Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sztywniaczek

Pytam o kobiety ze znaku skorpiona czy wasze potrzeby są ...

Polecane posty

Gość Sztywniaczek

Wiadomo o co chyba chodzi,a jeżeli nie to właśnie o sprawy łóżkowe :) Może skorpionki się wypowiedzą :) Pozdrawiam !

hmm...nie wiem jakie miałabym potrzeby gdybym była innym znakiem ale jako skorpion mam całkiem spore

moje z wiekiem sa coraz wyzsze ;) ... kiedys wcale mi nie przeszkadzalo spanie na podlodze... a teraz widze (czyt. czuje ;) ) ze jednak wygodne lozko jest podstawa dobrego wypoczynku :classic_cool: nie wiem czy moja wypowiedz zostanie uznana za wyczerpujaca ;)

Gość SzczeraGocha
Jestem skorpionem i mam gorący temperament ;) Ale nie sądzę żeby to było jakoś powiązane :)

Gość Rec1
A jakie są spod znaku raka?:-)

Gość toćja
mój mąż rady czasami nie daje..po jednym orgazmie pragnę kolejnego, pragnę całowania, pieszczenia..uwielbiam jak głęboko we mnie wchodzi od tyłu...a ja później nabijam się na Niego na jeźdzca...potrzeby mam ogromne...może nie za częśto bo 2- 3 razy w tygodniu...ale za to noc nie przespana...

Gość Sztywniaczek
No akurat w moim życiu trafiam na takie kobiety i już coś niecoś wiem :) Jest dobrze :)

raki to są nieboraki;) daj spokój z rakami, w mojej opinii to cieple kluchy:-o

juz nie ... powiem szczerze... ale po kilku latach spania na podlodze, doceniam lozkowe wygody :P:D

Gość Sztywniaczek
frida to chyba masz parę lat,jak zaczynasz być wygodna.Prawdziwa skorpionica nie patrzy na miejsce gdzie i jak,tylko atakuje :) W łóżku leżą staruchy bez potrzeb.

pfffiiiii .... sztywniaczek... ty chyba jestes jednak sztywny :P.... ciekawe gdzie spisz? .... moze nam opowiesz :P..... chetnie poslucham 😴

czyżby Twój partner frido, zajmował całą powierzchnię do spania? czy byłaś emocjonalnie związana z deskami, które pozostawały niewzruszone na Twe próby nawiązania kontaktu i stąd opinia, że deski nie mają uczuć?;)

nie, to byl materac rzucony na podloge ;) .... partner mial niedaleko do podlogi;).... tak sie sklada, ze to akurat zawsze zajmuje najwieksza powierzchnie ..... i jest to prawdziwe zeznanie.... nawet kot sie denerwuje spiac ze mna ;)

Ja bardzo dobrze wspominam byłą partnerke skorpiona ..:):):) Jako waga ważyłem ją dzień w dzień :)

Gość Sztywniaczek
frida coś cię zciąga z tematu.Jak masz zamiar gadać o kotach to się po prostu ... Poza tym wiem dużo o skorpionkach,ale tu widać są ostre co niektóre,tak jak moja skorpionica :) Należę do takich co żadnej okazji nie przepuści co u mojego skorpiona stawia ....na dobrej pozycji.

to, że dla skorpionów nie liczy się czas i miejsce to nie znaczy, że się bzykają jak kotki :)

pralinek, wcale nie dziwne, ze mowisz - byla- .... waga ze skorpionem ... to kiepski zwiazek :) sztywny, nie badz taki sztywny :P ... pytales o sprawy lozkowe, wiec odpowiadam jak na spowiedzi do ktorej nie chodze ;) .... potrzebuje w lozku duzo miejsca :P.... co nie oznacza, ze nie umiem spac w dwie osoby na 80cm :P:D

kotki prosze panstwa sa wybredne .... z byle kotem sie nie bzykaja.... to nie suki :P:D

Gość Sztywniaczek
Ja jestem z pod znaki ... i podobno pasuje do skorpiona. frida coś tam piszesz,ale nudzisz tym swoim pisaniem.

Gość Sztywniaczek
rania coś Ty za skorpionica.Czy tylko lubisz o kimś pisać. Dostałaś wczoraj niezłe lanie tu na ero.Zacznij dodawać coś na temat bo zacznę wierzyć w to co o Tobie piszą.Też masz na każdy temat odpowiedź :)

sztywny jestes... wiec nie mam pojecia spod jakiego znaku mozesz byc... urodziles sie wogole? :P:D

andro, wiedzialam ze na ciebie zawsze mozna liczyc 👄 .. dla ciebie zawsze ozp ;)

Gość gość
Już się w temat wpieprzają niebieskie hieny :)

A tam fridzia :) To była wspaniała relacja :)ciągle się przyjaznimy ;)nie ma reguły który znak z którym spasuje,;)jak ma grać muzyka to będzie grać all day long ;)