Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na srode..

Polecane posty

Gość gość
A ja mam leczo ;)

Gość gość
piszesz powiesc ? :D tym gorzej dla ciebie PĄCZUsiu :classic_cool:

Tak sie sklada, ze z ortografii mialem same piatki i szostki na dyktandach:) Poza tym ksiazka przed wydaniem przechodzi przez korekte.

"Plackow nie lubie, ale smacznego Alicja" 1 zakład, że takich nigdy w życiu nie jadłeś :D🖐️ 1 ty lubisz tylko tłuste i popijane colą :classic_cool:

@gosc: leczo przy takich cenach papryki? Podziwiam i zazdroszcze. Ja czekam do listopada.

Gość gość
@gosc: jasne, ciekawe skad masz takie dane?   A myślisz, że ile kcal spalasz? Bandzioch będzie jak malowany.

Gość gość
W zasadzie nie ja kupowałam paprykę, a rodzice ;) i nie, nie jestem starą panną przed 30, a nastolatką, więc jeszcze z nimi mieszkam i to mama rządzi w kuchni ;)

Alicja no takich jak Twoje to pewnie nie jadlem;) Nie tylko tluste. Lubie dania gotowane na parze. Chce nawet kupic parowar.

Gość gość
ooo Maćku - Twoja forumowa publika ma wakacje -no taak ;)

Kamila, jesli chcialbym zrobic dzis leczo, to musialbym wydac co najmniej 15-20 zl na sama papryke, wiec nie sadze, zebym przesadzal z papryka wiesz.

@gosc: nie wiem, nie znam sie na kaloriach. Jesli chodzi o brzuch, to tak sie sklada, ze pracuje nad kaloryferem.

Gość gość
a ja mam dzisiaj spaghetti z tunczykiem, pomidorami i oliwkami...pychota

@gosc: mozna byc na wakacjach i pisac z telefonu. Ja na przyklad potrafie lezec na plazy i pisac na kafe:)

@gosc: tez czesto robie takie polaczenie. Plus dodaje ser feta i jakies warzywo, np. marchewke z groszkiem albo fasolke szparagowa. @Kamila: wiesz przeciez, ze sobie nie zaluje.

"leczo przy takich cenach papryki? Podziwiam i zazdroszcze. Ja czekam do listopada." 1 w listopadzie będzie jeszcze droższa :D teraz i na sierpień przypada "paprykowy szczyt", a w tym roku ze względu na długą zimę i późniejsze zalania wszystko i tak będzie drogie 🖐️ 1 no ale biedna ta middle class, skoro jej nawet na paprykę nie stać :( to nawet ja, w porównaniu do maćka jakże uboga dziewczyna, te parę papryk na leczo kupić sobie mogę :D

Gość gość
maciek b daj swoją fotkę oecnimy

Z tego co pamietam, to w zeszla jesien placilem za papryke 70 gr. To, ze kogos na cos stac, to nie znaczy ze ma rozrzucac pieniedze.

Gość tygrys tygrysowaszczy
a ja bym zjadła wątróbkę z cebulką. Ma dużo żelaza. Ale ja dziś jadę do mamy na obiad a w sumie nie wiem co będzie mieć.

@Kamila: tak sie sklada, ze kupuje dosyc czesto papryke, glownie do tej mojej karkowki. W przypadku leczo musialbym wydac co najmniej 20 zl na sama tylko papryke. A gdzie kielbasa, a gdzie inne rzeczy? Musialbym wydac z 50 zloty na zrobienie leczo. Lubie kuchnie wegierska, ale bez przesady. Poczekam do listopada. @gosc: ja jak ide gdzies na obiad, to zazwyczaj pytam przez telefon co bedzie, zeby sie przygotowac psychicznie. Nie lubie niespodzianek.

Gość gość
oj przestańcie już z tą papryką, leczo wcale nie jest aż tak wspaniałe. ja mam smaka na krokiety z kapustą i grzybami, do tego prawdziwy barszczyk, nie jakiś tam z proszku mniam