Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci opowiadają sobie o porodach żon

Polecane posty

Gość moj nic o mnie nie opowiada
Tak sobie mysle, ze pewnie bzykanko pod kolderka tylko bo jeszcze maz zobaczy was nago :O Zaloze sie, ze gosc(iowa) zacytowana przeze mnie powyzej sexu oralnego ( o analnym juz nie wspominajac) nie uprawiala- to zapewne tez ble.. Takie poglady miala moja babcia- zgadnijcie jak sie skonczylo jej malzenstwo... Oddalali sie opd siebie, az zniklo uczucie.

Gość moj nic o mnie nie opowiada
Ciekawe co byście pannice zrobiły, jakby trzeba było pielęgnować męża w razie wypadku lub choroby, gdy trzeba by było zmieniać mu pampersy-pewnie zostawiłybyście go na pastwę losu, bo już nie byłby dla Was atrakcyjny. "--> tez jestem ciekawa...

Ja rodzilam bez męża teraz on żałuję ze go nie bylo sama nie wiem czy bym sie zgodzila rodzilam 14 godzin sralam rzygałam sikalam gryzłam poręcze darlam sie i klełam pewnie gdyby byl to bym go rozszarpała :) on nie jest jakis delikatny wiec raczej widok jak mnie nacinaja czy mala sie przepycha przez pochwe by go nie obrzydzil sama przed porodem ogladalam filmy z porodowki i mowilam ze to ochydne jak c*pka sie rozszerza itp a on ze nie widzi tam niczego strasznego ze to normalna rzecz i ze przesadzam

Gość gość
Czy to dorosłe osoby piszą? No oczywiście, że jest kupa, ból, krew i - UWAGA - goła c*pka, ale chyba każdy rozumie, że to ludzka, normalna sprawa. :D No sorry, mój pięcioletni kuzyn pękał ze śmiechu, kiedy dowiedział się, że istnieją pieluchy dla dorosłych - ale chyba koledzy tego faceta i on sam byli na trochę innym poziomie.

Gość gość
ja niby rozumiem że poród to ludzka, normalna sprawa, w życiu jestem naprawdę dojrzała, ale sama jak oglądam filmiki na youtubie to mnie to po prostu obrzydza, ze pochwa jest taka rozciągnięta itp. Kobieta rodząca inaczej odbiera poród, położne, lekarze na porodówce - dla nich to chleb powszedni, myślę że jednak najbardziej świadomie odbiera to facet... Dla mnie większym stresem byłoby żeby mój mąż oglądam moje rozciągnięte krocze niż sam poród.

Gość gość
Chciałabym być położną...