Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyk KNP

Do tych co jęcża że w Polsce nie ma na kogo głosować

Polecane posty

Gość gość
Chyba najlepiej w sprawie orientuje sie lekarz o dobrej specjalizacji, który tam praktykował i jest Anglikiem. Nie ?A wiec nie teoretyzuje tylko opieram sie na faktach i rzeczywistości.

"Chyba najlepiej w sprawie orientuje sie lekarz o dobrej specjalizacji, który tam praktykował i jest Anglikiem. Nie ? A wiec nie teoretyzuje tylko opieram sie na faktach i rzeczywistości." X Teoretyzujesz bo na podstawie jednej opinii stawiasz za pewnik to co jest tylko Twoim przypuszczeniem. To tak jakbyś oceniał rozwój gospodarczy całego kraju na podstawie jednej fabryki. Nijak się to ma do rzeczywistego stanu rzeczy

Gość gość
Shatyn trzymasz nadal te szynkę w sejfie?

Gość gość
Shatyn nosisz tę czapkę wykrojoną z chleba nadal??

Gość gość
To nie jest opinia tylko doświadczenia jakie wyniósł z tego mój znajomy.A porównanie do fabryki jest zupełnie nie trafione...

Gość gość
Teoretyzujesz bo na podstawie jednej opinii stawiasz za pewnik to co jest tylko Twoim przypuszczeniem.xxI nie pisałem o moich przypuszczeniach tylko o faktach.

Gość gość
Mało tego... Mogę w każdej chwili skontaktowac cie z tym lekarzem.. O ile pojawisz się w Krakowie, oczywiści.

Gość gość
Shatyn Mało tego... Mogę w każdej chwili skontaktowac cie z tym lekarzem.. O ile pojawisz się w Krakowie, oczywiści. x x Masz na myśli swojego psychiatrę?

Gość gość
Czy wazna jest specjalizacja lekarza który może potwierdzić to co napisałem?Nie...Ważne że jest angielskim lekarzem.A co do szczegółów to nie psychiatra... Moja znajoma psychiatra jest Polką.

Gość gość
Musisz koniecznie ją zamienić na innego bo ta cię nie robi chyba tego co powinna.

Gość gość
Znajomą mam zmienić? Bo ty tak chcesz?Nie robi to co powinna? A skąd wiesz?Wg mnie robi. Np pyszne obiadki czy też kolację na które czasami mnie zaprasza, na deser parę dobrych trunków... Czyli jako znajoma się sprawdza...:D

Gość gość
No nie wiem....nie wiem.Powinna raczej udzielać ci świadczeń zdrowotnych. Musi być bardzo miła skoro zaprasza cię również na obiady.Wow.

Gość gość
Świadczeń zdrowotnych? Bo?potrafisz uzasadnić to swoje zdanie opierając się na moich postach wraz z uzasadnieniem?No to zaraz się przekonamy (po twoim uzasadnieniu własnej opinii) komu bardziej potrzebny jest psychiatra. Tobie czy mnie.

Gość gość
BO........nie udowodnisz mi że jesteś zdrowy.:classic_cool:

Gość gość
Aborcja to mordestwo, a ludzie jej dokonujacy to mordercy. Moze byc usprawiedliwiona jedynei w przypadku, gdy matka moze umrzec i tyle.

Gość gość
I neich mi zaden idiota nie mowi, ze jesli mala istota nie ma rozwinietego jakiegos organu to nei jest czlowiekiem, bo to hipokryzja i uspokajanie sumienia. Decydujesz o sobie owszem ale przed stosunkiem, pozniej juz nie.

Gość gość
To ty twierdzisz, że psychiatra powininna udzielac mi świadczen zdrowotnych... No to uzasadnij to opierając się o moje posty...

Gość gość
Aborcja to morderstwo?Może wskażesz mi w jakim kraju, tak jest traktowana przez prawo?

Gość gość
I neich mi zaden idiota nie mowi, ze jesli mala istota nie ma rozwinietego jakiegos organu to nei jest czlowiekiem, bo to hipokryzja i uspokajanie sumienia.xxSprawa polega na tym, że to żadna "istota"...

Gość gość
Moze byc usprawiedliwiona jedynei w przypadku, gdy matka moze umrzec i tyle.xxCzyli można zabić (wg ciebie) kogoś, żeby ktoś inny mógł żyć?:D

"I nie pisałem o moich przypuszczeniach tylko o faktach." X Jakokolwiek tego nie nazwiesz twierdzenie że coś działa tak a nie inaczej z powodu poznania jednej opinii jednego lekarza który pracował może w dwóch różnych szpitalach w których akurat się nie przelewało to teoretyzowanie i wyciaganie zbyt pochopnych wniosków. To tak jakbyś znał jednego strażaka i na podstawie jego opinii wyrobiłbyś sobie opinię na temat całej straży pozarnej. Da się wyciągnąć na podstawie 1 osoby wnioski które będą prawdziwe wobec całej grupy z jakiej dany osobnik pochodzi? Wątpię ;) Jedyne co idzie w ten sposób osiągnąć to błędne rezultaty i mitomanię

Gość gość
A skąd ty wiesz w ilu szpitalach i przychodniach pracował?Może dowiedz się ile trzeba się napracowac, żeby zrobić specjalizacje i w ilu szpitalach i przychodniach trzeba pracować w trakcie...:OJeśli coś jest oparte na faktach, nie jest mitomaństwem....

"Czyli można zabić (wg ciebie) kogoś, żeby ktoś inny mógł żyć?" X A według Ciebie nie? To czemu godzisz się na misje pokojowe i nie robisz z tego powodu jakichkolwiek protestów? Przecież tam giną ludzie po to tylko by mogli żyć inni ludzie ;)

Gość kasiaaaa aaa
Słaby ten program, pewnie, że niektórym się podoba utopijna wizja kraju, ale niestety pod względem ekonomicznym, to to leży. Poza tym prawica kojarzy mi się z agresywnymi ludźmi, którzy na każdy argument potrafią tylko odpyskować :O

"A skąd ty wiesz w ilu szpitalach i przychodniach pracował? Może dowiedz się ile trzeba się napracowac, żeby zrobić specjalizacje i w ilu szpitalach i przychodniach trzeba pracować w trakcie... Jeśli coś jest oparte na faktach, nie jest mitomaństwem...." X Sory za pytanie ale czy ty głupi jesteś czy specjalnie takiego udajesz i idziesz w zaparte byleby tylko Twoje na wierzchu było? Budowanie opinii na temat całej służby zdrowia znając opowieści na temat tej jakości służby zdrowia z ust jednej bądź dwóch osób to mitomaństwo. Mitomaństwem nie byłoby gdybyś znał przynajmniej połowę lekarzy i kazdy potwierdziłby tą samą wersję jaką usłyszałeś od kolegi. Twierdzenie że faktem jest coś co działa ogólnokrajowo,a co zna się z opowieści jednej osoby i stawianie tego za pewnik bo napewno tak jest, nie wgłębiając się bardziej w dane zagadnienie to nic innego jak mitomania bądź debilizm. I to jest fakt.

Gość gość
Godze się?Gdzie?Nie zmyslaj....:OPoza tym chodzi o uznanie aborcji za morderstwo i konsekwencje tego a nie o misje pokojowe. Usiłujesz manipulowac ale kompletnie ci to nie wychodzi.

Gość gość
Mitomaństwem nie byłoby gdybyś znał przynajmniej połowę lekarzy i kazdy potwierdziłby tą samą wersję jaką usłyszałeś od kolegi.xxCzyli rozumiem, że ty znasz te połowe lekarzy skoro uważasz, że nie jest tak jak napisałem?:A może to co piszesz jest mitomaństwem?Zaczynasz być żałosny... Nie zauwazyłeś?

Gość gość
Czyli rozumiem, że ty znasz te połowe lekarzy skoro WIESZ, że nie jest tak jak napisałem?

"Czyli rozumiem, że ty znasz te połowe lekarzy skoro uważasz, że nie jest tak jak napisałem?: A może to co piszesz jest mitomaństwem? Zaczynasz być żałosny... Nie zauwazyłeś?" X Żałosna to jest Twoja próba wparcia mi ze napisałem że wiem lepiej ;) Nigdzie czegoś takiego nie napisałem. Napisałem natomiast że stawianie za pewnik czegoś co zna się tylko z opowieści jednej,dwóch /osób to nic innego jak mitomania ;)

Gość gość
Prawo jest chore w wiekszosci tzw. "postepowych krajach", a swiadomosc ludzka zatruta przez lewakow.