Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka-czing

Jestem zbyt brzydka żeby ktoś mnie pokochał

Polecane posty

Gość Ka-czing
Przeciez wiem :o inaczej bym nie narzekala.

Gość gość
No to chyba nic się nie da z toba zrobić -.-

Gość Ka-czing
Zdaję sobie z tego sprawę, wiem że nie ma dla mnie ratunku...

Gość gość
kolejne prowo tego samego schizofrenika :-O

Gość Ka-czing
Mówicie że prowo a nie uargumentujecie tego. Nie mam schizofrenii i to mój pierwszy temat na kafe detektywie.

Gość gość
Nie ma osób tak brzydkich ;) moja znajoma jest brzydka, ma brzydką twarz, hujowe włosy, gdy pokazałam jej zdjęcie to mój chłopak krzyknął "o k***a ale brzydka", jest średniego wzrostu i ma dłuższe nogi niż korpus. Nawet obgadaliśmy co mogłaby zmienić, żeby jakoś wygladać, mimo, że nigdy nie będzie ładna. Ty jesteś prowokacją, nie istniejesz.

Gość gość
Kutas nastroszony dobrze się czujesz?

Gość Ka-czing
Przecież normalne nogi są dluższe niż korpus, to tylko mnie tak powykrzywiało. Skoro nie ma osób tak brzydkich to jak wyjaśnisz moje istnienie? Bo jednak ci odpisuję, to muszę być czymś więcej niż materią kosmiczną.

Gość gość
Jesteś prowokacją ;) w moim otoczeniu jest jeszcze inna "laleczka", która ma cycki takie jak brzuch, brzydką twarz, ubrana jak chłop, nogi chyba krótsze niż korpus, ale nie ma 180cm wzrostu. Natura nie jest aż tak złośliwa. Najwięcej kobiet jest takich, które coś mają ładne, coś nie ładne. Ostro przesadzasz lub jesteś prowokacją.

Gość Ka-czing
Może ci skan dowodu osobistego przesłać? Nie widziałeś/aś wszystkich ludzi na świecie więc nie możesz zakładać takich tez. Nikt mnie nigdy nie chciał i to jest najlepszy dowód na to, że nie przesadzam.

Gość gość
To, że nikt cię nigdy nie chciał nie musi być związane z wyglądem. Deski, które wszystko inne mają ładne też mogą mieć ten sam problem, choć brzydkie nie są. Zależy w jakim otoczeniu przebywasz. Jeśli to w miarę ładne kobiety, to oczywiste, że nikt cię nie chce, za duży wybór, żeby ktoś zainteresował się tobą.

Gość Ka-czing
No to z tego wynika że miałam rację i zawsze będę sama, bo zawsze znajdzie się ładniejsza kobieta (to nie jest zresztą trudne). Moje znajome to raczej przeciętne dziewczyny, niektóre nawet paskudne - np taka brzydka, gruba i niska - ale ma duży biust, więc i tak ma większe szanse niż ja.

Gość gość
Chcesz, żeby ci pomóc?

Gość Ka-czing
Mnie nikt nie chciał ani do związdku ani do niczego innego :o Atrakcyjne osoby raczej tak nie mają? Więc nie "argument z d**y" tylko zastanów się zanim coś napiszesz.

Gość Ka-czing
Myślę, że mi się nie da pomóc. Bo jak zaraz mi ktoś napisze "zmień fryzurę" to wyjdę z siebie.

Gość Emilka233333
a mnie chciał nie jeden i nadal mam powodzenie dość duże ,a mam kompleksy i tak...

Gość Ka-czing
No wybacz ale nie o to w tym wątku chodzi, więc...

Gość gość
To zrób sobie cycki, będzie miała atut :D

Gość Emilka233333
no może i nie o to ,ale jednak taka jest prawda... wiele facetów mi mowi ,że jestem ładna ,ale ja w siebie chyba nigdy nie uwierze to też jest przykre :(

Gość Ka-czing
Rozważałam to, ale po pierwsze nie mam tyle gotówki, po drugie - gdyby ktoś się znalazł to miałabym 100% pewności że mnie chce tylko przez ten biust, więc chyba wolę być sama.

argument z d**y. możesz się po prostu nie wychylać. to kwestia charakteru. czy każda ładniejsza p*********a męża mniej ładnej? lecz się, dziewuszko. siedzisz i analizujesz każdą część swojego ciała. to nie jest normalne. to zaburzenie. mnie też nikt nie chciał do związku. byli życzliwi, 1-2 flirty. i nie sądzę, żebym była brzydka co Ty chcesz udowodnić, dziecko? że każdy bez związku to brzydal?:D

Gość Ka-czing
Emila, to to idź do psychologa a nie pisz MI takich rzeczy, bo tylko przykro mi się robi brokenside weź się nie kompromituj, mówię o czymś innym

Gość gość
NIe wiem dlaczego piszecie autorce ,że to żaden problem.... Wygląd jest bardzo wazny w życiu. Wiem bo sama byłam brzydka jako dziecko bo zaniedbana , gruba... ale schudłam , wyładniałam i widze jak moje życie sie radykalnie zmieniło na plus... To jest problem skoro jej nikt nie chce. Ale w takim razie powinna to jakoś zaakceptować i szukać w sobie innych atutów no charakteru , uzdolnien . Bo jedyna rada to albo z tym walczyc tzn z brzydota ,albo skoncentrować sie na czyms innym

Gość gość
Mogłabym ci pomóc. Pokaż tu swoje zdjęcie albo wyślij mi na maila. Może da się z tobą coś zrobić ;)

Gość gość
ja też jestem brzydka a mam rodzinę i ładne dzieci, jest taki facet brz rąk i nóg zapomniałam jak się nazywa, wygłasza fajne mowy motywacyjne możesz go odszukać na youtube pod hasłem bez rąk i nóg i on ma piękną żone i dziecko mimo ułomności, więc autorko nie narzekaj tylko wez się w garść, poza tym twj facet nie musi być przystojniakiem, ważny jest charakter i możecie tworzyć szczęśliwy związek, po drugiej stronie często słyszy się opinie ........jestem mało atrakcyjny nie mam kobiety.............., takich jest mnóstwo musicie się odnalezc, jest cała kupa facetów piękniejszych od mojego męża a ja go kocham z jego wielkim brzuchem i wielkimi zakolami na czole

Gość gość
Na mnie za to mówią: "Księżniczka" a mimo to jestem sama:(

Gość Ka-czing
Ok broken, wyłożę to jak dziecku w podstawówce, to może zrozumiesz Nie twierdzę, że osoba nie będąca w związku jest brzydka. Nie twierdzę, że osoba nigdy nie będąca w związku jest brzydka. Twierdzę, że osoba, która nigdy nie doświadczyła ŻADNEGO zainteresowania płci przeciwnej, żadnego flirtu, żadnych uśmiechów i życzliwości, tylko pełne politowania i obrzydzenia spojrzenia - taka osoba jest brzydka. gość z 22:22 - jedyna osoba która zrozumiała, dzięki :)

Gość gość
Autorko - znam kilka brzydkich , nieatrakcyjnych osób ,które są szczęśliwe. I jeszcze znaleźli swoją połowkę! np moja przyszywana ciocia jest naprawdę mało atrakcyjna grubej kości , wysoka , nie ładna jednym słowem ,a jest szczesliwa , ma dobra prace i duzo znajomych . Mówiła kiedys ,że nikt sie nia nie interesował jak była młoda mimo ,że była towarzyska. Dopiero po latach znalazła faceta Jest tyle milionów facetów na świecie ,że napewno jakiś Cię zechce :) gwarantuje Ci. Tylko skoncentruj sie na innych cechach skoro jesteś mało urodziwa to zaakcetuj to nie jesteś taka jedna jedyna na świecie naprawdę....