Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dołektotalny

Dlaczego po 30stce nie da sie juz nikogo poznac

Polecane posty

normalna droga (czyli inna niz reklamowanie sie na portalu randkowym)? Panowie, co was odstrasza, wyglad czy desperacja na twarzy (ktora nie wiem w jaki sposob sie objawia)? Jestem sama, sasiadka wiecznie mi truje, czemu nie mam faceta i czy szukam i przez to mi sie odechciewa wstawac, pracowac, zyc.

Bo ci rozsądni to już zajęci są . A ci co wolni to raczej wiązać się nie chcą . Pozostają ci z odzysku ale tu zdania są podzielone .

Gość gość
Gdzie szukasz normalnie?

Nie szukam, bo nie wierze, ze jacys wolni sa. Ale "normalnie" to w pracy, przez znajomych, na angielskim, silowni, w pubie, kinie itd.

Gość gość
po 30stce kobiety nie są mniej wybredne niż głupie małolaty, mądrzy mężczyźni też nie zwiążą sie z byle kim, kto byle co ma w głowie, byle jak zyje i byle jak wygląda, taka prawda

No i chwala im za to, ale tych wolnych 30latkow to chyba nie ma juz ;/ Moze ja ble jak wygladam i nie zdaje sobie sprawy, kto to wie jak mnie faceci postrzegaja...

A tak serio to co robiłaś do tej pory ? Facet w interesującym Cię wieku może jeszcze młodsze rwać . Po co mu kobieta jak dziewczynę może mieć . To nie szowinizm ale po trzydziestce to małolatki nie jesteście .Przegapiłaś swoje 5 minut .Przykre ale tak już jest .

Gość gość
P******i gość od rzeczy można poznac, ale nie w pubie.

Gość gość
Moze jestes za malo atrakcyjna?

Gość gość
mnie można poznać w mojej pracy w której niema kobiet ;)

Gość gość
ile masz lat >?

Gość hikjiolaaaaa
Mam 31 lat i wiem że będe sama do usranej śmierci, bo jak tu ktoś napisał po co mu 30 tka jak może miec 20 tke. Ja od 20 roku zycia byłam 8 lat w związku ze swoim pierwszym facetem, cos się wypaliło zerwalismy jak mialam 28 lat bo nie chciałam być z kim dla samego bycia. Potem poznałam kogoś kogo pokochałam nad życie ale okazał się kłamcą i po dwóch latach zerwałam, teraz musze jakoś zapomnieć ale znowu jestem sama. Mam 31 lat i wiem że nie spotkam już tego jedynego a jak już to jakiegoś desperata albo faceta po rozwodzie więc wolę już być sama. Taka karma, można się załamac szczerze mówiąc.

Gość gość
Lubie kobiety po 30stce ale to nie oznacza ze związał bym sie z taka która ma kluch zamiast włosów, jest niechlujnie ubrana, wisi jej brzuch tyłek i cycki i ma twarz przy której nie chciał bym widzieć budząc sie przy niej, i co ja mam mówić?

Gość gość
po 2 odchowałem dzieci i nie w głowie mi pchanie sie w następne

Gość hikjiolaaaaa
jakie kluchy k***a :o fajnie sobie wyobrazasz 30 latki :o ja ćwiczę, jestem szczupła, zadbana, wykształcona, faceci się za mną oglądają i co z tego, guzik z pętelką.

hikjiolaaaaa, ale wiesz co to milosc chociaz, ja nie wiem jak sie zyje w zwiazku i w ogole jakto jest jak komus na mnie zalezy. I kużwa na kazdym kroku ktos mnie pyta czy szukam, czemu nie, a czemu nie mam ;/

Gość prawik_28_lat
to może ja sie nadam co ?

Gość gość
hikjiolaaaaa a zdarza ci sie kłamać?

Gość hikjiolaaaaa
to nie ważne że nie wiesz, wazne że jesteśmy same w tym wieku i wszyscy fajni faceci są zajęci. Jak sobie o tym pomyślę to mnie łapie dół. Wiesz, mówią że zakochać się można w każdym wieku ale to takie pierdzielenie, prawda jest taka że najpiękniej przeżywa się miłość w młodym wieku, potem to już jakieś popłuczyny.

Gość gośćfacet
Powinnaś dodać, że poznać kogoś odpowiedniego, z wyższej ligi - tacy faceci są rozchwytywani i tylko najładniejszym i najobrotniejszym kobietom udaje się ich upolować.

Gość hikjiolaaaaa
oczywiście że mi się zdarza kłamać że się dobrze czuje jak jest kiepsko, że się wyspałam, że zrobiłam projekt na czas... bo każdy kłamie ale nie zdarza mi się oszukiwać że jadę do znajomych a spotykam się z byłą albo jadę do night clubu tak apropo mojego byłego...

Gość gość
najgorzej utrzymywać bliskie stosunki z sasiadka , na co Ci taka pijawka sasiadka co zyje zyciem innych?mam uczulenie na takie kreatury ,jak jest ci pisane poznac to poznasz i przyjdzie nieoczekiwanie zrelaksuj się i ciesz zyciem

No pierdzielenie,ja cale zycie nie poznalam takiego ustawionego przystojnego i obrotnego faceta, podobali mi sie zwykli. I co? Nic.

Gość prawik_28_lat
ta ale prawikami to gardzicie co ?

Gość gość
Mnie dziewczyny do 20 roku życia w ogóle nie widziały, po 20 zaczęło się coś dziać z roku na rok coraz bardziej atrakcyjny w oczach kobiet. Mając 20 lat rówieśniczki miały mnie za ciotę bo nie imprezowałem, nie piłem, nie paliłem i mając 30 nie będę wiązał się z kobietą, która będąc młoda i piękna gardziła mną a teraz sama mając 30 lat i będąc wolną mogę się o nią starać sory nie doceniacie faceta za młodu to dajcie mu spokój później. Kiedyś moja dojrzałość, odpowiedzialność, zasady były przez kobiety pretekstem do kpin i żartów a teraz to ponoć same plusy

Ja uciekam jak ja widze, a ona sie drze za mna, wiejska mentalnosc, nie cierpie jej ;/ Ile sie moge relaksowac z 2 strony? mam 28 lat i nie wiem jak to jest byc w normalnym powaznym zwiazku. Wszyscy dookola biora sluby na potege. Nie da sie nikogo poznac.