Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciejek

propozycja obiadu naa srode

Polecane posty

Gość gość
to szczawik czyli młokos, pewnie będziesz hulać do 40-stki, no i dobrze

Gość gość
nie znam tej reklamy

dziś nici z obiadu, na kolacje jajka faszerowane i wczorajsza sałatka ziemniaczana, bo robię parapetówkę, oprócz tego duże ilości whiskey

Ale jak hulac? Przedstawilem obiad oparty na warzywach i jajkach. Co tu jest niezdrowego?

Gość gość
Dzień dobry Maćku usmiech.gif Ciekawe te kartofle, wrzucę pomysł ukochanemu bo chciał jutro upichcić coś ekstra." x i to ma byc sudo pod piekna nazwa? :D:D:D:D:D:D zwykla zapiekanka zemniaczano-smieciowa znana od wiek wiekow :D a jutro rondel zapoda cynaderki po balkansku jajka po wiedensku i tez bedziecie sie zachwycac :D

W moim wykonaniu nawet zwykla potrawa staje sie niezwykla. W Anglii nazywali mnie "Magic".

Gość gość
nie czytałam wcześniejszych tematów, piszesz że nie przepadasz za jarzynami i owocami oraz zdrową dietą oraz, że jesz to na co masz ochotę, nie piszesz co jesz oprócz obiadów, założyłam więc, że nie patrzysz na skład, ilość cukru i tłuszczu w potrawach oraz kalorie ogólnie jakość pożywienia, czyli...hulasz :D

nie, przeprowadziłam się do chłopa, ale posiadam tez swoje żeby nie było :)

Gość gość
aha, "skazany na sukces" :D no cóż, ponoć pozytywne myślenie to już połowa sukcesu :D

@gosc: rzeczywiscie nie patrze na ilosc kalorii, cukru itp., ale nie pislaem, ze nie lubie warzyw i owocow. Przeciwnie - bardzo lubie. Napisalem to w tym znaczeniu, ze nie jem czegos za wszelka cene, bo jest sezon na cos, tylko to co mam ochote zjesc. Nie jem truskawek, bo "jest sezon na truskawki", bo na przyklad ich nie lubie. W takim znaczeniu to napisalem temu komus, kto mi zarzucil, ze robie "jesienna" potrawe, bo kapusta i brokuly sa w sklepie. Nie mam bzika na punkcie sezonowosci;) @trolik: aa;) to powodzenia na nowej drodze zycia;)

Gość gość
pięknie się wybroniłeś, buziaki :D 👄

przyda się bo to starcie dwóch silnych charakterów, ale kulinarnie raczej pasujemy do siebie

Staje na glowie, zeby was zadowolic, mimo ze jestem pod nieustannym ostrzalem;)

Gość gość
wprowadza sie do chlopa i parapetowke robi:D ______ ciekawe jaka zrobisz gdy bedziesz stamtad s*******ala :D na wet nie zdazysz pomyslec jak bedziesz s*******ala z hukiem i podwinietym ogonem :D

w życiu...spokojnie..trolik ma łeb na karku :) tak czy siak dzięki za radę

Jesteście wspaniali :D Maciek NA PEWNO nie odniesie sukcesu w realizacji swoich planów. Trolik NA PEWNO rozstanie się ze swoim facetem. To że wasze życie jest nudne i smutne jak mysia p***a to nie znaczy że każdy tak ma!

Gość gość
na kafe prawie wszyscy przeklinają siarczyście i obficie Maciejek, zdarzyło ci się kiedyś tu kogoś "zbesztać jak psa", używając słów powszechnie uważanych za wulgarne i obraźliwe ?

a co w tym złego, że robię?każdy powód jest dobry żeby sie napić, cieszymy sie, ze zamieszkaliśmy razem, odświeżyliśmy mieszkanie i mamy ochotę na najebke w towarzystwie przyjaciół, pozdrawiam

Gość gość
"Jesli ktos sie zastanawia na czym polega moja praca niezarobkowa, to spiesze z wyjanieniem. Moja praca niezarobkowa, to: 1) powiesciopisarstwo," X Chyba pisanie marnej jakosci porad kulinarnych :D X " 2) bajkopisarstwo," X To akurat niezle wychodzi ci na forum X "3) tworzenie scenariuszy komiksowych," X Nic dziwnego twoje zycie to jeden wielki i marny komiks ;) X " 4) pisze sitcom," X Ty + błękitna czerń i kafeteryjna moda na sukces :O Nie wroze rewelacji. Kaczka to maks co moze z ciebie byc ;) X " 5) wykonuje przerozne prace techniczne dla siostr zakonnych oraz dla mojej parafii," X Masz na mysli dawanie na tace? Zdziwie cie nie tylko ty to robisz ;) X "6) pacuje nad blogiem kulinarnym." X Nad blogiem. Nie nad kulinarnym. Jezeli twoj blog bedzie tak samo "kulinarny" jak twoje tematy obiadowe tutaj to nie smiej tego nazywac blogiem kulinarnym i poszukaj innej nazwy. Ja proponuje: balwochwalczy blog wpadajacego w samozachwyt downa maciusia :)

@gosc: tak, zdarzylo mi sie, ale bylo to zwiazane z rzeczami, ktore sa wazne, czyli z praca. Trudno, zebym sie przerzucal wyzwiskami na forum dla kobiet. Nawiasem mowiac w realu dosyc sporo przeklinam;)

Gość gość
"Pavlo zaloguj sie, nie ukrywaj sie pod pomaranczowym nickiem" X To nazywa sie mania przesladowcza. Nie martw sie bo to da sie wyleczyc. Wystarczy wizyta u specjalisty. Ratuj sie poki mozesz bo niedlugo jak zs w kazdej pomaranczy jeden nick bedziesz widzial :)

Gość gość
"Rowniez pozdrawiam i zycze dobrego dnia" X Pozdrawiasz :) Ja ciebie nie pozdrawialem, widze ze nawet czytac ze zrozumieniem nie umiesz :)

i jak zwykle przylazł jakiś psychol/psychole, czyli ludzie, którzy siedzą na bezrobociu i klepią swoje pożal się borze zielony "dosrywania" na kafe przez 24h na dobę. | jak bardzo trzeba być bez życia, żeby się emocjonować tym co ktoś tu sobie pisze? nie podoba się wam, to nie wchodźcie. i wsio.

Gość gość
powiedzial zdystansowany do kafe zelek

Gość gość
"i jak zwykle przylazł jakiś psychol/psychole" X I jak zwykle przyszła p*****lnieta i zaczela umoralniac uzytkownikow. Prawo zapewnia wolnosc slowa z ktorej korzysta kazdy uzytkownik forum. Tak ciezko to pojac? X " czyli ludzie, którzy siedzą na bezrobociu i klepią swoje pożal się borze zielony "dosrywania" na kafe przez 24h na dobę." X Sama 24h na dobe siedzisz razem z maciusiem ktory pojawia sie "tylko z doskoku" ;) Czyli wychodzi na to zescie bezrobotni sa wychodzac z twojego zalozenia