Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zofijjja44

mój syn wstydzi się tego ze nie mamy ubikacji

Polecane posty

Gość zofijjja44
pisałam że miejsca nie ma jednynie w korytarzu, głupie jesteście jak but, od kasy sie we łbie wam przewraca

Gość gość
Basenik sprzedaj. Mogłaś kupić tabletki anty jak było cię stać pojechać do miasta :D przed ciążą, ale pewnie nie znasz słowa antykoncepcja.

Gość gość
a dom pewnie stary ,popękany i się wali ;)komp tobie potrzebny by tu pierttttttttolić

Gość gość
pani z opieki ?leki przywozi ?a to nowość -wiesz że nie wolno jej tego robić ?????????????i znowu wpadka.

Gość zofijjja44
dom stary, poniemiecki, nie remontowany z wierzchu. Cieżko jest, wy sie nabijajcie

Gość gość
pisałam że miejsca nie ma jednynie w korytarzu, głupie jesteście jak but, od kasy sie we łbie wam przewraca Przynajmniej mamy łazienkę.

Gość gość
Czego ty oczekujesz ????

Gość zofijjja44
jak nie wolno jak przywozi, sie ugadali że na bilety nie ma to wiezie, co wy gadacie mi tu jak ja wiem ze przywozi, recepte jej daja

Gość gość
no to macie czy nie macie łazienki ???

Gość PROWOKACJA PROWOKACJA PROWOCKA
NIE ODPISYWAĆ TEJ IDIORCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to nawet kupy się nie trzyma!!!! idiotka myślała że wkręc*pechowiec.gif coraz głupsze prowokacje wymyślaszpechowiec.gif s********j na inny dział gimbusie!!!!!!! :D:D:D:D:D:D::D:D :D:D:D:D:D::D:D:D: :D:D:D:D:D:D:D::D kolejna wpadka: zośka odpisuje sobie jako gość żeby pociągnąć wątek:D:D zresztą nie pierszy raz:D

Gość zofijjja44
napisałam bo syn sie wstydzi, dzieciaki sie smieja a ja nie wiem co robic

Gość gość
Życia na wsi nie znacie , panie z bloków W mieście ludzie mieszkają rownież w domach ;) co to za architekt zaprojektował dom, że nie ma miejsca kibla wcisnąć? :D to jest dom dla 1 rodziny, idźcie na swoje.

Gość gość
Ty ciuuuuuuuuuulico ,wyślij starego npna szparagi do niemiec .teraz potrzebują .i będzie kasa na kibel.za chwilę ci się dom zawali to będziesz biadolić i mieszkać w sławojce

Gość zofijjja44
kto odpisuje jako gosc? wy slepe jestescie

Gość gość
przecież to cytat był z jej wypowiedzi :D :D

Gość gość
Nie wiesz co robić ?????? Zesrać się i tak chodzić :classic_cool:

Gość gość
to zamknij się i nie biadol ,jak na nic kasy nie masz i dvpy ci sie ani mezowi za praca nie chce ruszyc

Gość zofijjja44
nie znam architekta, dom poniemiecki. Ide stąd bo mnie obrażacie . Idźta sie same to łazienki wysrać

Gość gość
kup synowi pampersy :classic_cool:to taki nowoczesny całodobowy ,kompaktowy kibel :classic_cool:

Gość gość
Musicie bardzo śmierdzieć. :D Są ludzie z taką mentalnością, żeby dziecku nie zapewnić lepszych warunkow i tłumaczyć, że to inni są be ;) ale oni nie siedzą na forach, nie wiedzą jak używać bardziej skomplikowanych urządzeń niż garnek, a jak jakimś cudem ktoś im pokaże to piszą komentarze w stylu "niedziewice to dziwki" lub "kuzynka nie chciała mi dać ubranek po dziecku".

Gość gość
idź idź i jakiś kupy trzymający się temat załóż.cokolwiek ci ktoś doradzi to ty ,nie i nie .to spadaj dpać do sławojki :classic_cool:

Gość gość
spac mialo być

Gość zofijjja44
nie znacie biedy, oj bedziecie kiedys cierpiały za to wszystko co mi piszecie. Widze że wsparcia nie ma nawet dobrego slowa.

Gość gość
Nie będziemy, wiemy jak używać mózgu ;)

Gość gość
Zofia kąpałaś się dzisiaj?

Gość zofijjja44
a co cie tak interesuje? tak kapaliśmy się wszyscy, wode mamy

Gość gość
Jak? Jak wy nie macie łazienki.

Gość zofijjja44
w miednicy w kuchni sie myjemy

Gość PROWOKACJA PROWOKACJA PROWOCKA
Trzepała Zośka dywan, z dywanu leciał kurz Tak ciężko pracowała, że siły nie ma już Więc radio swe włączyła, a w radiu chłopak grał I lżej się jej zrobiło, gdy do niej śpiewał tak: Kocham cię, miłości daj mi znak Kochaj mnie la, la, la, la, la, la A ona go słuchała i pokochała go Bo pięknie dla niej śpiewał on Kierowca w autobusie, co zdążyć chciał na czas Do dech radio zgłośnił i depnął mocno w gaz Bo w radiu swym usłyszał tę samą piosenkę Co Zosia ją słuchała, więc nucił ten refren: Kocham cię, miłości daj mi znak Kochaj mnie la, la, la, la, la, la I każdy z pasażerów zaśpiewał razem z nim Bo ładny miała piosnka rym Kierowca autobusu przez okno wyjrzał swe Zobaczył przez nie Zośkę jak trzepie dywan ten Więc zaraz się zatrzymał - trzepaczkę wziął jej z rąk I zaczął walić w dywan, śpiewając piosnkę tą: Kocham cię, miłości daj mi znak Kochaj mnie la, la, la, la, la, la A Zosia go ujrzała i pokochała go I już za trzy miesiące była jego żoną Lalla la la la I już za trzy miesiące była jego żoną Hej fajni jesteście Hej ,za raz po nas będzie Milano A po nich chłopaki z Ekstazy , hej