Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zofijjja44

mój syn wstydzi się tego ze nie mamy ubikacji

Polecane posty

Gość gość
wy tam w tej wsi nie tylko klopow nie macie ale i kalendarzy :D wakacje juz dawno sie zaczely :D a u was wciaz dzieci do szkoly popylaja? :D

Gość gość
Gdzie jest ta wiocha?

Gość gość
Czemu moja prowokacja się nie kręci?

Gość zofijjja44
Nie mam kibla i huj wam w oko.

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
dobrze ze masz internet bez kibla mozna zyc ale jak bez internetu mzona bylo chodzic do kibla to ja nie wiem chyba wtedy sie tam ksiazki czytalo :D

Gość gość
Ty czytasz? :D kafeterię chyba.

nie ale to bylo napisane w innym celu, testowalem goscia :D

Gość gość
Test nie wyszedł.

Gość Aldonia
czego chcecie od kobiety. ? cieżko jej, chciała sie wyglądać, poradzić a tu taka nagonka ! Wstyd ! Los zmienny jest i nie wiadomo jaka większość z was cwaniaczki przyszłość będzie miało ! Wstyd ! Autorko nie poddawaj sie i wspieraj syna , rozmowy , tłumaczenie...

to raczej nie kobieta zalozyla ten temat kobiety maja bardziej wyszukane pomysly na zabawne tematy :D

Gość Margdo
Same hrabiny tutaj siedzą...los nie wybiera, dziś macie wszystko jutro możecie nie mieć niczego...więc nie ma sie co śmiać. Dobrze ze macie siebie i dzieciaki zdrowe są

Gość gość
Nigdy nie wiadomo ;) szkoda kobiety, nie chce jej się ruszyć d**y do pracy :D

Gość To_ja_hrabianka
Chłopy pańszczyźniane zamknąć pysk.

Gość Margdo
Gdzie durniu z postu powyzej na wsi prace znajdziesz ? Boże co za idioci na tym forum siedza

Gość Margdo
A gdzie na wsi robotę znajdziesz? Co za durnie tu siedza

Gość To_ja_hrabianka
Co powiedziałam???

Gość zofijjja44
wszystko idzie nie tak :/ pokłóciłam się rano z mężem przez to wszystko. Syn siedzi smutny na wersalce bez ruchu. Nie wiem co robić. Chyba sznur i klamka :(

Gość gość
Hujowo, prowokacja się nie kręci :(

Gość gość
Kibel jest?

Gość zofijjja44
po rozmowach z mężem stwierdziliśmy że napiszemy pismo do gminy, do samego wójta o pomoc bo mamy trudne warunki mieszkalne i zla sytuacje finansową. Może to coś da :(

Gość znam rodzinę
podobna do tej którą opisujesz!!!

Gość gość
Pffff

Gość gość
dla chcacego nic trudnego. wiosna, latem i jesienia mozna jezdzic na rowerze. w tym czasie oszczedzic na bilety na zime. ja rozumiem, ze zdarzaja sie trudne sytuacje w zyciu. niestety los bywa przerotny. jednak slyszac, ze maz autorki nie potrafi nigdzie sie nawet na czarno wkrecic no to juz troche dziwnie. jednak gdy autorka napisala, ze wychodek na dworze jest za maly i jej maz nie miesci sie w nim no to rece mi opadly. przepraszam bardzo, ale tylko naprawde nieogarniety facet nie potrafi skombinowac paru desek i gwozdzi, zeby kibelek na dworze dobrze zbic. i wlasnie takich ludzi nie lubie. "Dajcie mi, bo ja jestem biedny i mi sie nalezy!!"

Gość zofijjja44
niecierpie gdy ktoś czesto przy kasie nie rozumie biednego i nie potrafi przeczytac tematu a gada na lewo i prawo madrości. na jakie bilety mam oszczedzać jak ja nie jeżdże nigdzie a do miasta mam 30 km? mąż pracuje na czarno! a jeśli chodzi o wychodek to jest w takim stanie że by przybic deski do podwyższenia dachu to sie posypie wszystko , drewno jest sprochniale. A jak pisałam z tartaku bedą deski za jakis czas to odnowimy nasze wc. Nie bede wam sie tlumaczyc wiecej paniusie.

Gość gość
chce ci pomóc skontaktujmy się mejlowo s.trancyg@wp.pl

Gość gość
autorko, to co napisalam o biletach to byl taki prztyczek do tego, co napisalas wczesniej. a twoj maz nie potrafi znalezc dodatkowej pracy? jest zatrudniony na czarno i zarobi troche ponad tys. zl?? a ty nie potrafisz nic ogarnac? ile jestescie po slubie? w jakim wieku ozeniliscie sie? mowisz, ze deski w wychodku sa spr***niale i nie mozna dachu podniesc. i o to wlasnie chodzi, ze z tego co piszesz wychodzicie na bardzo niezaradnych ludzi. Matko i corko jaki facet nie potrafi zbic z jakis dechow kibelka na dworze!!! piszesz, ze za jakis czas bedzie drewno. ale do tej pory to co?? kurcze, ale mnie denewruje twoje podejscie!!

Gość gość
Dobry temat.

Gość zofijjja44
a idz ty gościu wyżej spadaj na szczaw... Skoro nie było zrobione to nie mieliśmy z czego. A wcześniej nie było spróchniałe, kibel się zapadł, przechylił, namókł to i próchno sie porobiło. Zresztą nie chodzi o to jak wygląda wychodek. Jetem bliska zalamania. Syna zamknięto dzis w toalecie w szkole (na półkolonie chodzi). Koledzy chcieli mu 'pokazać' jak to jest miec toalete. Jutro nie puszczam go na te półkolonie i ide do derektorki szkoły. Tak nie moze być

Gość staytrue
z początku sie smialam ale chyba rzeczywiście masz problem :D