Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyk KNP

Do tych co jęcża że w Polsce nie ma na kogo głosować

Polecane posty

Gość gość
Skoro negujesz moje słowa tzn że wiesz lepiej. Bo gdybys nie wiedział to byś nie negował...:D

Gość gość
A stawianie za pewnik zdania tego, który się zna i zna sprawe z autopsji, jest czymś normalnym.

Gość gość
Jak nisko trzeba upaść żeby dyskutować z shatynem? :O

"Skoro negujesz moje słowa tzn że wiesz lepiej. Bo gdybys nie wiedział to byś nie negował..." X Owszem wiem lepiej- ale nie że to co piszesz prawdą bądź nieprawdą jest, tylko to że bazowanie na "faktach" pochodzących z jednego źródła i brak zagłębienia się w temat, który dotyczy dosyć sporego grona osób to nic innego jak mitomania. Ty z kolei twierdzisz że "fakty" znane z jednego źródła ,które stanowi kroplę w morzu opinii lekarzy jest faktem z którym trzeba się zgodzić bo jeden lekarz wie najlepiej o tym jak wyglada sytuacja we wszystkich szpitalach. To ty negujesz oczywisty fakt tego, że bazujesz na nieadekwatnych do wyciagnięcia faktycznych wniosków dowodach i jeszcze twierdzisz że to jedyna prawda objawiona,broniąc zaciekle każdego,który ma oczy i widzi że szerzysz nic innego jak mitomanię. Nie da się poznać całego systemu i wyciągnąć faktycznych wniosków znając tylko temat pobieżnie. Do wyciągnięcia wniosków które będą oddawać prawdziwy stan rzeczy trzeba zebrać trochę wiecej jak jedna,dwie,czy kilka opinii ludzi pracujacych w danym zawodzie zgadza się? Czy dalej w zaparte chcesz iść że Ty wiesz lepiej bo znasz AŻ jednego lekarza który w UK pracuje/pracował?? Ja nie twierdzę że wiem lepiej. Staram się tylko pokazać Ci błędy logiczne Twojego rozumowania,że skoro usłyszałeś jedną opinię na jakiś temat i dorobisz sobie do tego ideologię to może się okazać niejednokrotnie że grubo się mylisz. Ja nigdzie nie napisałem że to ja wiem lepiej , w przeciwieństwie do Ciebie ;)

Gość gość
"Owszem wiem lepiej"..xA za chwilę...x"Ja nigdzie nie napisałem że to ja wiem lepiej"xxI to chyba wyjaśnia stan psychiczny autora tych słów....:OxxxTo raz.A dwa...Żeby zrobić specjalizację (tzw dwójkę) trzeba przez kilka lat pracowac w różnych szpitalach i przychodniach.A więc opinia osoby która zrobiła specjalizację jest miarodajna.

Gość gość
A co do tego o czym się dowiedziałem od tego lekarza.Wystarczy poczytać:xwww.polishexpress.polacy.co.uk/art,wyleczy_cie_doktor_paracetamol,365.html

Gość gość
A może tutaj:/www.thepolishobserver.co.uk/y-w-uk/nasze-sprawy/3167-boimy-si-brytyjskich-lekarzy.htmlalbo tutaj:www.mojawyspa.co.uk/artykuly/29645/Polskie-dziecko-zmarlo-po-wizycie-u-lekarzaalbowww.sfora.pl/Pracuja-na-Wyspach-lecza-sie-w-Polsce-U-nas-lepiej-a43305/3????

"A stawianie za pewnik zdania tego, który się zna i zna sprawe z autopsji, jest czymś normalnym." X Dalej nie rozumiesz - lekarz którego znasz nza sytuację tych szpitali w których pracował. Nie oznacza to że w innych szpitalach jest tak samo. Chyba że chcesz mi wmówić że on najpierw obdzwonił wszystkie szpitale i wysłuchał opinii ordynatorów i personelu tychże szpitali w których nie pracował i na podstawie ytego wyciągnął takie wnioski. Wtedy możesz powiedzieć że to co on Ci powiedział jest FAKTEM. W innym wypadku szerzysz mitomanię. Inaczej się tego nazwać nie da, więc skończ dyskusję w której starasz sie udowodnić swoje racje dotyczące systemu opieki zdrowotnej podpierając je jednym i tym samym przykładem który jak napisałem jest kroplą w morzu opinii lekarskich na dany temat, bo z każdym kolejnym postem pogrążasz się cotraz bardziej i wystawiasz na pośmiewisko. Nie masz nawet garści dowodów, a twierdzisz że Twoje fakty to jedyna prawda jaka istnieje i że jest tak i c**j, a każdego który się nie zgodzi z Tobą starasz się wyprowadzić na manowce swoją pokrętną logiką i powtarzaniem jak mantry tego, że Twoj kolega wie lepiej bo jest lekarzem. I co z tego? On zna tylko system opieki zdrowotnej w tych szpitalach w których pracował. Na podstawie opinii z 2,3, bądź 4 szpitali nie idzie wysnuś wniosków które oddawałby stan faktyczny, a twierdzenie że jest inaczej to czysty debilizm.

Gość gość
Jak widzisz "podparłem" się wieloma linkami które opisują dokładnie to o czym dowiedziałem się od swojego znajomego...

Gość gość
On zna tylko system opieki zdrowotnej w tych szpitalach w których pracował.xxCzyli uważasz, że nie mógł się dowiedziec od innych lekarzy będąc na sympozjach, szkoleniach itp ?Po prostu nie masz ZIELONEGO pojęcia o sprawach o których piszesz...

Gość gość
A może to przeczytasz?xwww.anglia4u.pl/forum/4-zdrowie/7-mam-do-leczenia-paracetamolemxwww.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4918399xwww.forum.gazeta.pl/forum/w,115,23798463,23852715,Re_PARACETAMOL_o_sluzbie_zdrowia_w_uk_.html?v=2xwww.emito.net/wiadomosci/wielka_brytania/boimy_sie_brytyjskich_lekarzy__1295875.htmlxwww.polskieinfo.co.uk/content/opieka-zdrowotna-w-angliixwww.poloniapeterborough.com/patient-co-uk-zamiast-lekarza/xwww.polemi.co.uk/informacje/zdrowie/lek-dobry-na-wszystko-paracetamol-w-wielkiej-brytanii-6464

Gość gość
Wystarczy?A może jeszcze poszukać?A teraz przeproś i PAPA....:O

Owszem wiem lepiej- ale nie że to co piszesz prawdą bądź nieprawdą jest, tylko to że bazowanie na "faktach" pochodzących z jednego źródła i brak zagłębienia się w temat, który dotyczy dosyć sporego grona osób to nic innego jak mitomania. Ty z kolei twierdzisz że "fakty" znane z jednego źródła ,które stanowi kroplę w morzu opinii lekarzy jest faktem z którym trzeba się zgodzić bo jeden lekarz wie najlepiej o tym jak wyglada sytuacja we wszystkich szpitalach. To ty negujesz oczywisty fakt tego, że bazujesz na nieadekwatnych do wyciagnięcia faktycznych wniosków dowodach i jeszcze twierdzisz że to jedyna prawda objawiona,broniąc zaciekle każdego,który ma oczy i widzi że szerzysz nic innego jak mitomanię. Nie da się poznać całego systemu i wyciągnąć faktycznych wniosków znając tylko temat pobieżnie. Do wyciągnięcia wniosków które będą oddawać prawdziwy stan rzeczy trzeba zebrać trochę wiecej jak jedna,dwie,czy kilka opinii ludzi pracujacych w danym zawodzie zgadza się? Czy dalej w zaparte chcesz iść że Ty wiesz lepiej bo znasz AŻ jednego lekarza który w UK pracuje/pracował?? Ja nie twierdzę że wiem lepiej. Staram się tylko pokazać Ci błędy logiczne Twojego rozumowania,że skoro usłyszałeś jedną opinię na jakiś temat i dorobisz sobie do tego ideologię to może się okazać niejednokrotnie że grubo się mylisz. Ja nigdzie nie napisałem że to ja wiem lepiej , w przeciwieństwie do Ciebie Przestałem palić, pić i obiecywać.Nadal jednak kłamie.... 29.07.13 [zgłoś do usunięcia] Shatyn "Owszem wiem lepiej".. x A za chwilę... x "Ja nigdzie nie napisałem że to ja wiem lepiej" x x I to chyba wyjaśnia stan psychiczny autora tych słów.... x Gratuluję wyrywania zdań z kontekstu by pokazać swoją wyższość. Świadczy to o tym że skończyły Ci się argumenty i trzeba pokazać niespójność logiczną osoby z którą się dyskutuje, by sprawić że jest ona mniej wiarygodna . Może powtórzę to co napisałem i napisze z wielkiej litery to co jest ważne w tych dwóch zdaniach żebyś zrozumiał o co chodzi?? Owszem wiem lepiej- ALE NIE ŻE TO CO PISZESZ JEST PRAWDĄ BĄDŹ NIEPRAWDĄ, tylko to że BAZOWANIE NA "FAKTACH" pPOCHODZĄCYCH Z JEDNEGO ŹRÓDŁA iI BRAK ZAGŁĘBIENIA SIE W TEMAT, KTÓRY DOTYCZY DOSYĆ SPOREGO GRONA OSÓB TO NIC INNEGO JAK MITOMANIA. x Teraz druga część wyrwana z kontekstu Ja nie twierdzę że wiem lepiej. Jakbyś nie zauważył ta część tyczy się Twojego stwierdzenia że napisałem że wiem lepiej jak służba zdrowia w UK wygląda. Tak ciężko się domyslić? Przecież do tego wystarczy mieć IQ trochę wyższe od ameby ;) x x " To raz. A dwa... Żeby zrobić specjalizację (tzw dwójkę) trzeba przez kilka lat pracowac w różnych szpitalach i przychodniach." X Różne to nie wszystkie, to nie nawet połowa ,dzięki której mozna wyrobić sobie opinię oddająca faktyczny stan rzeczy. Ba, to nawet nie 1/8 szpitali, a nawet nie 1/10. Jak widzisz bazujesz na opini kogoś kto nawet sytuacji 10% szpitali nie zna i na podstawie jego opinii stwierdzasz że coś jest faktem. To jest żałosne. Jak długo będziesz szedł w zaparte by tylko dowieść słuszności swoich "faktów"? A więc opinia osoby która zrobiła specjalizację jest miarodajna.

Gość gość
Nie wchodzą posty albo znikają:O

Jak ty z artykułów z internetu czerpiesz wiedzę o świecie i na podstawie tego twierdzisz że to "fakt" to nie mam więcej pytań. Chwytliwe tytuły zawsze przyciągają wiekszą ilość czytelników co przedkłada się na większą ilość odwiedzin witrynu internetowej, co z kolei przekłada się na koszta reklamy na danej witrynie internetowej. Teraz pytanie: Jaki artykuł przeczytasz? Z tytułem "Kryzysowa sytuacja słuzby zdrowia" czy o tytule "Słuzba zdrowia na niskim poziomie" ? Bo po mojemu ten pierwszy bo ma bardziej chwytliwy tytuł. Media zawsze rozmuc**ją sprawę do najwyższych granic bo od tego zależy sprzedaż. Bazowanie na mediach które robią kasę na wiadomościach, zamiast na badaniach niezależnych instytucji badających dane zjawisko i wysnuwanie faktów na tej podstawie to nic innego jak debilizm. Po to istnieją niezależne instytucje badające szereg zagadnień, żeby to z wyników ich prac wyciągać wnioski, a nie stawiać za pewnik coś co się przeczytało w serwisie informacyjnym, który niejednokrotnie przekoloryzowuje stan faktyczny , żeby zarobić więcej kasy.

"Czyli uważasz, że nie mógł się dowiedziec od innych lekarzy będąc na sympozjach, szkoleniach itp ? Po prostu nie masz ZIELONEGO pojęcia o sprawach o których piszesz..." X Ty za to nieomylny jesteś w tym temacie bo znasz 1 lekarza który wyraził SWOJĄ własną opinie na deny temat. Nie wyraził on opini w imieniu wszystkich lekarzy tylko przekazał Ci swoją opinię i tylko SWOJĄ opinie. Niczyją inną. Swoją drogą miło widzieć że gdybasz, bo tego czy podpytywał innych lekarzy pewny być nie możesz, czyli szerzysz mitomanią podpartą w dodatku kolejnymi przypuszczeniami, że MOŻE on pytał innych lekarzy. Gratuluję popadania z mitomanii w mitomanię ;) Przepraszać Ciebie? Za co? Za to że mam inne zdanie od Ciebie? ;) Żałosny jesteś ;) W dyskusji każdy ma prawo mieć swoje zdanie i każdy ma prawo je wyrazić ,a Twoje domaganie się przeprosin przypomina nic innego jak kobiecego focha gdy skończyły się argumenty i gra się na litość ;)

"Czyli uważasz, że nie mógł się dowiedziec od innych lekarzy będąc na sympozjach, szkoleniach itp ? Po prostu nie masz ZIELONEGO pojęcia o sprawach o których piszesz..." X Ty za to nieomylny jesteś w tym temacie bo znasz 1 lekarza który wyraził SWOJĄ własną opinie na deny temat. Nie wyraził on opini w imieniu wszystkich lekarzy tylko przekazał Ci swoją opinię i tylko SWOJĄ opinie. Niczyją inną. Swoją drogą miło widzieć że gdybasz, bo tego czy podpytywał innych lekarzy pewny być nie możesz, czyli szerzysz mitomanią podpartą w dodatku kolejnymi przypuszczeniami, że MOŻE on pytał innych lekarzy. Gratuluję popadania z mitomanii w mitomanię ;) Przepraszać Ciebie? Za co? Za to że mam inne zdanie od Ciebie? ;) Żałosny jesteś ;) W dyskusji każdy ma prawo mieć swoje zdanie i każdy ma prawo je wyrazić ,a Twoje domaganie się przeprosin przypomina nic innego jak kobiecego focha gdy skończyły się argumenty i gra się na litość ;)

Opieranie swoich racji na interentowych artykułach nie znając przypadku na własnej skórze to też debilizm :) Skąd wiesz ile w tym prawdy nie będąc nigdy samemu w UK? A no tak zapomniałem - kolega opowiedział ;)

Gość gość
forum zablokowane?

Gość gość
kafe się zawiesiła

Gość gość
Postów nie widać :(

Gość gość
działa?

Gość gość
Temat chyba się zaciął...:O

Gość gość

Gość Pavlo1985 wyszedł na idiotę
Dostał tyle linków na potwierdzenie słów swojego rozmówcy ale mimo wszystko je kwestionuje nie mając żadnych argumentów. Żałosne:O

Gość przemek_22
Shatyn został zignorowany i znowu stary pierdziel będzie podbijał spod pomarańczy aż ktoś mu nasra do ryja :O

Gość falconeti
Zgadzam się, tylko K***in i KNP.