Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na srode..

Polecane posty

Gość gość
"glownie do tej mojej karkowki"   czarne chmury wiszą nad kaloryferem ;-) nie będzie topiku z focią

"Oj tam, Alicja, on nie sprecyzował do listopada którego roku będzie czekał na tańszą paprykę " 1 :D:D:D 1 "W przypadku leczo musialbym wydac co najmniej 20 zl na sama tylko papryke" 1 a co, nie stać cię? :classic_cool:

Gość gość
Maciek a co masz do krokietów?

Robie codziennie 50 brzuszkow, a po wakacjach zapisuje sie do klubu, wiec mysle, ze kolo listopada bede mogl sie pochwalic.

@Alicja: stac mnie, ale nie lubie przeplacac. @Kamila: nie strul, tylko chciano mnie otruc. @gosc: dostalem kiedys salmonelli po krokietach i 2 tygodnie lezalem pod kroplowka. Przy okazji: PROSZE UNIKAC RESTAURACJI WRZOS PRZY ULICY SZARYCH SZEREGOW W INOWROCLAWIU - TRUJA LUDZI.

Obiecujemy, że więcej nie będziemy mówić o krokietach. Może tylko przy okazji świąt, bo moja mama robi pyszne krokieciki na Boże Narodzenie. Rewelacyjne krokiety z kapustką i grzybami, do tego barszczyk. Krokiety, mniam.

Gość gość
Masakra, ale wciagnelam się w ten temat i naprawdę codziennie sprawdzam co Maciej ma na obiad i co będzie dziś w dzbanie hehe

Gość gość
to ja mam podobny uraz do pierogów jak Ty do krokietów, w prawdzie nie wylądowalam w szpitalu, ale i tak bylo nie ciekawie, w kazdym razie od 10 lat nie jem pierogów. mnie sie topic podoba, bo umila mi nudne godizny w pracy;p

Wiem, ze bys sie nie oparla. @gosc: wiele osob czyta moje tematy, mam grono stalych czytelnikow z calego swiata. Dostaje sporo maili z podziekowaniami, prosba o konsultacje, opinie itp.

Ja tez nie lezalem w szpitalu, bo mi rodzice przyniesli kroplowke do domu. W kazdym razie bylem w ciezkim stanie, wymiotowalem nawet po kilku lykach wody. Za kazdym razem jak przejezdzam kolo tej budy, bo restauracja tego nie mozna nazywac, to przeklinam pod nosem. Przeklalem ta restauracje, mam nadzieje, ze splajtuja.

"Alicja za markowe rzeczy to nie jest przeplacanie i one na pewno nie sa szyte w Chinach" 1 oh, rly? :D 1 to ty maciuś niewiele wiesz o handlu międzynarodowym i międzynarodowej gospodarce :) oczywiście, że są szyte w chinach. a potem wysyła się je na zachód europy w celu przyszycia metek. jakiś ty naiwny :)

Gość gość
Ciekawe konfabulacje jak zawsze Jednym okiem zerkam na to, bo przy drugim zniesmaczenie odebrałoby mi możliwość sformuowania drobnej uwagi Maćku zapisuj sobie, co gdzie piszesz, bo niektórzy mają dobrą pamięć i przykro się czyta te Twoje bajki ;) No może nie bajki ale deklaracje ;) Poza tym pozdrawiam :)

Nie jestem naiwny, a moje pola kupowalem w firmowym sklepie Lacoste w Starym Browarze, a jedna rodzice mi kupili w Niemczech tez w sklepie firmowym.

@gosc: jesli chodzi Ci o to, ze mialem sie wczesniej zapisac do klubu sportowego, to zgadza sie - troche sie to przeciaga. @Kamila: a wiesz, ze planuje tez kiedys napisac bajke dla dzieci? Moze nawet ktos stworzy kreskowke na tej podstawie.

Bardziej bede je uczyl grac w pilke i gry komputerowe. Bede staral sie, zeby zaczely czytac realne historie jak najwczesniej, np. kryminaly Agaty Christie.