Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mężczyzna z mikro penisem (5 cm we wzodzie) ma szukać sobie dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

???

Gość gość
w klubie dla chlopcow tam znajdzie dobrego ogiera

Gość Harvey Metcalfe
a co nas to obchodzi?

Gość gość
To forum jest o życiu uczuciowym, ja też chciałbym takie mieć, bo to nie moja wina, że tak wyszło jak wyszło.

Gość gość
Na Marsie

Gość gość
nie wiem czy ktoś tu pomoże jak dzieciarnia wróciła po obiedzie i z nudów wtrąca się gdzie tylko może:O

Gość gość
buahahahaha 5 cm? idz sie kolo powies buahahahahahaha zadna cie nie zechce nawet najgrubsza i najbrzydsza na swiecie buahahahaha ja mam prawie 4 razy wiekszego i kobiety same o mnie zabiegaja :D

musisz miec jakies inne atury, a ta kobieta bedzie musiala byc na tyle dojrzala, ze seks nie bedzie dla niej stanowic byc-albo-nie-byc zwiazku :) poza tym penis to nie jest jedyne narzedzie do sprawienia przyjemnosci kobiecie.

Gość gość
Kobiety przecież nie lubią seksu, to jest domena mężczyzn ta działka, więc co się martwisz koleś?

Gość gość
musisz po prostu znaleźć kobietę, dla której seks jest drugorzędną sprawą albo w ogóle nieważną. ewentualnie taką, która nie lubi penetracji i tylko mineta[sporo takich] jak? metodą prób i błędów, bo żadna nie ma wypisane na czole, że nie lubi się roochać. albo w necie, gdzie możesz szukać pod konkretnym kątem. a dojrzałość nie ma z tym nic wspólnego jak babka lubi seks, to prędzej czy później będzie sfrustrowana na maksa takim układem, nawet jak będzie sobie wmawiać, że liczą się inne rzeczy

Gość gość
A zabawek nie łaska użyć? W każdym mieście powiatowym są sex shopy!

Gość gość
dojrzalosc nie polega na wmawianiu sobie, ze licza sie inne rzeczy, tylko w faktycznie mysleniu tak :) co nie oznacza, ze babka ktora lubi seks i duze penisy od razu musi byc niedojrzala. po prostu cos po srodku ;)

Gość gość
,moze na forum dla aseksualnych kobiet istnieja takie ktore nie potrzebuja seksu bo raczej taka ktora lubi nie bedzie zadowolona ;/ albo idz do lekarza moze jakies tabletki itd? na to

Gość gość
A próbowałeś pompki do penisa która wydłuży twojego członka nawet o co prawda niewiele ale w twoim przypadku kolejne 5cm to zrobi rożnice a po za tym pompka sprawia że penis bardziej stoi i jest twardszy co bardzie podnieca kobietę. A co do minetki to osobiście bardzo lubię ale jednak seks sprawia więcej przyjemności ;)

Gość gość
Dojrzałość uczuciowa polega na tym, że partnerka kocha partnera równocześnie akceptując jego wady fizyczne. Tutaj do wyboru są: nadwaga, niedowaga, niski wzrost, zbyt wysoki wzrost, łysina, zmarszczki, małe piersi, szeroka wagina, mały członek, za duży członek, niepłodność, brak zębów, łuszczyca i masę innych chorób. To są wady, ale one są do zaakceptowania jedynie przez osobę z dojrzałym podejściem do życia.

Gość gość
Dojrzałość swoją drogą ale patrzy na to realnie i dobrze wiecie Panowie że większość kobiet patrzy na rozmiar waszego penisa, i jest to dla nich bardzo ważne ponieważ chcą mieć przyjemność z sexu.

Gość gość
Tylko, że ja aseksualny nie jestem. Fizjologia działa normalnie, testosteron jest produkowany, tylko sposobu na rozładowanie nie ma. Żadna pompka, tabletki czy inne urządzeni nie powiększą penisa. Jest możliwa operacja, ale bardzo, bardzo ryzykowna, wykonywana w ostatecznej konieczności z dużą ilością krojenia.

Gość gość
u mnie: ikara007@wp.pl

Gość gość
ja mam 18 cm i nie mam dziewczyny :(

Gość gość
Jak dla mnie penis jest najmniej ważną rzeczą u faceta. Nie lubię penetracji, żadna to przyjemność. Nic podniecajacego w penisie nie widzę, wręcz uważam że im większy tym brzydszy :P Wolałabym już faceta z mikropenisem niż z dużym, bo duży oznacza nie tylko brak przyjemności ale ból.

Gość gość
To specyficzne co piszesz. Dlaczego penetracja sprawia ci ból?

Gość gość
Wielu kobietom penetracja dużym penisem sprawia ból. Dla bardzo wielu kobiet, penetracja to nic fajnego, ot takie rozpychanie.

Gość gość
15,03 nie sprawia zadnego bolu , nie pisz glupot prawiku z mikro ptaszkiem

Gość gość
gość dziś Szmato czemu juz sie prawiczkow czepiasz co?!

Gość gość
W poradni dla kobiet z mikro pochwą ;)

Gość gość
gość dziś Napisał biedak z dużym fiutem, co się ze swoich rozmiarów cieszył do czasu jak zobaczył że kobiety rzucają go po pierwszym seksie :P Ale nie martw się, znajdziesz w końcu taką co ma wiadro i bedzie zadowolona :)

Gość gość
duże penisy to porażka na całej linii