Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka-czing

Jestem zbyt brzydka żeby ktoś mnie pokochał

Polecane posty

Gość Ka-czing
Operacje.. zanim sie ich dorobie to bede w podeszlym wieku ;)

Gość gość
a co bogactwo czy nmawet uroda ma do tego kto jakim jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ochłoń Uwierz mi, dużo. To chyba wszystko na co patrzy 99% ludzi.

Gość Ka-czing
Do 30stki? Chyba nie zdaze :D zreszta ja z wiekiem tylko brzydne

Gość a no ja
co ma sobie myślec że jest z***bista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jest a przez takich jak ty myśli inaczej to ty jesteś jakąś fikcją nie ona

Gość gość
Sory, nie wyladniała do 20-stki, to rokuje słabe szanse.

Gość a no ja
brawo dla gościa

Gość a no ja
i wiesz co ja należe do tego 1%

Gość gość
co ma sobie myślec że jest z***bista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jest a przez takich jak ty myśli inaczej to ty jesteś jakąś fikcją nie ona Nie, nie jestem. Byłam sobie takim pasztecikiem i pewnego dnia wyładniałam, pojawili się adoratorzy, mąż. Wygląd wiele rzeczy zmienia, z tego pasaczurowania chociaż wiem jak świat funkcjonuje z 1 i 2 strony. Prymitywni jesteśmy. ;)

Gość a no ja
gościu jeżeli jesteś kobietą to ty masz jakiś problem nie ona ...... a moim zdaniem dalej twierdze że wygląd jest mało ważny

Gość gość
*paszczurowania

Gość a no ja
ha ha wiedziałam

Gość gość
Taka prawda :D bez wyglądu nie ma się nic. Charakter, dobro itp. się nie liczy.

Gość Ka-czing
No to jak sama bylas paszczurem to czemu sie ze mnie smiejesz? Nie kazdy ma to szczescie ze wyladnial. Ja nigdy nie mialam nadwagi do zrzutu (tak najczesciej dziewczyny sie wyrabiaja), a fryzurka i makijaz daja pewien efekt, ale nie zmienia oblesnej mordy.

Gość gość
koleżanka pasztecikowa musiała jakąs traume przejśc i niewiadomo czemu jeżdzi po innych jak widzisz jej wypięknienie wcale nie pomogło

Gość a no ja
co ty jej za chore gadki wciskasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a no ja
właśnie że charakter liczy sie najbardzej

Gość gość
A właśnie, że pomogło :D nie muszę się pocieszać "charakter najważniejszy" bo to nie jest prawda. Nikt do niej nie podejdzie ze względu na charakter, jest ważny po poznaniu dziewczyny a i to nie zawsze.

Gość a no ja
ty sie wogóle nie musisz pocieszac mi to wali co ty robisz nie dośc że z urodą u ciebie kiepsko to jeszcze od środka jesteś obrzydliwa ...... wiec z pocieszania nici tobie nic nie pomoże

Gość gość
ty sie wogóle nie musisz pocieszac mi to wali co ty robisz nie dośc że z urodą u ciebie kiepsko to jeszcze od środka jesteś obrzydliwa ...... wiec z pocieszania nici tobie nic nie pomoże Z urodą jest ok, czytaj ze zrozumieniem. Kiedyś byłam brzydka, teraz ładna, mam więc porównanie i wiem, co mówię. Mój "środek" niech cię nie interesuje ;) niby tak p********z o tym charakterze a sam/a nie jesteś miły/a, powiedziałam, że byłam brzydka to od razu znalazł się taki, co musi to wytknąć, przecież to nie ważne? :D jednak bardzo ważne. Jak mówiłam, jesteś w tych 99% chociaż nie zdajesz sobie sprawy. ;)

Gość a no ja
nie jestem w tym 1% ale szkoda mojego tułmaczenia

Gość gość
http://www.youtube.com/watch?v=Rkg4gcRRIH0 To jest bogusia i ona jakoś sobie znalazła chłopaka. co więcej ma 23 lata i to jej drugi stały chłopak. pierwszego miała 2 lata a z tym już jest 4. Czy mogłabyś autorko pokazać chociaż jeden detal w swoim ciele. np detal twarzy nos. albo same usta. albo same stopy. albo same piersi ? skoro wszystko jest brzydkie na pewno wybierzesz coś co utwierdzi wszystkich w przekonaniu i skończą się te pytania o wygląd. P.s jaki jest kształt i rozmiar twojej twarzy?

Gość a no ja
i wcale nie twierdze że jestem miła osobą wręcz przeciwnie jak chce to potrafie tak dopioec że głowa boli co najgorsze nie jestem chłopcem to ty źle odczytujesz moje słowa,

Gość gość
Jesteś ;) nie potrafisz zaakceptować mojego wyglądu sprzed lat, więc jesteś i się nie tłumacz, nie masz argumentów. Wygląd to podstawa nieważne jaki charakter czy brak kultury jak u ciebie.

Gość a no ja
ja sie staje pełna podziwu dla twojej desperackiej próby pokazania że piękno -te od zewnątrz jest ważniejsze niż to co sie ma w środku no ale trudno ....

Gość a no ja
ja sie staje pełna podziwu dla twojej desperackiej próby pokazania że piękno -te od zewnątrz jest ważniejsze niż to co sie ma w środku no ale trudno ....

Gość a no ja
no tak masz zupełną racje -zauwżyc nie trudno .... szczególnie w tym jak wbijasz komuś że jest brzydki i wogóle fuj

Gość gość
Nie jesteś chłopcem? Czyli wytykasz braki w urodzie innej kobiecie? No klasyk, niczym się nie różnisz od tych 99%. Tu udajesz obrończynię "charakteru", nie zapomnij zmyć makijażu przed snem :D dla "charakteru".

Gość renata poznańska łopata
Ogarnij się, ja to jestem dopiero brzydka i wyszłam za mąż, mam dzieci i jestem matką polką, tak jak chciałam, chociaż charakter mam członka bandy upa a urodę szczura.

Gość a no ja
nie zmyje makijażu bo go nie mam ..... a tu prosze i co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie trzeba byc pieknym żeby sobie życie ułożyc i znaleźc kogoś

Gość a no ja
głupio ci co