Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialabym 2 dziecko ale boje sie 2 raz to samo przechodzic

Polecane posty

chyba nie jestem skoro wolal inne kobiety. Z***bista to jest wodka z sokiem malinowym..

Gość gość
ale jesteście wredne... ale jak ma się nieudane zycie to trzeba sobie trochę ulżyć na forum...

Gość gość
a moze ona go zostawiła? nie był zbyt dobry dla niej, miała lepsze aspiracja ale to nie dla was, wy wolicie trwać na siłe w nieudanych związkach, bo jak tu odejśc, nie ma gdzie, nie ma mieszkania, nie ma pracy a ona sobie poradziła to wam żal d*pe sciska.

Gość gość
mammina, masz taką pozytywną energię :) Inspirujesz mnie po prostu! A tekst córeczki rewelacyjny. Życzę wszystkiego dobrego, opuszczam forum i idę kończyć artykuł. Sam się nie napisze!

Gość gość
ja mialam pdobno sytuacje. ale juz wyksztalcenie poszlo na bok. finansowo bym nie dala rady. i brak pomocy do dziecka. niby skonczylam studium ale nic to nie daje.

Gość sccddcc
ja miałam w domu 15-latka i luzik ;)..chłopak samodzielny i zaradny..i 4 miesiące temu urodziłam drugie dziecko...wszyscy się dziwili, że teraz gdy mam już odchowanego jedynaka znów chcę się ładować w pieluchy... nie żałuję tej decyzji...malutki jest kochany i grzeczny...:)

Gość kolejny gość
Też stoję przed tym dylematem. Córka w tym roku 6 lat kończy a ja czuję, że chcę mieć drugie. Ale z drugiej strony tysiące obaw :/ Boję się, że w drugiej ciąży znów te same choroby mnie dopadną itd :/ Albo całonocne kolki później :(