Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka-czing

Jestem zbyt brzydka żeby ktoś mnie pokochał

Polecane posty

Gość Ka-czing
Co do tego filmiku to babka wcale nie jest taka zla, jakby schudla to byloby niezle. Nawet teraz wyglada lepiej niz ja. Twarz mam okragla jak pyza i wielka w porownaniu do jej elementow. Zdjec nie bede wrzucac, nie potrzebuje niczyjej oceny bo doskonale wiem jak wygladam, a biustu tym bardziej nie wrzuce bo go po prostu nie ma.

Gość a no ja
no ale co Ty????? nie powinnaś sie przejmowac opinią jakiejś ..... baby ,która sama niewie co pisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a już filmiki tego typu odpadają na 100% no coś Ty .....;-) nie potrzebnie sobie wbijasz że- jestem brzydka nie chciana i wogóle a fuj i be -naprawde uwierz mi. Jestem tego pewna i o tym wiem bo miałamkiedyś koleżanke miała identyczne podejście do całej sprawy jak i Ty ..... i wiesz co jej pomogło troche wiary w siebie ..... oczywiście nie twierdze że to był CUD ,bo tak nie było- rzecz jasna doszła nowa fryzura, jakiś tam ciuszek ale najważniejszą rzeczą jaką w sobie zmieniła była jej postawa do samej siebie......a słuchanie takich porad jak operacja czy całkowita zmiana CAŁEJ siebie to jest jeden wielki stek bzdur

Gość Ka-czing
No może masz rację, ale trudno wierzyć w siebie jak się nie ma ku temu podstaw.

Gość a no ja
ale Ty napewno masz podstawy i fundamenty nawet :-) a moge spytac co Cie najbardziej w Tobie drażni? co Ci sie nie podoba ? .......... jeżeli nie chcesz nie odpowiadaj..... :-) pytanie nieobowiązkowe ha ha i naprawde mówie Ci podstawa Twojej piękności uwierzyc w siebie :-)

Gość Ka-czing
Pytasz co mi się najbardziej nie podoba w moim wyglądzie? Jeśli tak to trudne pytanie, bo wszystkiego nie cierpię :P Ale najbardziej chyba wzrostu...

Gość gość
teraz jestem pewna w 100% ze to prowo. styl pisania taki sam jak u faceeta34 więc ile tych wpisów ma się ukaać zeby się wydało?? 400 czy 1000 ?? :-P

Gość a no ja
o co chodzi z tym stylem pisma ???????????????? ja chyba nie w temacie

Gość Ka-czing
Nieważne ile wpisów bo to nie jest prowokacja, tak trudno to zrozumieć?

Gość a no ja
dowiem sie ?

Gość Ka-czing
Ciągle ktoś wyskakuje z teorią że ten wątek to prowo. Powinnam się tego spodziewać i założyć temat na jakimś innym forum.

Gość a no ja
jeżeli jesteś realna to wzrostem sie nie przejmuj jeśli faktycznie ...jesteś fikcją........ niewiem zgłupiałam

Gość Ka-czing
Nie jestem fikcją, szkoda by mi było czasu na wymyślanie głupot. Trudno się nie przejmować takim wzrostem jak zawsze jestem najwyższa i zawsze rzucam się w oczy.

Gość gość
Prowokacja na stówę, pelikany, nie ma co jej odpisywać.

Gość gość
No ja nie bylabym taka pewna, mam w otoczeniu podobny przypadek; dziunia tak brzydka ze nie da sie na nia patrzec i z tego co wiem tez zawsze sama, a ma 32 lata, masakra

Gość gość
Kobieta zawsze znajdzie sobie r****cza.

Gość Ka-czing
Jestem brzydką rozklapiochą i nikt mnie nie żałuje k***a p****ańcy!!! ;( Zbieram na operację.

Gość Ka-czing
Ta na zdjeciu jest calkiem ok, ja na pewno wygladam gorzej. Szukam kogos podobnego do mnie ale nie moge znalezc. mam dodac zdjecie zeby w koncu ktos uwierzyl ze nie robie jaj? :o

Gość Ka-czing
Kto chce włożyć prawdziwemu potworowi? Dalej! Chce mi się jebać!

Gość Ka-czing
No najwidoczniej nie zawsze, w sumie sie nie dziwie ze nikt mnie nawet do seksu nie chce. Podszyw marniutki.

Gość gość
jak zaczniesz się zmieniać, zacznij od charakteru. i od zwracania się do osób, które mają inne poglądy niż Ty, szmatko.

Gość Ka - Czing
Jest zabawne! Nie kasuj moich cudownych wpisów podszywaczu!

Gość Ka - Czing
jak zaczniesz się zmieniać, zacznij od charakteru. i od zwracania się do osób, które mają inne poglądy niż Ty, szmatko. Wypierdalaj stary pasztecie

Gość musiania
a co ty masz do autorki ? przeciez normalnie sie wypowiada

Gość gość
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5648419 zacznijcie czytac kilka stron na początku a potem ostatnie strony. autor wyśmiewa sie z naiwnych czytelników. pochwalił sie, że na ogólnym ma kilka temartów i pisze pod rożnymi nickami. jako kobietam i jako facet. czy to normalne?

No nie jest to normalne ale to nie jestem ja. Ta osoba co tu sie barwnie wypowiada pod moim nickiem to podszyw. Zwierz, pisalam juz ze mnie nawet brzydal nie chce.

Gość Najmądrzejsza ze wszystkich
Masz dużą głowę?

Gość musiania
a co wy tak z tymi brzydalami, faceci brzydale też chca super laski, chyba nie znacie facetów, taki brzydal ma wieksze wymagania niż facet przecietny albo nawet przystojny zresztą dla mnie jeden facet jest brzydalem, bo nabity łysol z twarza jak bochen chleba a dla innej jest cudem świata i tacy maja super zgrabne lale z cycami więc to pisanie szukaj brzydala, na każdej stronie jest już nudne