Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj byłam pomóc bratu wybrać pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość gość

i wiecie co wydał na niego tyle, ile ja zarabiam w ciągu miesiąca... 1780 zł brat pracuje w Norwegii, chciał wydać i 4 tys, mówiłam Patryk nie szalej i tak cholernie mi smutno ja zarabiam takie grosze i mam pierścionek zaręczynowy za 150 zł a on to ma życie :( zazdroszcze mu i jego narzeczonej bardzo :(

Gość Kisiel w stringach
pierscionek zareczynowy kupuje sie RAZ chyba ze od razu ma w planach hurtowe zakupy to wtedy wystarczy podkladka do srubek :classic_cool: a tak poza tym jak go stac - niech kupuje nawet i za pol miliona co tobie do tego?

Gość gość
nic mi do tego poprostu smutno mi że zarabiam takie grosze odnośnie yboru pierscionka kierowal się mna jego narzeczona to moja przyjaciolka, wiec i dla niej chce dobrze wiem ze mamy ten sam gust bo znamy sie 27 lat

Gość gość
powinnaś się cieszyć z tego co masz, np, z pierścionka zaręczynowego, wiele dziewczyn marzy o tym, żeby go dostać nie ważne za jaką cenę,bo to tylko symbol, tak samą ciesz się,że masz pracę i zarabiasz

Gość Kisiel w stringach
sa wieksze problemy niz zarabianie groszy, uwierz... moja znajoma ma bardzo ustawionych starych ale nie potrafi sie znalezc ani w normalnym swiecie ani w normalnym domu wiecznie parasol ochronny i brak rodzicow zastepowany przez kolejne prezenty...

Gość gość
tak jak już ktoś napisał: pierścionek to symbol. a dwa, nie bałabyś się nosić dwóch kół na palcu? Ja tak, ciągle martwiłabym się, że go zgubię, ktoś mnie napadnie itp. Zresztą ważne jest to, żeby się podobał, a nie żeby imponować komukolwiek kamieniem.

Gość weqwqwe
teraz 40% małżeństw się rozpada, więc co z tego, że kupi taki głupek pierścionek za 4 tysiące, jak za 10 lat i tak się będzie z żoną rozwodził. To jest wszystko na pokaz, a potem i tak rozwód.