Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PseudoForemka

Dom i dzieci to ciężka praca dla NIEUDACZNIKÓW hahaha i mówię to jako młoda mama

Polecane posty

Gość fatBarbie
allium - masz całkowitą rację :) ja na przykład mam taki styl, ze całe dnie mogę NIC nie robić. I co komu do tego. MAm taki system pracy, że pracuje bardzo intensywnie kilka miesięcy by potem przez długi czas odcinać kupony. Kto mi zabroni? Dzieci wychowałam i nigdy nie były głodne ani cuchnące. Pan mąż też żyje i ma się dobrze. :)

Gość gość
Nie wszystko "osiągnęliście sami" tylko TWÓJ MĄŻ WSZYSTKO SAM OSIĄGNĄŁ. WIęc nie bądź śmieszna i się nie wywyższaj.

Gość gołaiwesoła
dokładnie, czy mi będą brudne skarpetki na podłodze leżec to też moja sprawa i gówno ci do tego pani prezes firmy "Gównożeria", iz pogotuj dzieciom

Gość popopepe
nie rozumiecie chyba sytuacji. owe osoby tak mi dokuczyly w przeszlosci i bylo mi naprawde ciezko bo uwazalam je za przyjaciolki a kiedy stalo sie jak stalo to odwrocily sie ode mnie. a teraz ja nawet nic nie musze mowic bo widze jak jest im glupio kiedy ja wchodze w szpilkach bialej koszuli i spodniczce do sklepu w ktorych one musza tyrac

Gość gość
w szpilkach w bialej koszuli i spodniczce hehe oplulam monitor

Gość PseudoForemka
Ja założyłam temat o czyimś lenistwie nie o sobie. Podałam siebie jako przykład dlatego, żeby zaraz się nie posypały odpowiedzi w stylu ''a co ty możesz wiedzieć''. A właśnie mogę bo sama mam dzieci i miałam o wiele trudniejszy start niż takie osoby, którym się wszystko podsuwa pod nos - pieniądze, pomoc przy dzieciach itd To wy tak obróciliście temat by wyszła z niego moja przechwalanka. Ja wcale się nie wywyższam nad NIKIM tak naprawdę. A już napewno nie stwarzam takiego obrazu moim dzieciom. To, że ktoś jest śmierdzącym leniem lub nieudacznikiem który ma dwie lewe ręce i nie radzi sobie w życiu, nie potrafi nic w nim ustawić jak należy nie znaczy, że taka osoba jest mniej wartościowa, nie pomoże drugiej w potrzebie. Usilnie staracie się zrobić ze mnie najgorszą dlatego, że napisałam, że ktoś jest leniem. Pewnie i tak do was to nie dotrze :)

Gość popopepe
dostalam zastrzyk pozytywnej energii bo bylam naprawde zalamana na poczatku ale wszystko mi sie ulozylo w miare

Gość gołaiwesoła
peope - to całkiem osobny temat, tutaj autorka ewidentnie obraża niepracujące mamy

Gość gość
foremek, spadaj facet

Gość popopepe
skarbie chcialabym sie czasami inaczej ubrac ale niestety w bankach jest zasada ze trzeba ubrac konkretny stroj i nie mozna inaczej

Gość fatBarbie
oj, kochanie... Ty też tyrasz. One wychodzą umordowane ze sklepu i relaksują się, zostawiając towar w sklepie. Ty pewnie jeszcze po nocach rozmyślasz nad zdolnością kredytową klientów... ;) A tak naprawdę to musi to w Tobie głęboko tkwić, te ich niegdysiejsze śmiechy... DAm CI radę: pozbądź się tego balastu - od razu lepiej się poczujesz.

Gość gołaiwesoła
przegrałaś sobie już na samym starcie pisząc "Dom i dzieci to ciężka praca dla NIEUDACZNIKÓW hahaha" teraz nie odwracaj się od swoich słów, obraziłaś tym zdaniem WSZYSTKIE niepracujące mamy!!!!

Gość gość
skarbie to sobie mow do mezusia wiesz,nigdy nie bylam w banku i myslalam,ze chodzicie tam w bikini

a ja uważam , ze narobiłaś sobie dizeci ze starszym gościem zeby sie ustawić i na tym polega twoja " mądrość " A cała reszta to tylko dostawka i wypełnianie warunków :) Ale to oczywiście nie znaczy ,ze jesteś gorsza od innych kobiet , o nie ! :D

Gość gość
Mam nadzieje, ze kiedys spalimy te zasrane banki a wasze scierwa przyozdobia drzewa, twoje bachory tez moga sie spalic bankierska suko

Gość gość
Autorko. Teraz piszesz że chodzi ci o leniwe kobiety, ale w rozpoczęciu mówiłaś że NIEUDACZNIKAMI są te które sobie nie radzą. widzisz różnicę. Jest KOLOSALNA!!!!!!!!!

Gość popopepe
no w sumie rozwinelam troche inny temat. a jesli chodzi o autorke to uwazam (oczywiscie jezeli pisze prawde) ze fajnie ze udalo jej sie ze jest zadowolona z zycia ale nie powinna nikogo obrazac bo nawet te leniwe i niezadbane baby jak to ona pisze chca byc kochane sznowane i rozumiane. i moze problem nie lezy w nich tylko np w ich mezach ktorzy zle je traktuja i w efekce one zalamuje sie i nie maja na nic sily. kazdy przypadek jest inny i jezeli chce sie oceniac to trzeba go poznac doglebnie

cod dress obowiązuje w pracy , nie poza nią . Ty ubierasz sie specjalnie w firmowe garniturki ,zeby chodzić po sklepach i żeby koleżanki ci zazdrościły ?:D

Gość gość
Nos swoje bankowe wdzianko na miescie, latwiej bedzie rozpoznac sprzedajne szmaty! wszystkich was spalimy,wszystkie banki na polskiej ziemi

Gość popopepe
nie widze przszkod :) mozesz podpalic wszystkie banki zycze powodzenia :) tak, czasami zabieram prace do domu , ale jak juz pisalam mam prace ktora lubie ktora mnie interesuje i daje satysfakcje

Gość PseudoForemka
Mój mąż jest 2 lata starszy ode mnie :) to nie jego majątek a nasz, który stworzyliśmy wspólnie. Moja firma to coś więszego niż składanie długopisów czy internetowe sprzedaże. Narazie biorę malutkie zlecenia za które umawiam się na pewną sumę wynagrodzenia, a ''moi'' ludzie wykonują je za mniejszą więc reszta zostaje w mojej kieszeni. Dopiero za 2-3 lata będzie to w miarę duża firma. Nikogo nie wyśmiewam ani się nie wywyższam. I macie rację - nie można tak robić :)

Gość gość
Spalisz sie ty i twoj bachor bankowa dziwko

Gość popopepe
masz racje i oczywiscie po pracy ubieram sie normalnie ale ten supermarket jest niedaleko banku w ktorym pracuje i czasami przed pracą lub po pracy chodze tam cos kupic a nie nosze innego ubrania w torebce zeby sie przebrac, przebieram sie dopiero w domu ;)

Gość popopepe
ok moge sie spalic :):) juz powiem mezowi zeby kupil urne na moje prochy hehe :)

Gość fatBarbie
oj, pewnie piszą za ciebie artykuły za psie pieniądze... znam ja was A ty za "kopiuj-wklej" pobierasz kasę. :P FAJNIE SIĘ URZĄDZIŁAŚ

:D autorko , nadawaj choc pozory prawdopodobieństwa swoim kłamstwom :D " malutkie zlecenia " i zatrudnianie ludzi ?:D ty wiesz jakie są koszty generowane przez pracownika ? :Dzdajesz sobie sprawę jakie śa koszty wynagrodzenia , podatków ,zusów w przypadku choć jednego pracownika ? wiesz jaki trzeba mieć obrót żeby nie robi za darmo ?:D jak chesz brną w e fantazje poczytajo tym , bo nawet na kafie jest sporo ludzi majaćych swoje firmy i oni po prostu sie na tym znają :D

Gość popopepe
gościu uwazaj bo nie dostaniesz kredytu :)

Gość PseudoForemka
ten temat byl tak specjalnie napisany zeby udowodnic jak zawistni sa ludzie z tego forum. Jak sie napisze ze ma sie od kogos lepiej ze sie jest szczesliwym lub ze ma sie pieniadze to zaraz jada i szukaja dziury w calym. Na forach innych krajow sie takiej przypadlosci nie znajdzie - nie piszcie, ze mam sobie w takim razie isc na zagraniczne fora :D

Gość popopepe
Barbie jesli nie pracujesz w banku to co mozesz o tym wiedziec? jaka to jest praca.... bez wyksztalcenia mozesz tylko w banku sprzatac. praca jest bardzo odpowiedzialna i wymaga myslenia, a studia tez nie kazdy moze skonczyc bo nie jest to prostu kierunek.

tak jak juz pisałam na początku - tylko ktoś kto nie zna życia - życia małżeńskiego , rodzinnego ,życia człowieka pracującego tak łatwo możne odnieść sukces . Niestety , tylko w necie :)