Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blaaaaaaaack

Dziewczyny co o tym myślicie Pomóżcie

Polecane posty

Gość Blaaaaaaaack

Staram sie z chlopakiem o dziecko, ale jestem pelna obaw, ze sie nie uda. Mam nieregularny okres, ale kilka razy zdarzal mi sie w terminie, lecz nie w ostatnim czasie... Chodzilam kiedys z tym do lekarzy, ale zaden jakos nie pomogl mi w tym moim okresie, wiec byl kiedy byl... czasem raz na 2 miesiace, w czerwcu mialam ten okres w miare normalny, a w lipcu cisza, jakies dwa-trzy tygodnie temu jenorazowa,chwilowa plama krwi i tyle. Kedys juz tak mialam, a ginekolog powiedzial, ze to taki skapy okres. Od tygodnia boli mnie macica i podbrusze - zauwazylam podczas stosunku to, a od wczoraj persi, a decyzje o dziecku podjelismy w czwartek i od tego czasu kochalismy sie bez zabezpieczenia do konca, czyli w czwartek i wczoraj dopiero, wiec nic sie nie zgadza. Robilam test owulacyjny i negatywny, czyli chyba wszystko na marne. Nie moge policzyc dni plodnych bo mam ten okres przeroznie. Wszedzie pisza, ze jak sie ma regularne cykle 28-30 dni to najlepiej w polowie czyli 14-15 dzien, a moja kuzynka miala okres na swieta, dzien przed sylwestrem skonczyla a w sylwestra zaszla w ciaze wiec jak to jest ? Skad tyle wpadek ? Kazdy trafia akurat w te plodne ? Wkrecam sobie, ze pewnie sie nie uda, a wiem, ze nie powinnam i, ze to zle. Doradzcie cos, pomozcie. Dodam, ze moja mama i babcia mialy takie same okresy, czyli albo wcale, albo megabolace - zawsze cos... Tym co nie chca miec dzieci wszystko idzie jak z platka ! kurde !

Gość Blaaaaaaaack
10 miesiecy temu bralam ANTY ale tylko 1 opakowanie i odstawilam je

Gość Majka autorka
moje 2 kolezanki tez miały taki problem ale dzieci mają wię cnie panikuj :)

Gość gość
też miałam bardzo nieregularne miesiączki od cykli 14 dniowych ?? do ponad 60 dni, problemy hormonalne,,,,, jeśli chodzi o ciążę to było ciężko- 2 lata starań, pierwszy rok staraliśmy się sami, drugi rok to były monitoringi, badania już mieliśmy podchodzić do inseminacji, gdy nagle zaszłam w ciążę i urodziłam zdrowego chłopczyka :) a teraz jestem w drugiej ciąży, już bez starań - nawet nie wiem kiedy to się stało :) więc głowa do góry i będzie ok

Gość gość
wg mnie największa głupota to decyzja o dziecku Z CHŁOPAKIEM - a potem co szybki ślub z brzuchem czy dziecko bez formalnego ojca z małżeństwa? śmieszna kolejność autorko - uwierz że jeszcze będziesz miała dość pieluch, kolek itd. a młodości narzeczeństwa ci nikt nie wróci..