Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzony tym

ludzie ktorzy wieczory spedzaja na erotyczym sa

Polecane posty

Gość znudzony tym

dokoncz zdanie :P

Zmaltretowani przez faceta debatującego nad tym, czy religia w szkołach się nie sprawdza. A z tego przedmiotu właśnie w szkole zrezygnowałam. :)

Gość gość
grodzicy ??

Orędownikami kalesonów, oppierrdzianych ze wszystkich stron świata :D

Nowy, ty tak brylujesz na kafe, a pewnie boisz się kanara w autobusie nawet wtedy gdy akurat skasowałeś bilet, co?

Nie wiem jacy sa, czym wiecej ich tu tym bardziej nie wiem czego tu szukaja a co dopiero jacy są;) Powiem tylko tyle ze nie spodziewałem sie znaleźć tyle ciekawych i prawdziwych osobowosci i miło sie rozczarowałem.Wnioski? Wszedzie gdzie są ludzie może być nie ludzko jak też ot tak zwyczajnie po ludzku !hehe. Konczac dodam ze spedzam czas tutaj z milosci do Was

Boję się, że mi się zmarszczka mimiczna na czole pogłębi. Cała reszta jest mi obojętna. Zupełnie.

Jeśli " ty nowy" było do mnie , to odpowiadam: 1. Nowy zabrzmiało jak komplement, choć pewnie inne były intencje.. Jestem nie nowy ;) 2. Nie boje się kanarów, zwłaszcza jak skasuje bilet.. 3. Jeżdżę dużo rowerem, więc tym bardziej nie kasuję biletu. TNR :)

ja sie boję ze kiedys z jakichs powodow nie bede mogl sobie gruchy zwalic i w poblizu nie bedzie nikogo kto mi pomoze od dziecka ten sam lek ciągle przezywam

Nie Don, Nowy było do Nowego, ale zawsze lepiej wiedzieć co obcy mężczyźni czują podróżując komunikacją miejską, niż tego nie wiedzieć. Mimo wszystko dziękuję.

ludzie na ero na pierwszy rzut oka wydaja sie byc normalni takie jest moje zdanie poza niektorymi moze ale jak wiadomo kto jest idiotą to mozna go unikac to nawet bardziej konfortowe jest niz w realu czasami

dark eutanazje juz sobie zalatwilem nie w tym rzecz, przeciez wiesz licze na te terapie i zaczne chyba wiecej pic teraz o tym nie mysle zresztą bo jak wiem, ze jestes blisko, to mnie uspokaja ty nigdy nie zgodzilabys sie na to zebym cierpial z ta swoją niemocą

Na zapas to można zrobić kompot z wiśni a i tak nigdy nie ma się gwarancji, że zdąży się go wypić.

nie chciało mi sie pisac drugi raz [zgłoś do usunięcia] Kredek W życiu boje sie najbardziej tego że sie zaksztusze i nie uda mi sie odkszaszlnąć.Mieszkam sam i mialem juz taka sytuacje raz mniej raz wiecej poważna.Głupie że zamiast bac sie Boga, końca świata, tesciowej czy kalendarza majów ludzie znajda sobie swój mały prywatny lek.Nie boje sie ze umre ale tego że jak mnie w koncu odnajda to jedyna mysl jaka im przyjdzie to nie smutek i wspólczucie tylko ironia tak głupiej smierci.Wolałbym rozbic sie autem lub miec wypadek w karambolu czy samolocie niż lezec sam w domu by ktos stwerdził że sie w końcu raz najadłem oczko.gif kiedys bałem sie ze umre podczas stosunku i partnerka bedzie miala uraz po tym ze doszedłem az do nieba hihi ale takiej nie znalazłem wiec pozostało jedynie zadławienie

Nie jzb, ale wiesz, że nie zabiłabym Cię nigdy, bo ja biorę pieniądze tylko po skończeniu roboty. Jako trup zawsze wisiałbyś mi parę groszy, a to nie dało by Ci spokoju po śmierci.