Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aborcja w Polsce powinna być legalna, darmowa i ogólnodostępna

Polecane posty

Gość gość
wychowujesz niepełnosprawne dziecko?

Gość gość
nie,ale mam niepelnosprawnego brata wiec wiem z pierwszej reki jak to wyglada

Gość gość
i on jest nieszczęśliwy?

Gość gość
wg mnie aborcje powinno się przeprowadzać na takich puszczalskich kobietach a nie ich dzieciach.

Gość gość
To k***a niech rzad da darmowa antykoncepcje

Gość gość
podzieliłaś się swoimi przemyśleniami z bratem?

Gość gość
nie wiem czy jest nieszczesliwy bo nie ma z nim kontaktu,za to moi rodzice sa wykonczeni.

Gość gość
taaa,dzielic sie z nim przemysleniami,rownie dobrze mozna gadac do sciany

Gość gość
ja bym usunela: -jakby bylo niepelnosprawne -jakby bylo zagrozenie mojego zycia/zdrowia -jakby bylo z g****u -jakbym miala juz tyle dzieci ile chcialam miec -jakbym nie bylo mnie stac na dzieci

Gość gość
elsiee nie chodzi o to ze 11 latka zgwałcona ma rodzić ( w takich okolicznościach legalnie można przerwać ciąże , tak samo kiedy ciąża zagraża życiu i zdrowiu kobiety - tak samo można przerwać) tylko o to że puszczalskie k***y zamiast rozkładać przed każdym nogi niech trochę pomyślą

Gość gość
myslisz ze tylko tzw puszczalskie k***y zachodza w niechciana ciaze? rownie czesto sa to kobiety w zwiazkach, mezatki, matki a faceci ktorzy ida do lozka z tymi tzw puszczalskimi tez niech sie zastanowia, bo ich nienarodzone dziecko zostanie zamordowane. oczywiscie,oni o tym wiedza i wlasnie na to licza,zeby alimentow nie bulic

Gość gość
gość myslisz ze tylko tzw puszczalskie k***y zachodza w niechciana ciaze? rownie czesto sa to kobiety w zwiazkach, mezatki, matki a faceci ktorzy ida do lozka z tymi tzw puszczalskimi tez niech sie zastanowia, bo ich nienarodzone dziecko zostanie zamordowane. oczywiscie,oni o tym wiedza i wlasnie na to licza,zeby alimentow nie bulic xxxx Nie interesuje mnie co robi inny facet interesują mnie kobiety bo to w nich wybieram partnerkę życiową.

Gość gość
według moherowych obrońców zycia poczętego kobieta przestaje być człowiekiem w chwili gdy zachodzi w ciąże, powinna wtedy stać się maszyną do hodowania zarodka i robotem do wychowywania dzieci. Chociaz wg nich to powinna być nim już wcześniej skoro zabraniają cieszyć się życiem i seksem i uważają akt miłosny za samo zło, postrzegają go jako "p********ie", "pieprzenie" itd... Chyba nigdy tego nie doświadczyli i nie wiedzą o czym mówią i co tracą.

Gość gość
a kto normalny słucha moherów co mają mózgi wyprane ?? g***t ciąża zagraża zdrowiu oraz życiu matce badania prenatalne wykazały jakąś poważną chorobę dziecka --> rozumiem jak najbardziej jak najbardziej i nie potępiam decyzji o aborcji ale aborcja bo ktoś miał zwyczajną chcice , trzeba było myśleć z kim się p******i

Gość wszyscy jesteście w błędzie
no to może z rodzicami się podziel, czy oni tak myślą? Twój brat to który rocznik jeśli to nie tajemnica

Gość dupont
no ale z drugiej strony taka debilka to myslala pista ma rodzic dziecko? I narazac je na zycie z matka debilka? po jaki h.u.j? tylko nie zacznijcie czasem z aborcja, bo rzygne :P baby nie chca adptowac dziecek urodzonych przez jakies patologiczne kurfy! baby chca miec swoje dziecko z wlasnej pisteczki ypuszczone I sie lecza latami I robia in vitro. dzieci adoptowac nikt nie chce, a jezeli chca to I tak za malo jest tych co chcea w stosunku do dizeci.

Gość gość
moj brat to rocznik 2001 tak,rodzice zaluja ze dali mu sie urodzic. kochaja go,ale boja sie co bedzie jak ich zabraknie

Gość gosccvthgb
darmowa aborcje maja kochanki i zony doktorkow