Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PseudoForemka

Dom i dzieci to ciężka praca dla NIEUDACZNIKÓW hahaha i mówię to jako młoda mama

Polecane posty

Gość gość456
jejku w życiu nie czytalam jeszcze tak głupiego tematu. Autorka obraża inne mamy a sama 3 godziny pisze na kafe choć przykładem powinna świecić - zrobic dzieciom kolację, położyć spać i oczywiście napisać sprawozdanie na facebooku :D

Gość gość
nie odswiezaj tak desperacko, juz juz, juz odpisuje :)

Gość gość
Autorko nie przeczytalam calego topiku,interesuje mnie o ktorej wstajesz i zaczynasz prace,oraz o ktorej konczycz i jestes w domu.Ja wstaje 06.20,prace zaczynam o 07.45,koncze 17.00-17.15 ,uwierz mi ze po calodniowej harowce,sprzatanie jest ostatnie o czym marze.

Gość idjom
Taaaa.... juz to widzę... młoda , niby wypieszczona córeczka , nagle super sobie radzi , jako zona matka i kochanka......... żal ... jak mąz bogaty to pania do prac domowych ma, to i ma czas na inne d*perele... A moze ty celebrytka jakas jesteś???? Nie chce mi sie w to wierzyć... mam kuzyna mega bogatego.... a pomimo to jego żona z********a na 3 etatach i wcale nie ma czasu na kosmetyczki i inne d*perele.... wiem bo widzę

Gość gość
Dzieci do przedszkola? A moze zlobek? Siedzisz u meza w firmie i ukladasz mu papiery 2 h dziennie? Tepa klamczucho niexowartosciowana

Gość gość
a kto sie zajmuje twym bachorem skoro praCUJESZ?? wiec nie piertol ze ty sie dzieciurem zajmujesz skoro ktossiedzi z tym dzieciakiem

Gość gość
Skąd mieliście kasę na start?

Gość ElizaMuller

A ja nie mam dzieci, meza bogatego Niemca. Zawsze wiedzialam, ze jestem na zakladanie tradycyjnej rodziny za leniwa. Pracuje sobie po 4 godziny w firmie meza, potem dla rozrywki seriale, troche sportu, duzo podrozuje i jestem szczesliwa. W domu jest czysto, bo mam pomoc domowa. Mysle, ze poprostu w zyciu trzeba wybrac to do czego sie nadajemy. Niektore lubia zajmowac sie domem i dziecmi inne nie, te drugie  zakladajac rodzine popelnily blad, unieszczesliwiajac siebie i innych. Przy obecnym przeludnieniu na swiecie i wyscigu szczurow dzieci nie sa obowiazkowe.