Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekochana_taki_los

jestem seksoholiczką

Polecane posty

Gość gość
Zapraszam na sexxxl.pl

Gość gość12927272
Hej Sexi:) ale jakie bliższe szczegóły ze spotkania?

Gość gość12927272
a jesteś z której części małopolski, tej przed Wisła czy za Wisła?:)

wczesny dobry wieczór 🖐️ Seksi tylko polazłem na szamanko i temacik Ci ucichł :) - może drina? Ewentualnie zimne piwko?

:P ale czekałaś na Starego :) już nalewam z pianką do zimnej szklanki . Ja dopiero dotarłem do domu - u mnie niebo co chwilę przecieka i kropi. Na szczęście jest cieplutko

zimne piwko wjeżdża - jak to się mówi? Uprawiamy Łomżing :) Mam nadzieję, że Twoja cierpliwość zostanie wynagrodzona miłą konwersacją

Co do tego nie mam wątpliwości :) Ja dziś pobawiłam się w piasku :P Ogólnie dziś mam bardziej humor nostalgiczny, chyba te zmiany pogody niekorzystnie wpływają :P Pochwal się co dobrego jadłeś, bo mam smak na coś dobrego i nie wiem na co :)

Gość gość12927272
gadu gadu nocą, baju baju w dzień:) a może odwrotnie/:)?

raczej bez ekstrawagancji: rosołek, królik, młode ziemniaki i fasolka szparagowa - budyń z deser :) stara szkoła kulinarna - bez liczenia kalorii i przejmowania się złym cholesterolem. Potem kawka i "tyraj misiu" :).....tak więc dotoczyłem się do domu i kolacji już dziś nie będzie

Gość gość12927272
ja tu jakieś konkrety bym chciał a nie bajanie:) Zwykle się stoi się twarzą na północ , czyli po lewej ręce jest się na zachodzie (przed Wisłą) a po prawej na wschodzie:) za Wisłą

Seksi - zadałem sobie nieco trudu i przeczytałem szybko twoje wpisy w tym temacie. Zastanawia mnie jedno: czego taka - raczej atrakcyjna (nie widziałem fotek - więc bazuję jedynie na Twojej autoprezentacji) i nie głupia kobieta jak TY - szuka na erotycznym Kafe? Nie masz wokół siebie jakiegoś interesującego faceta, z którym mogłabyś stworzyć coś trwałego? I żebyś mnie dobrze zrozumiała - nie zniechęcam Cię absolutnie :) - tylko staram się zrozumieć twoje podejście do tematu.

Gość gość12927272
tz. płynąc Wisła trafie na Ciebie?:)

Gość gość12927272
a nie dużo mam do przepłynięcia bo jakieś 30 parę km:)

Stary czego szukam? Pisałam wcześniej, że nie szukam na siłę. Napisałam tu, ponieważ odkryłam w sobie te ogromne podłoża namiętności, wraz z wiekiem :) Czasem jak się siedzi samemu w domu, czy chwilowo ma się chwilę oddechu, ma się ochotę z kimś pogadać. Jak się ktoś trafi, to się trafi czy to będzie kafeteria, czy warzywniak to żadna różnica. Ogólnie nie rozczarowałam się i w taki wieczór jak dziś spędzam czas na miłej rozmowie :)

Gość autorko a anal lubisz
?

Seksi o tych pokładach namiętności i wielkich chęci na seks u kobiet po 30. pisałem jak wiesz na innym topiku. Oczywiście Ameryki nie odkrywam ale to dość powszechne u kobiet 30-40. Ja natomiast widzę, że faceci niemal wcale z tych sprzyjających okoliczności nie chcą korzystać. I to mnie mocno dziwi. Demony seksu na wyciągnięcie ręki...siedzą same lub idą na babskie wieczorki zamiast milej spędzać ten czas i spalać we dwoje zbędne kalorie :P

W realu, oczywiście są mężczyźni koło mnie, jednak niestety ( choć z innej perspektywy patrząc stety) wyglądam młodziej, przez co kręcą się tacy w wieku koło 28 lat. Jak pisałam wolę starszych, poza tym internet ma jeszcze jedną ogromną zaletę, nie jestem od razu oceniana na podstawie wyglądu.

no właśnie moja ocena nastąpiła po paru dniach i de facto na podstawie jedynie tego co piszesz. Stąd moje zdziwienie

Gość gość12927272
jeśli konkrety podałaś to mam tylko 30 parę km do przepłynięcia pod wawel:)_

Stary nie ma się czemu dziwić, popatrz wyjdę teraz gdzieś na piwo, i co? Jest stado napalonych samców, którzy chcą gdzieś za winklem mieć szybki numerek, normalni jeśli są, to raczej też nie podrywają w takich miejscach, bo z góry zakładają, iż chodzi tam określony typ dziewczyn/kobiet. Wychodzę w takie miejsca się odprężyć , potańczyć i jestem daleka od zawierania tam znajomości. Na ulicy czasem ktoś zaczepi, jednak wolę wiedzieć co ktoś sobą reprezentuje idąc na kawę, i do tego jak piszę są to sami młodsi, więc koło się zamyka :) Mam nadzieję, że teraz już rozumiesz :)