Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszystkie kobiety to dziwki gdzie sie podzialy te pozadne

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj wszystkie to nic nie warte k u r w i s k a powinno sie zdelegalizowac kobiety, to zło tego świata

swoją drogą kobiety też myślą o seksie, też im on sprawia przyjemność i też chcą to robić. Bo co? Seks to tylko dozwolony dla facetów? Też jesteście k***ami :classic_cool:

Gość gość
Ale kto wam kaze dawac d**y dzi.wki zayebane? Przymus jakis jest? Do pierdla pójdziecie jak nie dacie? To wy shmaty przyzwalacie na to bo dajecie d**y! Koorvy zayebane, do ślubu czekać, a jak facet chce tylko pod*pczyc to z nim zerwij i zmajdz porządmego, ale nie! Wy od razu d**y dajecie, shmaty glupie. Same sobie zapracowalyscie na opinie dziwki!

Gość gość
K********y zdradzac i j***c sie to umicie huja a nie kobiety d****i

Gość gość
macie tu chore podejście do sexu, to wszystko

Gość gość
Haha "czekaj do slubu"? Ja mialam szantaz od faceta po 5 miesiacach, ze albo do lozka albo on o mnie zapomina. No i nie chodzilo mu tylko o pozycje tradycyjna tylko najlepiej o wszystkie odmiany. Troche jeszcze razem pobylismy i sie rozstalismy, bo nie moglam pod takim przymusem nic z siebie wykrzesac ;/ I co? i ja jestem sama, stara i tak zostanie. A on pewnie juz w szczesliwym zwiazku. Tak to wyglada.

Gość gość
Wszystkie kobiety to k******y

Gość gość
japa prawiku niewyroochany :D idz spusc z kija nieudaczniku :o

Gość gość
ja jestem dziewica ale prawika bym nie chciała...no nie moglabym :o u dziewczyny porzadane jest dziewictwo ale u chłopaka to jakas porażka i klapa totalna. :(

Gość cwel z Namysłowa
Ja d.pczę swoją poduszkę więc nie zgadłaś!

Gość gość
nikt nie chce porządnych, każdy facet idzie do tej, która szybciej da - takie czasy, z porządnych ino się śmieją...

Poczytaj autorze tematu coś o mizoginizmie. Przyczyną silnej niechęci do kobiet mogą być niefortunne doświadczenia seksualne w dorosłym życiu oraz - w skrajnych przypadkach - poważne zaburzenia psychiczne. Niechęć mizogina do kobiet jest niewątpliwie patologicznym zjawiskiem, z którym należy walczyć.

Gość gość
u chłopaka też jest porządnie prawictwa tylko nienormalne nie wezmą prawiczka

Gość gość
ja jestem dziewicą i nie chce używanego kolesia tylko czysty, bo tylko taki będzie wierny.

Gość gość
Co za bez sensowna dyskusja. :) Ale na pewno owocna xD

Gość gość
tak sb mów prawiku. żadna nie chce prawika czy dziewica czy nie. zadna

Gość gość
żadna nie chce nieprawika kazda chce prawiczka uzywany sie do niczego nie nadaje i zazwyczaj zdradzaja.

Gość gość
Wszystkie kobiety to k*****y

Gość gość
Wszystkie kobiety to kór.y i są mistrzyniami znajdowania sobie tłumaczeń

Gość gość
Kobiety nienawidzą facetów i siebie wzajmnie ;D dlatego tak się qrwią, bo nie mają hamulców, nienawidzą wszystkich łącznie z sobą :D mogą więc popsuć 1. swoje życie 2. cudze 3. przyjaciółki 4. kochanka :classic_cool:

Gość gość
Wiernego męża życie potrafią sp****olić i własnych dzieci! Bo myślą pi**ą!

Gość gość
Nie wszystkie ale niestety z 80% tak

Gość gość
Będzie jakaś odpowiedź do mojego posti czy eee tam?

Gość gość
Potwierdzam. Jest w kobietach coś z kurwy. W każdej. To jest utrata dziewictwa - nauczenie się być kurwą. Nie jestem prawiczkiem. Pozdrawiam facetów którzy jeszcze marzą o miłości.

Gość ZombieMan
Wszystkie to K...., 100% bez wyjątku. Nie byłem z taka która by mnie nie zdradziła, z żoną włącznie. Do tego nigdy się nie przyznają , będą się wypierały prosto w oczy, a jak jej udowodnisz to wtedy beczą, że chwila słabości, że była pijana... Brak słów. One nie mają honoru. Zatrzymały się na poziomie rozwoju małpy. Uważam, że kobiety nie zasługują na żadne uczucia. Powinni pozamykać te suki w burdelach. Islam nie podoba mi się jako religia, ale od dawna wiedzą kim są kobiety i jaki szacunek im się należy, to znaczy trochę mniejszy niż psu. Pozdrawiam

Gość gośćgosc
Jestem w zwiazku :-) jak moja kobieta nie potrafi sie zachowac w roznych sytuacjach i nie chodzi o dawanie d**y to odrazu mi sie odechciewa. Porownuje wszystkie swoje kobiety do swojej matki, ktora jest prawdziwą kobietą w kazdym tego slowa znaczeniu. Jezeli widze, zachowania typowo tępe czy to po piciu czy w innych sytuacjach to kop w d**e jak to sie mowi i tyle.... sram na tepe k*******y ,ktore z kobieta jedyne co maja wspolnego to c******a i uroda. Kobieta ma byc nie tylko wierna ale tez poddawac sie woli faceta, o ile on mysli o zwiazku i rodzinie. Jezeli tak nie jest to papa :-) frajerow jest zbyt wielu ja nim nie jestem moje dzieci maja miec matke prawdziwa kobiete. A nie tepa k*******, ktorej iloraz inteligencji jest na poziomie zera..... kobiety w dzisiejszych czasach to d******* Niestety kazda z moich bylych byla *******.na na drugiej randce i kazda mowila, ze nie wie.jak to sie stalo bylem pierwszy hehheeheh ...... . A lozko jak skrecalm bo sie posypalo to juz nie bylo co naprawisc bo juz nie raz bylo rozchustane..... haha tylko ja te d********* znam na wylot i nie da rady mnie wkrecic .... panowie j***c te prostytutki bo nie dosc ze tepe to jeszcze k***y . A idz w chu...j hehe szukacie zony to brzydkiej albo zwyklej ... bo macie 90 procent prawdopodoboenstwa ze w koncu pujdzie po bandzie w najmniej oczekiwanym czasie.......

Gość gość
gośćgosc dziś mądry chłop, nie dawać się tym szmatom manipulować