiazku wszystko zalezy od ludzi i wzajemnych oczekiwan;-)

Gość gość
Potrafisz ror czytać ze zrozumieniem chyba nie po raz XXXX. Ty to traktujesz jako obrazę. Próbujesz mnie obrazić słowem DZIEWICA i to jest wycieczka personalna więc to ty zaczęłaś ale niech ci będzie głupszemu się ustępuje. Mi to lata i powiewa.

Gość gość
Autorka to brzydula z kompleksami, bez talentów i osiągnięć osobistych. Ale chociaż błonę ma smiech.gif ........................................... kolejny zyyyyeeebbb co dowartościowuje się na czyimś nieszczęściu