Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markowin

czy mógł by mi ktoś wyliczyc moj cykl

Polecane posty

Gość markowin

Witam mam prośbe korzystajac z doswiatczenia starszych i doswiadczonych kolezanek chciala bym poznac jak wylicza sie dni plodne . Mkja.miesiaczka trwa tydzien dostaje ja 1 dnia miesiac a konczy sie 7 dnia.miesiac dalej nie wiem jak sie to wszystko wylicza prosze o odpowiedz

Gość gość
DNI PŁODNYCH SIĘ NIE WYLICZA!!! Pomijając powyższe Ty nawet swojego cyklu nie potrafisz opisać. :o

Gość markowin
To przepraszam bardzo jak rozpoznje sie ze ma sie dni plodne?

Gość gość
Poprzez obserwację śluzu, pomiary temperatury, badanie szyjki i inne subiektywne objawy, ktore rozpoznaje sie po pewnym czasie samoobserwacji.

Gość wyliczyć dni płodne??????
Żartujesz?

Gość gość
Zastosuj wzór Pitagorasa

Gość gość
Poczytaj o metodzie objawowo-termicznej. Dni płodnych w żadnych wypadku się NIE WYLICZA!!! Czy teraz naprawdę w szkole nie uczą takich podstaw?

Gość gość
jakie te baby tutaj glupie! a potem dzieci robia dzieci bo nie znaja podstaw. jezeli okres masz zawsze pierwszego to twoj cykl trwa 30dni. owulacja wystepuje najczesciej 14dni przed 1dniem spodziewanej miesiaczki. oczywiscie to roznie jest i zalezy od wielu czynnikow. gdy masz sluz lejacy sie to masz dni plodne. w internecie jest mnostwo kalendrzy owulacyjnych-popatrz sobie jak to wyglada

Gość gość
i nie uwierzę, że każda miesiączka zaczyna się 1 stycznia, 1 lutego, 1 marca itd. Wymyśliłas to sobie :) Czyli nawet nie notujesz kiedy się zaczyna cykl i ile trwa

Gość markowin
Ja tak mam nic nie wymyslam sobie :p