Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiek17

schudne przy takim odzywianiu

Polecane posty

Witam was. Jak myslicie? uda mi sie schudnąć do 20. 08 10-15 kg jedzac tylko chrupkie pieczywo , pijąc duzo wody, i jezdac na rowerze ok 1,5 h co 2 dni? Jesli nie to jaką diete polecacie zebym tyle schudła.

Gość gość
Nie chciała bum cie zniechęcać jeśli podzielisz odpowiednio swoje posiłki nie będziesz jadła w ogóle tłuszczu cukru a węglowodany tylko rano i oczywiście w rozsądnie ilości do tego sport to schudniesz na pewno ale czy 15 to raczej nikt ci nie zagwarantuje.

masz 17 lat, wazysz 75 kilo- sporo. Ale na pewno glodowka sobie nie pomozesz dziewczyno. Pewnie to wiesz. jedz: - bialko ( np. piers z kurczaka gotowana) - WARZYWA - nie boj sie jesc owoców!!! - zdrowe tluszcze ( orzechy, oliwa z oliwek) masz 17 lat, zacznij zmieniac nawyki zywieniowe, bo bedziesz tak my odchudzac sie cale zycie, a chyba tego nie chcesz prawda? tez mialam 17 lat i tez bylam gruba. Nie sluchaj rodziców, ze wyrosniesz, jestes juz w wieku ze musisz zadbac o swoje odzywianie- TY. Zacznij sie ruszac i zapomnij o chlebkach wasa, które nie maja ZADNYCH wartosci odzywczych.

makeithappen----- naprawde dziekuje za motywacje :P naprawde mi pomolas :P a pozostalym dziekuje za cenne rady. na pewno skorzystam :)

A! i jeszcze jedno. Polecacie jakies cwicenia głownie an nogi i boczki bo to są czesci ciala najbardziej u mnei oblozone tłuszczem

Gość gość
Polecam plaski brzuch w tydzien oraz cwiczenia na uda w 5min i inne cwiczenia z tej stronki cwiczenia.org . one sa swietne.

Wejdź sobie na temat o diecie ośmiogodzinnej, jest rozsądna a schudniesz, nie wiem czy 10 kilo ale ja schudłam na luzie 6 w 3 tyg, z tym że miałam dużo niższą wwagę niż Ty

Dziekuje za pomoc. Dżasminka1989 dziekuje za odpowiedz. Zaraz o tej diecie poczytam. mysle ze przy mojej wadze schudne troszke wiecej. A jesli nie schudne tych 10-15 kg to ile max mogeschudnąć do 20? i na jakiej diecie?

Gość wirtuozeria
Kasiek nie powinno się chudnąć więcej niż 1 kg na tydzień - odpowiedź więc jest prosta. Zgodzę się z makeithappen co do tego, że na samym chrupkim pieczywie daleko nie zajedziesz. Dodam jeszcze, żę jeśli chodzi o zdrowe tłuszcze to najlepszy skład tłuszczowy ma olej rzepakowy - jest bogaty w omega-3, które takżę pomagają zrzucić kilogramy.

wiem ze to jest niezdrowe ale bardzo mi zalezy na zrzuceniu wagi. wiem ze sie za pozno obudzilam ale dopiero wczoraj sie dowiedzialam ze wyjezdzamy na wegry a chce dobrze wygladac w stroju...

Gość mkijkjkma
moze sprobuj diety south beach . zdrowa i chudniesz sporo

Gość mkijkjkma
a po taki odywianiu na chrupkim pieczywie to tylko jojo bedzie

Gość gość
ja schudlam na d dukana bialkowej przez miesiac 9,5kg nie chodzilam glodna a teraz juz jestem na 3fazie przejsciowej i jest super

Gość Amelka 12
Takim sposobem możesz sobie tylko zaszkodzić. Lepiej wybierz jedną z diet niskokalorycznych. Do tego możesz faktycznie jeździć na rowerze. To na pewno się przyda. Ewentualnie wspomóc Cię mogą suplementy. Ja sama od 4 miesiecy stosuję dokładnie taki http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html i już mi ubyło 16 kilo. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Gość gość
i reklama znowu feeeee

Gość szfejk
Kasiek17, w ten sposób na pewno schudniesz, ale ja bym Ci bardziej polecała dietę warzywną, albo krupnikową. Też jeżdże na rowerze, ale żeby szybciej spalać tłuszcz, biorę tabletki (figura extraslim) z pieprzem i guaraną

Gość gość
Wakacje są co roku, więc nie mów, że się nie spodziewałaś. Jak chcesz dobrze wyglądać w stroju, to lepiej pomyśl odpowiednio wcześniej. Przede wszystkim 15 kg w 2 tygodnie to nie jesteś w stanie schudnąć nawet z wody. Już 5 kg w tym tempie to będzie za szybko, do tego wyniszczysz organizm, a potem efekt jojo murowany. Weź się za jakąś porządną dietę (tak z 1500 kcal) i wysiłek cardio, dzięki którym schudniesz w rozsądnym tempie, zgubisz tłuszcz, a nie wodę, nie będziesz się głodzić, a efekt będzie trwały. Przeżyj jakoś te Węgry i pomyśl o następnych wakacjach, kiedy realnie możesz być i szczupła, i zdrowa. Powodzenia!