Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche o ROR

Temat dla spragnionej uwagi ROR i ku przestrodze innych!

Polecane posty

Gość troche o ROR

Po pierwsze do uzytkowniczek tego forum: ROR wczesniej namietnie udzielala sie na forum o zyciu poza Polska. Niestety zasmiecala tam jak tutaj wszystkie tematy i chyba zaczeli ja ignorowac. proponuje wiec by tu zrobic to samo, nie odpisujcie jej i nie piszcie w swoich wypowiedziach jej nicka Ma tutaj teraz pole do popisu i zamiast zasmiecac inne tematy niech sie produkuje tutaj. ROR: to kacik dla ciebie, pisz tutaj! Zacytuj cala moja wypowiedz i ustosunkuj sie do kazdego wyrazu. Moze ktos sie zlituje i cos napisze to bedziesz miala radoche i zajecie.

" [zgłoś do usunięcia] troche o ROR Po pierwsze do uzytkowniczek tego forum: ROR wczesniej namietnie udzielala sie na forum o zyciu poza Polska. Niestety zasmiecala tam jak tutaj wszystkie tematy i chyba zaczeli ja ignorowac. proponuje wiec by tu zrobic to samo, nie odpisujcie jej i nie piszcie w swoich wypowiedziach jej nicka" x napisala moja psychofanka - laska ktora namietnie smaruje do mnie maile oraz wypisuje ze sie znamy ze mam meza a ) hindusa b) filipinczyka c) kosmite - laska nie moze sobie poradzic z odzrzuceniem - wiec na akzdym dziale zaklada topik o mnie;/ ciezki przypadek;-/ x to kacik dla ciebie, pisz tutaj! Zacytuj cala moja wypowiedz i ustosunkuj sie do kazdego wyrazu. Moze ktos sie zlituje i cos napisze to bedziesz miala radoche i zajecie." x kacik dla mnie - ale zkakladasz ty?;-) i to na kzdym topiku, widocznie tak lubisz - a ja ci pozwalam na to - bo sie ustosunkowuje do wypowiedzi - ty masz satysfakcje a mnie to niewiele kosztuje - as easy as it is;-)

Gość troche o ROR
wez ty sie ogarnij:O Nie mam do ciebie maila i nie pisalam wczesniej, twoja psychofanka jak ja okreslasz chyba na razie dala ci spokoj. Widzialam kilka twoich wypowiedzi na tamtym forum, ale udzielam sie tutaj czesciej i widze jak rozwalasz tematy co troche wkurza:O I wyobraz sobie, ze nie tylko mnie. Myslisz, ze tylko jedna osobe wkurzylas? Otoz nie. Powszechnie wiadomo, ze jestes jak wrzod na d***e, jak sie czepisz jakiegos tematu to rozwalisz go i 10 stron zapiszesz swoimi "przemysleniami"

Gość gość
tez nie czytam jej wypowiedzi :P Jak jej sie anwet chce tak non stop tluc w ta klawiature... a podobno pracuje i duuuzo podrozuje :D

Gość gość
ja zawsze zglaszam jej wypowiedzi do usuniecia, nawet jej nie czytam bo szkoda czasu.

Gość troche o ROR
zaraz ROR napisze ze to wszystko pisze jedna psychofanka:D bo to zadufane w sobie dziewuszysko nie moze uwierzyc w to, iz ludzie maja gdzies jej wypociny tylko w*****a w to, ze rozwala tematy:O Ja tez nie czytam w zadnym temacie jej bzdur, ale jak zobacze, ze sie wypowiedziala raz to juz wiem, ze temat stracony i nie ma co czytac dalej:O

Gość gość
ROR nie zaśmiecaj tematów proszę Cię, ok?

Gość trocheluzuzwarka
Pamietam ja, udzielalam sie ok 3 lata temu na dziale slubnym i tam tez "dreczyla" dziewczyny. Z ogolnego tez ja pamietam, nie jestem Twoja psychofanka, ale zawsze wchodzac tu widze Twoje wypowiedzi. Nie wkurzasz mnia, ale zadziwiasz i smieszysz. Ty pracujesz i podrozujesz! Powaznie? I masz czas na kafe, odpowiadanie w wiekszosci glupich prowotematow i doglebna analize kazdej wypowiedzi? Wspolczuje. Ja mam teraz urlop i w zyciu nie chcialoby mi sie tyle klikac w klawiature i siedziec przed kompem.

Gość gość
Kilka lat temu ROR mocno wypowiadała się w temacie ślubów i wesel - a chyba nie ma męża ani stałego partnera?

Gość a co ona ma?
meza nie ma, chlopa nie ma, dzieci nie ma, mozliwe, ze ma te krasnale ogrodowe o ktorych ciagle pisze:D I ona pisze o podrozowaniu?:D Kiedys na jakims temacie ktos ja przylapal na pisaniu bzdur o tym jak to gdzies tam niby jest to uciekla od razu:D Ona podrozuje palcem po mapie i uzywajac google.

Gość troche o ROR
zaraz przypelznie ROR bo juz sie produkuje na temacie obok:P ROR zobacz ile pozywienia dla ciebie jest, masz zajecie na co najmniej godzinke:D

Gość gość
Krasnale ogrodowe? To może w Niemczech mieszka. Bo angielski ma kiepski, po jej wtrętach sądząc.

Gość Wszyscy ja tu znaja
Nie ma sensu jej nakrecac. Trzeba ignorowac jej wypowiedzi po prostu. Mnie nawet ona nie denerwuje. Nie wczytuje sie w jej posty, nie odpisuje jej, po prostu dla mnie jakby ich nie bylo. Z wariatami tak trzeba ;)

Gość gość
ja w ogole nie czytam ROR, bo mnie denerwuja te cytaty i zanim znajde co napisal ktos, kogo ona cytuje i jej odpowiedz, to mi sie juz czytac nie chce :P poza tym jest na kazdym ???? temacie to dziwne

Gość gość
ROR twierdzi, że pisze PO ELFICKU... Zryty beret normalnie...

Gość Wszyscy ja tu znaja
Te jej "as easy as it is" mnie rozbawia najbardziej. Chyba to jedyne co zna po angielsku :D Dla mnie reprezentuje soba niski poziom jesli wkleja angielskie slowka. Moj maz nie jest Polakiem, nie mieszkam w Pl, mowie na codzien po angielsku, ale jesli pisze po polsku to pisze po polsku. Takie mieszanie nie wiem o czym ma swiadczyc :D

"troche o ROR wez ty sie ogarnijpechowiec.gif Nie mam do ciebie maila i nie pisalam wczesniej, twoja psychofanka jak ja okreslasz chyba na razie dala ci spokoj" x ja wychodzez za zlozenie ze ktos kto zaklada post o innych nie moze przetsac m,yslec o tej osobie - mi to pachnie psychofanka;-) a twoje namietne tlumaczenia tylko mnie utwierdzaja w tym;-) x Widzialam kilka twoich wypowiedzi na tamtym forum, ale udzielam sie tutaj czesciej i widze jak rozwalasz tematy co troche wkurzapechowiec.gif I wyobraz sobie, ze nie tylko mnie. Myslisz, ze tylko jedna osobe wkurzylas? Otoz nie" x nie , ja nie rozwalam topikow - to inni dostaja piany na ustach gdy mnie widza - mi tam rybka - jak chca to niech sie pienia;-) z rezsta ciebie wliczajac to garstaka osob;-) a nawet jakby to byly tlumy to i tak splywa to po mnie totalnie;-) x Powszechnie wiadomo, ze jestes jak wrzod na d***e, jak sie czepisz jakiegos tematu to rozwalisz go i 10 stron zapiszesz swoimi "przemysleniami" x zeby takim jak ty dostarczyc rozrywki;-) as easy as it is;-)

Gość bo ror insynuowala
ze niby polka nie jest i polski jej niepotrzebny, ze niekoniecznie sie w polsce wychowywala i takie tam bzdury. Po prostu ma dziecko fantazje, chce byc kims kim nie jest.

Gość gość
Ciekawe z której psychuszki klepie w takim razie, skoro wydaje jej się, że "as easy as it is" to po elficku :D

Gość bo ror insynuowala
a jaka niby ty rozrywke dostarczasz jak ktos napwet nie czyta twoich postow tylko je omija badz widzac twoj pierwszy wpis rezygnuje z czytania tematu? Chyba wlasnie rozrywke odbierasz a nie dostarczasz tlumanie.

"Jak jej sie anwet chce tak non stop tluc w ta klawiature... a podobno pracuje i duuuzo podrozuje" x przyganial kociol garnkowi;-) ja pisz ty czytasz - proste;-) poza tym o swoim zyciu nie mowilam nic bo takie sprawgnione sensacji i tak zaczna wymyslac - za chwile sie dowiem ze nie tylko duzo podrozuje i pracuje, ale mam meza kosmite;-) prosci ludzie rozumuja tak : jak ktos mowi o alkoholizmie, to na pewno sam pije ;-) ;-) ;-) x ja zawsze zglaszam jej wypowiedzi do usuniecia, nawet jej nie czytam bo szkoda czasu. x i zawzse bezskutecznie ;-)

Gość gość
do kogos powyzej: ROR miesza slownictwo polskie z angielskim, bo czuje sie przez to madrzejsza.

Gość gość
Abstrahując od wycieczki osobistej i niechęci do Ror. Podpisuję się, zasyfia każdy wątek który sobie upatrzy - kłóci się o pierdoły, czepia się słówek, dorabia sobie ideologię, zmyśla i wymyśla. Horror. Często też się marzy o tym o czym nie ma zielonego pojęcia a jej się wydaje więc tak ma być i koniec kropka.

Gość gość
Może to dziecko, które ma wakacje ;)

"zaraz ROR napisze ze to wszystko pisze jedna psychofankasmiech.gif bo to zadufane w sobie dziewuszysko nie moze uwierzyc w to, iz ludzie maja gdzies jej wypociny tylko w*****a w to, ze rozwala tematypechowiec.gif Ja tez nie czytam w zadnym temacie jej bzdur, ale jak zobacze, ze sie wypowiedziala raz to juz wiem, ze temat stracony i nie ma co czytac" x same "niczytajace" moich wypowiedzi zlecialy sie jak muchy do lepu jak tylko zobaczyly moj nik w tytule;-) i teraz jak to przekupki wala w klawiature bez wstydu przekrzykujac jedna druga ktora mnie bardziej olewa;-) ;-) ;-) ;-) ;-) x ROR nie zaśmiecaj tematów proszę Cię, ok? x nigdy tego nie robie - to inni zmieniaja temat na temat o ror ...widocznie moja skromna osoba wzbudza w nich silne emocje

Gość bo ror insynuowala
ror nie p*****l bo pisalas o swoim zyciu na pocztaku twojej kariery na kafe. Gdyby mi sie chcialo to bym poszukala twoich pierwszych wypowiedzi ale ide na spacer z mezem a ty gnij dalej przy kompie i pisz swoje denne teksty o tym, ze jestes w innej strefie czasowej:D Juz na pamiec znamy te twoje teksty.

Gość gość
ROR jesteś p******a

Gość gość
"Często też się marzy " Mądrzy.

Gość gość
Skoncz z tym swoim as easy as it is bo to sie staje nudne jak probujesz pokazac jaka swiatowa jestes.

"Pamietam ja, udzielalam sie ok 3 lata temu na dziale slubnym i tam tez "dreczyla" dziewczyny" x o prosze i nastepna ktora za mna lazi;-) ;-) ;-) to jest forum i moge sobie pisac na kazdym temacie po milion postow - nic tobie do tego, tzn. mozesz je zliczac jelsi lubisz;-) x Ty pracujesz i podrozujesz! Powaznie? I masz czas na kafe, odpowiadanie w wiekszosci glupich prowotematow i doglebna analize kazdej wypowiedzi? Wspolczuje. Ja mam teraz urlop i w zyciu nie chcialoby mi sie tyle klikac w klawiature i siedziec przed kompem." x robisz dokladnie rto samo kochana - przyganial kociol garnkowi;-) a nie sory dla mnie jestes pzrezroczysta jak wszyscy tutaj - i ja nie zliczam twoich postow, as easy as it is;-) x Kilka lat temu ROR mocno wypowiadała się w temacie ślubów i wesel - a chyba nie ma męża ani stałego partnera? x hahahahah - zgaduj dalej;-) nigdy nie potrzwierdzam i nie zparzeczam ;-)