Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pestycyda

Uciążliwe, nieustanne zawroty głowy

Polecane posty

Gość pestycyda

Zwracam się do Was, bo już nie wiem gdzie mam szukać pomocy. Problem z zawrotami głowy mam od kilku lat. W ciągu tego czasu byłam u neurologa, laryngologa i okulisty. Wszystko jest niby ok, poza tym, że mam od zawsze niskie ciśnienie. Męczy mnie to już. Od rana do wieczora kręci mi się w głowie do tego stopnia, że na odległości kilku metrów mam rozmazany obraz. Ciągle chce mi się spać i nie mam na nic siły. Może ktoś z Was miał podobny problem i wie jak z tym walczyć?

Gość gość
Ja mam tak, kryzysy co pół roku mi się takie zdarzają ale u mnie to problem z uchem jest bo to w uchu właśnie są mechanizmy odpowiedzailne za równowagę. Idę do lekarza specjalisty i on mnie młoteczkiem puka po uchu i za jakiś czas wraca wszystko do normy.

Ja już miałam badanie słuchu i na zaburzenia błędnika i nic nie wyszło. Teraz moja pani dr. wymyśliła sobie picie roztworów z soli i rajstopy uciskowe :/ Od kilku dni piję herbaty na krążenie i nie palę papierosów o dalej nic. Już mi się wyć chce...

Gość alinaNa
Moim zdaniem warto w takiej sytuacji udać się do neurologa. Być może jemu uda się znaleźć powód bólu. Tutaj https://psychomedic.pl/neurolog-warszawa/ jest namiar na neurologów, których wiele osób poleca. Mają rejestrację online.

Gość gośćika
A badania na boreliozę robiłaś ? jeśli miałaś kiedykolwiek kleszcza to może warto sprawdzić ten trop ? Trzeszczy Ci w karku przy obrotach głową ?