Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

wikia wlasnie te zdjecia mnie zdolowaly hahahahahhah nie bede na nie spogladac bo mnie szlag trafi:p ehhh wiem co by mi dalo kopa.... Jakies spadki:p ale jak to kurna zrobic??? Musze zacisnac zeby i jakos to przebrnac,musze kombinowac moze cos z dieta zrobie, okres mialam w zeszly roku w grudniu:/ moze to tez ma jakis wplyw?sama nie wiem co myslec, a Ty kochana na pare dni tam jedziesz? Myslalam ze codziennie dojazd, daleko masz? A gdzie to? Sama jedziesz? Ale poszalalas w weekend heehhehe i dobrze nalezy Ci sie:) ostatnio ostro trenowalas:) nie wiem co dzis zrobic zastanawiam sie nad turbo:p chce jakies cardio i do 40 min:p moze jakies propozycje? Insanity chodzi mi po glowie ale czesto robilam i moze cos nowego by sie przydalo:) Aga swietnie wygladasz!!!!!! Taka chudzinka, ale wiecej nie chudnij jestes bardzo drobna przypakuj teraz tylko;) hahahha myslalam ze zdjecie brzucha wyslesz:p nóżki jak ta lala:p rewelacja:):):)

VERUNA zmniejsz posiłki albo może zamień na same białko wieczorem? pijesz duzo wody? te warsztaty sa jednodniowe. więc tylko w tę sobotę na pare godzin jadę do bydgosczy. sama jadę. zdam relację:) coś czuję że będzie fajnie:)

wikia ja na kolacje jadam glownie bialko ze surowka, kolacja jest akurat ok, zawsze albo kurak albo piers z kurczaka, ewen czasem wieprz bez panierki wszystko i rybe czesto jadam nawet zaczelam walic ryba hahhahahahha :p a woda??? Hmmm wody malo ale z kawa i herbatami wyjedzie jakies 1,5 l OMG 4 treningi w 1 dzien???zdechlabym chyba, koniecznie relacje musisz zdac:) przeciez czekamy na to:p wczoraj zrobilam trening ewy piec 6 minutowek ale palilo, fajne cwiczenia:)

Veruna popierwsze jedna szklanka kawy to jedna szklanka wody bo kawa odwadnia niestety więc jak pijesz jedną kawkę to po kawce szklaneczka wody :-) Po drugie ćwiczysz czy nie ćwiczysz? Okres mógł ci się zatrzymać albo przez twoje problemy albo przez intensywne treningi masz dwie opcje do lekarza marsz i druga to przerwa w treningach minimum tydzień lub dwa zbyt intensywne treningi mogą powodować zanik miesiączki . .. Co do zdjęć widziśz ja mam nogi i ręce ok nawet mnie wkurza że widać mi kości od ramion do szyi ale mam z******te boczki i brzuch a tego niestety innaczej się nie pozbędę jak aerobami trener mi wyjaśnił że mam taki organizm że niestety z tego schodzi mi na końcu i muszę być cierpliwa ewentualnie pakować na przyrost mięsni ale pozbędę się brzucha tylko aeorobami takrze muszę jeszcze schudnąć :-) a zdjęcie brzucha wyślę już po okresie :- narazie na niego czekam :-) ... Wikia najgorzej mam w pracy jak słaby ruch to cały czas coś bym podgryzała :-( kurcze jak siedziałam w domu to mi było łatwiej pilnować pór jedzenia :-( ... Co do zuzki to zwow-y masz na yt jeszcze żadnego nie próbowałam ale na gryzoniu są jej płyty ZCUT Power Cardio Series te treningi możesz próbować są króciótkie ale mega męczą :-) Ja ściągałam od Oliverka czy jakoś tak linka mi nie wklei bo to gryzon kafe uzna za spam

Witam :) Wyzdrowiałam :) nieźle tylko 4 dni męczarni zwykle przeziębienie u mnie trwa dłużej. Jutro postaram się poćwiczyć. Dzisiaj mi się nie chce, zresztą stopy mnie bolą. W pracy dzisiaj sobie degustowałam, była zupa szczawiowa nigdy nie jadłam i szczerze mówiąc jakaś taka bez smaku jest za to śmierdzi blee jeszcze spróbowałam zupy krem z kukurydzy i dobra, na obiad lazania której wieki nie jadłam pycha ;) ale ja jak już coś tam jem to mała porcja bo tak mi zawsze pachnie że się jeść odechciewa, dobrze że tak mam bo ja nie wiem jak by to było tam jest wszędzie żarcie desery itp można sobie podjadać jak się chce. Jestem przed okresem, właśnie zjadłam batonika, strasznie za mną chodził cały dzień hehe Aga dobrze że się wzięłaś za siebie bo straszne tępo sobie narzuciłaś, mało snu siłka praca dom, wyluzuj ;) Mi też wyślij fotkę ;) Wikia fajnie że brzuszek płaski mimo okresu, ja swój tez ostatnio podziwiam ale jak tylko zjem więcej wraca do normy hehe Veruna weź się za dietę i spadki będą :) czasem wystarczą małe zmiany. Lajtowo i jak remont? Eliza pozdrawiam :)

Dziś przerobili rury, wstawili wannę, ale nie dopasowali syfonu, tak więc jeszcze nie mogę się kąpać. Mimo to zrobiłam trening, kondycyjny z ta laską w żółtym sweyerku, 30 minut z obciążnikami na nogi, 10 minut hula hop. Zawsze to lepsze niż nic. Nie chciałam się za bardzo zmęczyć, bo myję się w zlewie w kuchni. Veruna dzięki będę szukać tego odkamieniacza. Nogi mi odpoczęły, wczoraj nie ćwiczyłam, już są dużo szczuplejsze niż były, a przynajmniej tak wyglądają w spodniach. Dobrze im robią te ćwiczenia na nogi. Jestem zmęczona trochę posprzątałam, bez sensu, jakieś takie nerwy mam że to jeszcze nie zrobione. Szafkę będę musiała sama złożyć, oni usuną tylko stary zlew. Aga, cwiczylam kiedyś zuzkę, nie dam rady. A przysiadów z jedna nogą na krześle zrobię tylko 5 i uda mnie palą. To dla mmie za mocne. Poćwiczę do końca miesiąca z obciążeniem na nogi albo do połowy kwietnia i od świat spróbuję zuzke, ale te zwowy z yt. Robiłam zwow 20. Najpierw przeczytałam to http://www.fitlifestyle.pl/p/zuzka-light.html?m=1

jestem po skalpelu wyzwanie dodałam symbolicznie 20 przysiadów z hantlami. jestem padnięta:)

Cześć! NO to wyjuż wszystkie macie płaskie brzuchy :-) zazdroszczę ja mam coraz większy :-( chyba nigdy nie będzie płaski :-( :-( :-( wczoraj wieczorem wyglądała jak w ciązy tak mnie wywaliło :-(. Nic mi się nie chce :-( ani odchudzać ani ćwiczyć i to nie zmęczenia to najzyklejszy leń eh gdzie ten zapał sprzed roku? :-( Jeszcze mały jak dotąd pielucha była zawsze sucha w nocy tak jak mu ją ściągnęłam to dziś mi narobił trzy razy :-( do wyra :-(

AGA o kurde to miałaś roboty jak Ci do wyra się zsikał, teraz bedziesz mu zakładać na noc? Płaski brzuch ale nie mówię że bez tłuszczu:D spokojnie, pamietaj że mój tłuszcz jest cwany, LAJTOWO nabrał że jest mięśniem:P on się po prostu ładniej układa teraz. Przede wszystkim nie panikuj, spadek chęci/formy każdemu sportowcowi się zdarza obojętnie czy zawodowemu czy amatorowi, pomyśl przecież ile juz ćwiczysz bez przerwy! (chodzi mi o dłuższę przerwę! nie taką marną 2-3dni)Organizm ma prawo się wyczerpać jak podładujesz baterie będzie lepiej. Weź zrób sobie reset ale taki porządny, żeby ciało odżyło. 6-7dni. A że potem będą zakwasy? i co z tego od tego nie umrzesz, a ciało tego potrzebuje raz na jakiś czas. Słuchaj go;) TYlko trzymaj dietę!Daktyle wczoraj kupił mój mąż w E.Leclercu 2kg(w opak. po 1kg) te co zwykle bo były pyszne bez chemii a tu klops! z chemią! było dobrze to musieli zepsuć. te nachemiowane mają połowę mniej smaku, są miękkie i błyszczące:/ Kupiłaś te z kerfura? Mają chemię?

Aga malo pije wody bo w pracy jest chlodno i ta woda jest zimna, wiec robie herbaty rozne mietowa, pokrzywe, zielona czy jakas inna zaraz zrobi sie cieplo to bedzie inaczej, wiem co czujesz ale Aga wygladasz pieknie masz swietna figure ile dziewczyn by chcialo wygladac jak Ty, a Ty chcesz tylko dopracowac w szczegolach boczki, chyba zawsze bedzie cos co Ci sie podobac nie bedzie:p spojrz na siebie jest rewelacyjnie, a co ja mam powiedziec? 10 kg przede mna wielkie giry wielka pupa wielki brzuch i czym ja sie mam cieszyc?? Jeszcze musze byc cierpliwa bo mi sie cialo buntuje jestem w gorszej sytuacji moze to Cie pocieszy:p pomalutku pomalutku i w koncu bedziesz zadowolona:)wg mnie i kupe % społeczenstwa powie ze Twoje boczki sa ok:) ja wczoraj nie cwiczylam zrobilo sie ok 22 i odpuscilam, a po insanity zrobłam chyba 5 dni przerwy, cwicze lekko fitness blender, chodaka, to co mi sie chce:p i po 2 dniach robie 1 dzien przerwy tak mi wypadnie:p a syn bez pieluchy lata w dzien czy nie? Pisalas ze probowalas, jak ma w dzien pieluche i sciagasz w nocy moze on sie stresuje??? Zostaw mu narazie na noc niech sie za dnia oswoi bez pieluchy i pozniej probuj w nocy

VERUNA 1,5l z kawą to za mało aby chudnąć. Tak jak AGA mówi kawa odwadnia i co najmniej szklankę więcej trezba wypic, wiec jakby odjąć tę Twoją kawę i "odwodnioną szklankę" to wypijasz TYLKO około 1litra. Wiem że jak jest zimno to się nie chce bo tez się zmuszam do picia ale bez wody nie schudniesz bo Twoje ciało zbiera ją na czarną godzinę. Każdy tak ma. 1,5litra to powinno być minimum i to bez kawy. a w dni treningowe jeszcze więcej 2-3litry. brzmi strasznie hehe ale trzeba. Zmuszaj się do picia, zobaczysz ze waga bedzie spadać;)Ostatnie 2 tygodnie męczę się żeby kawy nie pić co dzień. piję co drugi;P męczę się bo mam na nia ochotę ale mam taką suchą skórę że nie powinnam... no i celulit.Kurczę ale pogoda beznadziejna spać mi się chce a dzis dzień bez kawy!:D:D

wikia a ja wlasnie pije kawke:D jestem przzwyczajona ze w pracy kawke pije chociaz zdarzalo mi sie ominac ale rano zawsze filizanka musi byc, inaczej bym spała na stojaco, wiem ze to kwestia przyzwyczajenia bo kiedys odstawilam kawe ale lubie ja i jej nie opuszcze:p zaraz polece po wode, fakt troszke zaniedbalam picie wody, zobaczymy co z xtego bedzie moze ruszy cos:p ale czy od damej wody cos moze ruszyc?? Hmmmm a jak tam cell??? Mi sie wydaje ze lepiej jest troszke blendera i banki i ciutke lepiej, szkoda ze usunelam ta fote jak mialam 82 kg byscie widzialy jaki cellulit i posladki okropne wiszace tragedia i wstyd:/

celulit.Porównując z czasem kiedy nie stosowałam bańki w ogóle to jest lepiej ale ostatnio zaniedbałam te zabiegi. Od wody ruszy Ci zrób sobie taki test przez cały dzień lub dwa chlej wode żeby Ci sie uszami wylewała i zwaz się. Mój tata też nie wierzył że woda coś da ... (mówil ze nie ma gdzie butelki z woda nosić itp:D) dopóki nie zgodził się na taki jeden dzień podczas urlopu. Efekt- nastepnego dnia pół kg na wadze mniej:)

tylko musisz chodzić do toalety co chwile bo w pierwszych dniach komórki uwalniaja nadmiar wody który zachomikowały:D

hahahahahhahhah tak aby sie uszami wylewała ale nie wypije wiecej jak 1,5 l w ciagu dnia nigdy duzo nie pilam, nie ze nie lubie ale pilam jak mialam potrzebe:p moze z czasem uda mi sie zwiekszyc wiecej tej wody, dzisiaj sie nie wazylam wiec nie wiem jak jutro sprawa bedzie wygladac, wazne ze 6 sie utrzymuje ledwo co ale jest:D a Tobie przy jakies ilosci sie z uszów wylewa????:p piątek juz tuz tuz:D

hej dziewczyny :) Aga, tu się nie doluj, że nie ma spadków, jesteś filigranowa, pakuj na rzeźbę :) jak bedzie więcej mięśni, zjedzą tłuszcz :) wikia, już niedługo wyjazd, ale ekstra. Ja dziś po pracy tak bardzo padłam, że leżę już w łóżku, nie wiem czy dam radę ćwiczyć, przesilenie wiosenne czy co, Dziś pora na ramiona. Jak nie zasnę i poćwiczę to jeszcze napiszę. Z remontem pas, nic się od wczoraj nie zmieniło, jest granda :)

Lajtowo nic na siłe:) odpocznij troszke masz rozgrzeszenie;) nie zazdroszcze remontu, ale wanny tak:) uwielbiam sie w wannie wylegiwac kiedys robilam sobie takie relaksy w weekend:p a teraz mam prysznic:/ ale na koniec przyszego roku planowo mamy przeprowadzke na chate wiec cierpliwie czekam:) i nie bede musiala szorowac tych szyb w prysznicu hehehehe jaki wypas:p wikia latam jak glupia a bebzol taki wielki ze szok hehehheh dalam rade 1,5l wcisnac:p jeszcze przy cwiczeniach szklaneczka zejdzie:) ale wzorowo hahahha zastanawiam sie nad dieta czy nie za duzo wegli:/ sniadanie owsianka pozniej chleb jedynie kolacja bialko cos musze pokombinowac poszukac jakis przepisow moze cos do pracy zabrac cos w sniadaniu czasem zmienic a nie non stop owsianka:p jutro obczaje przepisy milego wieczorku zbieram sie na chate:) :*:*:* i bez grzeszków mi tu:p

LAJTOWO współczuję mycia się w zlewie:D nie chodzisz jeszcze po koleżankach, sąsiadach z ręcznikiem;D??Oglądałam Ekstremalny kurs piękna(2 odcinki ) i jak zwykle zmotywował mnie do ruchu, po prostu nie da się tak siedzieć na tyłku gdy Osmin krzyczy z monitora "rusz d**ę spaślaku!" albo "idź nażryj się makaronu!":D:D no i pojeżdziłam sobie godzinkę na rowerze stacj. a za chwilę zrobię coś Ewki albo Tomka. Tomek nagrał nowy program "Huragan" Ewka wrzuciła pierwsza część (7min), widziałyście? dodam to do dzisiejszego treningu.VERUNA idź do gina niech da Ci luteine czy coś tylko powiedz mu że ćwiczysz intensywnie, żeby Ci tam raka czy czegoś gorszego nie szukał:P

Gość gość
Odezwe sie jutro dzis koncze drugie 15 lat .:-( . Aga

Aga wszystkiego najlepszego, wchodzisz w najpiękniejszy wiek życia kobiety :) siła samoświadomość, doświadczenie, magnetyzm, zobaczysz jakie fajne będzie następne 10 lat :)

Coś nie mogłam się dzisiaj zebrać do ćwiczeń, zmęczenia po pracy nie czuję ale stopy mnie strasznie bolą, cały dzień chodzę stoję i to w takich sztywnych butach antypoślizgowych jak wracam do domu to ściągam nawet skarpetki żeby nogi odpoczęły ;) Brakuje mi ćwiczeń coraz bardziej ale jak sobie pomyślę że mam ubrać adidasy i skakać czy coś z takimi obolałymi stopami ehhh odechciewa się. Jutro postaram się jednak zebrać i rozruszać mięśnie :) Dzisiaj szef robił obiad dla jakiś dyrektorków, załapałam się na deser panna cotta pycha w sam raz na zachcianki przed okresem hehe Może jutro wskoczę na wagę jakieś pomiary porobię bo nie wiem jak się sprawy mają ;) AGA nie przejmuj się niech syn śpi w pieluchach na razie. Mam podobne zdanie jak Veruna co do Twoich ''boczków'' wiem że dążysz do perfekcji ale może lepiej wyluzować, nie jesteś gruba wyglądasz super! ja sobie odpuściłam dążenie do mniejszych wymiarów cieszę się z tego co jest i mimo że wiem że stać mnie na więcej nie robię nic na siłę, czekam może za jakiś czas coś się ruszy przecież tyle już cm spadło :) Najbardziej mi zależy na jędrnym ciele w dobrej formie i żeby waga nie szła w górę. Sto lat!! spełnienia marzeń:) WIKIA Osmin jest nienormalny hehe ja kiedyś oglądałam odcinek jak kazał lasce jeść tylko sałatę i ryby. VERUNA nie pozwól tej 6 zniknąć! popracuj nad dietą i nie myśl o zrzucaniu 10kg tylko postaw cel 5kg będzie Ci łatwiej do niego dążyć :)

Gość gość
Agus wszystkiego naj naj niech Ci sie spelni wszystko czego sobie zapragniesz, zdrówka pieknych kolejnych lat, codziennego usmiechu na twarzy i wygranej w totka i zarąbistej pracy:) :*:*:*:*:* Veruna

Brawo VERUNA za te płyny i tak trzymaj i zwiększaj ilość. Celulit też nie bedzie zadowolony z duzych ilości wody:DAGA wszystkiego naj! ciesz się każdym dniem, kiedys będziemy miały po 60-70lat i powiemy sobie"ale byłam głupia mysląc ze w wieku, 20,30, 40,50 lat myslałam o sobie: stara!":):) Świętujesz??*Zrobiłam ćwiczenia z total fitness Ewki ale nie z płyty tylko z róznych notatek, potem tak jak napisalam wczesniej 7min Huraganu i 25min rozciagania głównie do szpagatu.*Muszę jutro kupić jakieś leginsy/spodenki na zmianę- coś na sobotę :P

Dzień dobry:)Jem śniadanie i lecę na zakupy!Dziś tez trening a jutro wolne:)

LAJTOWO natchnęłaś mnie tez zrobię dziś Bootcamp. Jeszcze nie wiem który ale to jest to na dziś;) Ile razy w tygodniu ćwiczysz i ile razy na dzień?

Wikia, jak mi nic nie przeszkadza to ćwiczę 2 dni 1 przerwy 2 dni 1 przerwy, albo jak ćwiczenia mnie nie zmęczą, to 3 dni 1 dzień przerwy 2 dni i jeden przerwy. Bardziej mi odpowiada ten drugi system bo mam powtarzalność i bez kalendarza wiem kiedy mam ćwiczyć. Ćwiczę po południu lub wieczorem, od 50 minut do nieco ponad godzinę. Dziś sytuacja wyjątkowa, nie wiem czy uda mi się poćwiczyć wieczorem, dlatego pocwiczylam rano, tak po prostu żeby się poruszać. Ale powiem ci, że jak dodałam po te 0,5 kg na ręce i nogi to poczułam i potrzebowałam 2 dni regeneracji :)

Obciążniki na nogi dają w kość;) też lubię.Byłam na zakupach, mam leginsy oddychające z "4F"- 70zł, koszulki żarówiaste też oddychające i skarpetki:D Przy okazji zaliczyłam spacer około 70min