Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka-czing

Jestem zbyt brzydka żeby ktoś mnie pokochał

Polecane posty

Gość winkie tinkie
Ja mam bardzo podobnie, mam 19 lat i nigdy nikt mnie nie podrywal i mam wrazenie ze to przez moj wyglad :(

Gość gość
e tam autorko, ja mam gorzej bo niby jestemladna ale mam fobie spoleczna, dobiegam powili do 40stki i przez te dolegliwosc(drzenie rak ciala w wielu sytuacach polecznych )jestem ciagle sama. a moje znajome duzo brzydsze maja kogos. dla innych jestem dziwaczka co to pewnie wybrzydza albo lesbijka bo jak to mozliwe ze jestem ciagle sama. ale przeciez nie musze sie nikomu tlumaczyc jaki jest powod mojej samotnosci

Winkie, jestes mloda, jeszcze masz szanse kogos poznac. A ty gosciu sie nie leczysz u psychologa? Szkoda zycia.

Skoro twierdzić, że jesteś aż tak nieatrakcyjna to może ostatecznym rozwiązaniem będzie operacja plastyczna. Albo jedynie przesadzasz - zadbaj o siebie i zaprzestań się przejmować. Poza tym zajmij się lepiej czymś pożytecznym: http://partnerski-ila.blogspot.com/

Gość gość
lecze sie ale bez wiekszych efektow

No, pewnie tylko operacja mi została, ale to musi poczekać. A zarabianie przez internet to raczej pic na wodę. A co do leczenia to może warto zmienić lekarza?

Gość gość
bylam u roznych. jedynie proplanolan brany przed stresujaca sytuacja hamuje oje trzesawki tylko nie chce cale zycie brak leku. biore go tylko w wyjatkowych sytuacjach bo wiem ze jak zaczne brac codziennie to organizm sie uzalezni i przestanie dzialac na mnie

Autorko pewnie masz racje ale ciezko jest tak zyc, kiedy pragnie sie milosci a sie jej nie dostaje :(

Gość a no ja
ja cały czas twierdze że problamu nie ma ..... niemożliwe-nie ma brzydkich kobiet , faceci nie do rzeczy zdarzają sie dośc często kobiety z założenia rodzą się piękne ;-)

Gość gość
tak....nazywa się to piękna inaczej 😭

Gość a no ja
no może i inaczej ale piękna :-)